Kakė Makė okupuoja jūsų ir jūsų vaikų smegenis

Anonimusas
+ 44 - 11
Автор: Vaidas Žemaitis
Источник: https://www.facebook.com/zemaitis.vaidas...
7535-08-27 (2017 г.), читали 6756
1

Kas gi ta „Kakė Makė“? Ką reiškia pats žodis Kakė, Kaku? Kaku tai išmata, pvz: Mama padariau kaku. Makė tai žargoniškai vadinamas vyriškas organas pvz: Nerodyk makos, o varna nuneš.

Taigi kalba eina apie šiuolaikinius vaikiškus personažus kurie panašūs tiesiog į iškrypėlius, nes Kakės (šūdės) Makės (vyriškos varpos) personažė atrodo visiškai neproporcinga ir iškreipta pvz: Kaklas daug kartų mažesnis už galvą, kakta kaip neišsivysčiusio vaiko, akys neproporcingai nutolusios viena nuo kitos... . Suprasčiau, kad tai būtų mokomasis personažas vaikus supažindinti su negalia turinčiais vaikais, bet ne, tai pateikiama kaip norma.

reklama

Panagrinėjus Kakės Makės aplinką ir ją supančius personažus suvoki, kad tai tiesiog pateikiamas iškrypeliškas pasaulis kuris realybėje egzistuoja ir yra. To pasaulio atstovai jau rengia paradus ir žygiuoja Gedimino prospektu.

Tai tiesiog programas, jūsų vaiką prijaukinanti prie iškrypeliškos pasaulėžiūros. Seniau pasakų personažai buvo gražūs ir visas veiksmas buvo pamokomojo turinio, dabartinė animacija ir jos personažai yra tvirkinimo ir iškrypeliško pasaulio propaganda.

Šių personažų pagalba vaikakams praplaunamos smegenys, o tėveliai kvailelaii patapę besmegeniais paskui parduotuvėse puola pirkti puodukus, knygas, sąsiuvinius, pieštukus ir visą kitą produkciją su šiais zombiais, meškučiais iškrypeliais ir visais kitais neproporcingais gyviais.

Taip sudarkoma vaiko pasaulėžiūra ir suprogramuojama nauja kurioje iškrypeliškas pasaulis patampa kaip norma.


80% Плюс 80% Plus
20% Минус 20% Minus
44   11
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2017-09-30 18:55:49

Be komentarų. .........

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают