Nutukusiam šikniui Mantui Adomėnui: visas tavo gyvenimas, storas suski, yra 30 sidabrinių

Artūras Račas
+ 25 - 3
Автор: Artūras Račas
Источник: https://www.facebook.com/arturas.racas.7...
7535-05-03 (2017 г.), читали 3002
0


Šūdas šūdo rankose (LDiena.lt replika)

Aš tą nutukusį konservatnikų pupulį Mantą Adomėną esu seniai blokavęs, bet kolegos pasidalino jo paskutiniu įrašu. Tai norėčiau sureaguoti ir labai tikiuosi, kad koks nors konservatnikas arba užkalnis perduos jam mano žinutę. Arba pasidalinkit.

Tai štai ką noriu pasakyti pupuli Mantuk. Pirmiausia, tai man gėda už Lietuvą, kad tokie apsiriję suskiai kaip tu, tampa Seimo nariais minta iš dirbančių žmonių kišenės ir tam tikra prasme jiems atstovauja. Tu ten,sušiktas pupuli, rašai apie 30 sidabrinių? Tai visas tavo gyvenimas, storas suski, yra 30 sidabrinių. Tu juk per savo apgailėtiną egzistavimą nedirbai jokio tikro darbo, visada mitai iš biudžeto arba kokių nors fondų, kuriems dirbai pagal užsakymą, ir tau dar apsiverčia liežuvis, kažką vadinti "parsidavėliu"? Pažiūrėk į savo bjaurią marmūzę veidrodyje ir paklausk, ar ne didžiausią parsidavėlį ten matai?

reklama

Tu, storas šikniau, nesi sukūręs nė vienos darbo vietos, nesi sukūręs jokios pridėtinės vertės, tu net vaikų nepadarei, kurie galėtų uždirbti tavo būsimai valstybinei pensijai. Tavo visas gyvenimas,nutukęs suski, yra apgailėtina egzistencija, naudojantis kitų sukurtu gėriu. Tai tų, kurie sunkiai dirba, dėka, tu perkiesi sau rūbelius ir batelius, jų dėka važinėji automobiliu ir jiems turėtum dėkoti, kad šiandien nebadauji ir nesėdi prie Aušros Vartų su ištiesta ranka. Tu esi tranas ir tokius kaip tave reikia naikinti dichlofosu.

Tu, konservatnikų pupuli, sklaidaisi Facebook'e, dergi visus į kairę ir į dešinę, nes žinai, kad kai kils problemų, pasislėpsi už imuniteto. Nes jau turi tokios patirties. Tu esi suknistas bailys, nutukęs šikniau, todėl ne tau suski, kalbėti apie sąžinę, nes tu, asile, nesupranti, ką šis žodis reiškia.

Ir pabaigai, štai ką aš tau pasakysiu, suknistas konservatnikų pupuli: dar kartą įžeisi mane, atvažiuosiu prie Seimo, palauksiu, kol išeisi ir išspardysiu tavo storą sėdynę. Gal tada, tau pupuli, dašus, kad tokiems kaip tu, anaiptol ne viskas leistina ir galima.


89% Плюс 89% Plus
11% Минус 11% Minus
25   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают