Lietuvos draugai, trumpiausia apžvalga (12.03-12.10)

Anonimusas
+ 13 - 1
Автор: Trenktas Humanistas
Источник: http://sunynober.top/articles.php?id=53...
7535-12-10 (2017 г.), читали 1280
0

Sakoma, pasakyk kas tavo draugai ir bus aišku kas tu pats. Jeigu tai tinka žmogui, turėtų tikti ir valstybei. Ypač kai tuos draugus pasirenka tokia puiki, niekada neklystanti vadovė. Taigi, panagrinėkime kaip šią savaitę elgėsi mūsų brangūs draugai, ir gal geriau suprasime kodėl MES TOKIE.

Reiktų pradėti nuo didžiausios mūsų draugės, gynėjos, mūsų garanto. Taigi Valstiijose. Jose kaip ir ramu, ir nieko tokio nevyksta, rami šalis, normali ekonomika. Bet jie turi prezidentą. O va tas, pamąstė, pamąstė ir nusprendė pakeisti Izraelio sostinę. Šį kart jis Izraelio sostine pripažino Jaruzalę. Kodėl šikart? Paprasčiausia, aš ne iki tiek trenktas, kad žinočiau, ką jis ja pasklebs sekantį kartą. Gal Vilnių, gal Vašingtoną, o gal Berlyną... Tad kai pagalvoji, džiaukimės savo valdžia, ji tik istoriją perrašinėja, o va kitų šalių valdžios net geografiją...

Apie šį „protingą ėjimą“ net mūsų URM nusprendė patylėti (kadangi kritikuoja pasaulyje turbūt VISI). Bet mes patylėkime, juk draugai, va jeigu rusai ką tada jau mes losim, o čia,- niekai. Kadangi aš tikiu, kad JAV vis tik vyrauja sveikas protas, manau „branduolinio lagamino“ gerb. Trumpas negavo. Juk nesunku pakišti kokį muliažą. Gal ir dabar ten spaudinėja, nesuprasdamas, kodėl ta Korėja neišlekia į orą. Juk ir Jūs nepatikėtumėte branduolinio ginklo TOKIAM. Tad nelaikykite amerikiečių kvailesniais, tuo labiau, kad jie pono Prezidento knygą „Kaip permiegoti su savo dukra“ be abejonės skaitę... Tad nors tiek ramu, ŠIS branduolinio konflikto nesukels.

reklama

Tuo metu kitas Lietuvos ir prezidento Adamkaus asmeninis draugas, buvęs Gruzijos Prezidentas (Gruzijoje paieškomas už korupciją), surengė šou „Senieji Kijevo stogai“. Nenuilstantis kovotojas su visomis blogybėmis buvo pagautas imantis kyšį. Suprantama, tai yra klastinga (Porošenkos,- oi, ne taip neišeis, jis irgi mūsų draugas), (Putino,- vėl netinka, neskamba,- „Putinas suklastojo, kad sabakašvilis ima kyšį iš Putino“,- ne tokia versija net ramanauskui per kvaila) PRIEŠŲ ( va ) provokacija ir klastotė. Tą Gruzijos prezidentas (labai nenorintis atgal į Tėvynę) ir pareiškė, įsijautęs į Karlsono, kuris gyvena ant stogo, rolę. Jis dar pridėjo, kad kovos ir mirs už Ukrainą, na ir dar daug nesąmonių. Žodžiu, matosi, kad geras žmogus ir tikras Lietuvos draugas. Po šių stoginių pareiškimų, ponas Prezidentas padedamas sąjungininkų pasislėpė, dabar jau ir nuo Ukrainos teisėsaugos.

Kaip minėjau, ponas Prezidentas paieškomas Gruzijoje, tad Lietuvos draugė Ukraina lyg ir turėjo jį išduoti Lietuvos draugei Gruzijai, pagal visokius ten tarptautinius reikalavimus. Bet juk tai mūsų draugės, tai negi žiūrėsime visokios ten nesąmoningos tarptautinės teisės? Ir kaip čia nepaminėti dar vieno svarbaus fakto. Vienas mūsų Tautos atstovas Europarlamente, na tas kur vis badauja, dabar net nežinau už ką jis badauja, siūlė ponui Prezidentui Lietuvos pilietybę. Čia tik Lietuvos dukroms ir sūnums, iš skurdo emigravusiems svetur, dėl pilietybės reikia referendumų ir kitokių apsunkinimų, o va tokiems dviejose šalyse paieškomiems, pilietybę – laisvai, net neprašius. Tačiau ponas Saakašvilis išdidžiai pilietybės atsisakė, turbūt nepastebėjo čia tinkamų stogų. Įdomu, ar dėl to atsisakymo, mus visus atstovaujantis ponas Auštrevičius vėl badauja?

reklama

Ir va šioje sudėtingoje situacijoje kitas mūsų draugas, jau Ukrainos Prezidentas, nusprendė, kad svarbu nesuklysti. Sutikite, kai kitų šalių paieškomi prezidentai stogais laksto, situacija išties rimta, ir suklysti čia negalima. Ir prisiminė ponas Prezidentas, kad yra pasaulyje žmogus neklystantis. Va, ir atlėkė pas ją pasitarti, taigi apsilankė Lietuvoje. Oficialiai jis labai rūpinasi tautiečiais emigravusiais į Lietuvą. Juk tokių yra gal net keli šimtai, ir jais reikia, labai reikia rūpintis (šiaip Ukrainoje kažkur apie 40 mln gyventojų). Taigi, pasirūpins ir grįš. To nuo stogų gaudyti.

Ir žinote gerbiamieji, ŠITO aš nusugalvojau. Tai TIKRAI vyko praeitą savaitę. Beje, nors aš ir trenktas, bet ne iki tiek, kad TAI sugalvočiau. Ir net minėta pono D.Trumpo knyga YRA. Ir Sakašvilis, kuris gyvena ant stogo, irgi yra. Ir dar kas yra,- šios šalys geriausios Lietuvos draugės. Ir mus atstovaujantis ir vis badaujantis Europarlamentaras – irgi YRA (beje, šis badauja jau kokius metus, Indijos jogai žvelgia su susižavėjimu). Tad kaip sako, vienas didis demokratas (metantis iš savo straipsnių visus, kas nors kiek nepritaria jo nuomonei), - „Laikykimės čia“. Ir geros ateinančios savaitės.

P.S. Jau ruošiant šį straipsniuką Prezidentas, kuris gyvena ant stogo, buvo sulaikytas, patalpintas į areštinę, taigi tapo Prezidentu, kuris gyvena rūsyje. Gal reiktų ponui Auštrevičiui vėl pabadauti, pabadavus gal priims ponas sabakašvilis tą Lietuvos pilietybę...

 


92% Плюс 92% Plus
8% Минус 8% Minus
13   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают