JAV, ES ir Ukraina – prieš nacizmo pasmerkimą

Anonimusas
+ 13 - 11
Автор: Kibirkštis
Источник: http://kibirkstis.blogspot.lt/2017/11/jav-es-ir-ukraina-prie...
7535-11-20 (2017 г.), читали 1937
7

Tariamu „laisvės ir demokratijos“ bastionu pristatomos Jungtinės Valstijos darsyk pademonstravo tikrąjį savo veidą: lapkričio 16-ąją Jungtinių Tautų Generalinėje asamblėjoje JAV nubalsavo prieš Rusijos Federacijos siūlytą nacizmą smerkiančią rezoliuciją. Už ją nubalsavo 125-ios šalys, susilaikė 51-a (tarp jų – ES valstybės), o kartu su JAV „prieš“ balsavo vienintelė Ukraina. Bet tai dar ne viskas.

JAV atstovas prieš pat balsavimą pateikė perrašytą minėtosios rezoliucijos variantą, kuriame, be kita ko, dėlei tariamos „žodžio laisvės“ iš esmės pakeistas visas dokumento turinys. Už šias pataisas balsavo vos dvi kitos valstybės – ta pati Ukraina kartu su Izraeliu. Kaip visa tai suprasti?

Reikalas gana paprastas. Tai – dalis tarp Rusijos ir JAV besitęsiančiojo naujojo Šaltojo karo, kuriame JAV, be kita ko, suinteresuota rytų bei vidurio Europos kraštų buvimu patikima buferine zona. Ypač parankus ginklas čia – fašizacija. Ryškiausiai ją regime Ukrainoje, kurioje siautėjančios fašistinių banditų gaujos sulaukė ypač turtingo žydų veikėjo, I. Kolomojskio, finansinio palaikymo.

reklama

Panašių fašizmo augimo tendencijų regėti ir mūsų kaimyninėse Latvijoje su Lenkija. Vienoje – atviri esesininkų paradai; kitoje – eisenos agresyvių šovinistų, reikalaujančių Lvovo ir Vilniaus aneksavimo. Ką bekalbėti apie nepertraukiamą istorijos klastojimo kampaniją, naikinant Didžiojo Tėvynės karo herojų bei antifašistinių partizanų atminimą.

Panašia dvasia diegiama ir dabarties „nepriklausomoje“ Lietuvoje, kurioje greta juodžiausiu melu, šmeižtu bei klastotėmis grindžiamo urvinio antikomunizmo klesti šventąja karve virtęs tarpukario fašistų bei karo ir pokario metų nacistinių nusikaltėlių kultas – kokia mūsuose „žodžio laisvė“, aiškiai matyti iš pastarąjį mėnesį vykusio R. Vanagaitės pasisakymų dėl A. Ramanausko-Vanago iššaukto skandalo.

Iš pirmo žvilgsnio keistai atrodantis fašistų bei nacistų ir JAV imperializmo, netgi stambaus žydų kapitalo, tandemas – ne atsitiktinis. Prisiminkime istoriją: iki 2001-ųjų rugsėjo 11-osos „Al Kaidai“ vadovavęs O. Bin Ladenas, dar seniau Afganistane kariavęs prieš Tarybų Sąjungą, jankiams buvo „laisvės kovotoju“ – tik tapęs nebenaudingu jis virto „teroristu“. Tas pat ir čia. Fašizmas – pūvančio kapitalizmo gelbėjimosi ratas, o fašistai – labai naudingi idiotai, kreipiantys teisėtą liaudies sluoksnių pyktį nuo buržujų ir valdžios bonzų į darbo migrantus, etnines mažumas bei apskritai kitataučius.

Veiksmingu atsaku į JAV proteguojamą fašizmą bei nacizmą, į darbo žmonių skaldymą ir mulkinimą, buvo, yra ir bus šių dvasinių nuodų atmetimas, paremtas aiškiu supratimu, kad tikroji socialinių blogybių priežastis – ne tautybės ar tikybos skirtume, o išnaudotojiškoje visuomenės santvarkoje. Belieka tik prisiminti ir gyvenime taikyti nemirtingąjį Komunistų manifesto šūkį:

VISŲ ŠALIŲ PROLETARAI, VIENYKITĖS!

Kibirkštis


54% Плюс 54% Plus
46% Минус 46% Minus
13   11
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 7

7. Ariju rases atstovas 0 0
2017-12-09 00:06:32

Kai mes pakliusime y valdzia, nieks negales buti ramus, o labiausiai tai nenaudingi idiotai kaip sturmuotojai, nes visus musu salininkus saudysim, nes primena negerus laikus ir savus saudysim labiau uz svetimus. setonas yra musu puseje, tad ramus visi nebukit, o tie kurie pries mus atsiverskit, nes duju kameroje bus per velu

6. Ariju rases atstovas 0 0
2017-12-09 00:03:06

Su jokiais draudimais ar kitais sh musu taip lengvai deje nepasmerksit ir mes vel ruosianes uzimti valdzia ir ragelskiui sdaba sloves dienos. Nereikia nieko dirbti, tesiog parasai pora straipsniu ir gauni pora tukstanciu, bet nepamirsk, kad tos sloves dienos greitai baigsis ir dirbsi su dryzuota apranga Reichui, tol kol nugaisi. Nieks musu nepasmerks, mes gyvuosime per amzius, o vosokie gaidziai su savo postais atsigriebs dar ir nieks is maskvos jusu negelbes

5. Komunistas 8 0
2017-11-20 18:59:38
Teisingai parašyta. Taip pat ir Lietuvoje stiprėja nacistinių nusikaltėlių kultas, paremtas isterišku antikomunizmu ir siekiu užtušuoti ne tik fašistų nusikaltimus prieš lietuvių tautą ir prieš pačią žmoniją, o ir patį buržuazinės-nacionalistinės ideologijos antihumanišką, nusikalstamą pobūdį. Suprasdami tai, ar ne, šio kulto adeptai prisideda prie ciniško Lietuvos istorijos klastojimo.
4. Skorpei 3 1
2017-11-20 18:55:29
Tamstai visur vaidenasi žydai...neatskiriate sionizmo nuo paprastų žydų? Tai čia klinika. Oi ne, čia ne klinika. Tai juk kažkur girdėta. Taigi, sąjūdžio laikais. Tada irgi buvo panašiai rėkauta, apie tai, kad komunizmas-tai žydų sąmokslas...atminkite, kad kapitalas neturi nei tautybės, nei rasės. Jis nepripažįsta valstybių sienų. Darbo žmogaus priešas-kapitalistas, buržujus. Ir visai nesvarbi jo tautybė.
3. skorpe 3 4
2017-11-20 17:52:51

Dar labiau įdomūs faktai kai žydai pamatę kad neišeina gojim suvilioti kapitalizmu, (jisai žlunga) ima laiku! pervilioti prie komunizmo, kurio jaunoji karta gojų nei matė nei sapnavo. Kibirkštis" būtent tokia ir yra. Tai raudona žydera, kartu su vanagais ir zurofais bandanti laiku atsikovoti gojų piktus protus, kurie įniršę ant ankstesnės žydų sukurtos santvarkos - Kapitalo. Gaila , bet nepasiseks.

Jei jau laiku demaskavome taip ,- o jei užmigę nešiosimės "koloradkes" ir rėkausime kat tai yra gerai - mums šakės. Atsimename kai hitlerynskas bandė išslėpti žydus po pasaulį holakausto priedanga, ir jam pavyko. Dabar visose valdžios institucijose sėdi tik tai jie, lietuviai - tenai mažuma. Susilietuvinę, "žuvę Aušvico dujų kamerose" kurios skirtos tik dezinfekuoti rūbams.., jie rėkauja "gęęęęlbėkit hitlerininkai puola" (leidžia knygas su "mūsiškiais"), gavę ne tik uždngą išsi-žydinti įsitautinti kitose tautose bei tautelėse...

Ir dar daugiau , jie iš to šiandien gauna didžiulį pelną, nes visos "žydšaudžių" šalys (kurias mano ma(T)-(n)ymu valdo oficialiai nusitautinę žydai) moka ir mokės "duokles" žydams už bet kokius būtus (ar ne) holokausto nusikaltimus. Moka ir mokės, kol žydai leis įstatus jiems, kolei žydai spręs, nes kieno VALDŽIA , to yra ĮSTATAI. Ir leidžia.

Ir kvailina gojus. Jų bankininkai lupa devynis kailius nuo pasaulio - niekas to nemato ir nenori matyt. Paburbena ir tiek to, kad tik kvailiems gojams gazą nuleist. Kvailina juos.

Nes, TEL-Aviv Vizorių bei visokių žydiškų radijo durnalistų užzombinti nebeskiria kairės nuo dešinės, kaip yra toks posakis. Ką daryti? Vat reikia daryti, o ne postringauti kuri paskutinių šimtmečių laike žydų mums primesta ideologija pranašesnė, ir panašiai!

Dar gi štai jum įrodymai ką žydai daro su gojimu (vyrai kalba tiesą)

 youtu.be/l2YF4DvbkeA

2. Šturmuotojas 0 0
2017-11-22 18:19:38

Taikliai parašytas Skorpei komentaras . Kapitalizmas ir bolševizmas yra dvi tos pačios internacionalinės žydiškos monetos pusės.“ Tad dera suprasti, kad turime ne imti ir skirtingomis pusėmis vartyti šią materializmo monetą... Ne! Mes privalome ją išmesti ir negailestingai pašalinti iš sveikų tautų gyvenimo. Čia plutokratiški kapitalizmo šalininkai gali prikišti: „Jūs norite griauti ir naikinti, o ne kurti. Sunaikinsite šią sistemą ir nieko nebus iš viso.“ Į tai dera atsakyti, kad mes siekiame pašalinti sistemą, kuri naikina mūsų ir kitas tautas ir taip pat trikdo kūrybingą ir sveiką veiklą, pašalintą sistemą pakeičiant organiška, naturaliais dėsniais paremta sistema. Taigi  Liko tiktai du dalyviai: Totalitari judopatija, nukreipta pažeminti žmoniją ir planetą, ir nacionalizmas gojams, dar nepažeistiems kapitalo-marksistiniu žydų poveikiu.

1. čia 3 0
2017-11-20 17:26:39

Tų šalių žmonės, ar vietos valdžia kuri neatstovauja žmonėms?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают