Konservatnikų išgama dalinasi patirtimi: Kaip tampama parsidavėliu

Anonimusas
+ 0 - 6
Автор: Mantas Adomėnas
Источник: http://www.ekspertai.eu/kaip-tampama-parsidaveliu92228/...
7535-05-03 (2017 г.), читали 2401
0


M. Adomėnas. Nuotr. facebook.com

 

Praeitą ketvirtadienį manęs pradėjo intensyviai ieškoti žurnalistas Audrius Lelkaitis: skambino į Seimo biurą, prašinėjo telefono iš padėjėjų, klausė, ar nesutikčiau duoti interviu apie JAV karių dislokavimą Lietuvoje. Nelabai buvo laiko, nelabai mano tema, bet jis, kaip sakoma, insistavo. Atvažiuos, kur tik man patogu.

Kokiai laidai? „Aš čia užsifilmuosiu siužetą ir pardavinėsiu agentūroms, gal kas paims.“ Šioje vietoje turėjo pradėti skambėti aliarmo varpeliai, bet – ak ta beprotiška gyvenimo skuba! - nepradėjo. Sutikau pakalbėti į kamerą.

reklama

Klausinėjo taip, tarsi JAV kariai didintų grėsmę ir keltų įtampą. Sakiau - priešingai. Klausinėjo apie hibridinio karo imitaciją Šalčininkų rajone. Sakiau - išsiaiškinę silpnąsias vietas, tapome saugesni. Kas iš to palikta Lietuvą pajuokiančiame reportaže, pamatysite patys.

Žinodamas, kad medžiaga bus panaudota Maskvos kanalo NTV reportažui, nebūčiau sutikęs kalbėti. Audrius Lelkaitis akivaizdžiai puikiai žinojo, kokiai „agentūrai“ jo medžiaga reikalinga.

Galėtų dabar papasakoti, už kiek sutiko prisidėti prie Lietuvos šmeižimo – pecunia non olet, ar ne, Audriau?

P.S. Pirmu darbu išmečiau jį šiandien iš FB „draugų“ (pasirodo, ten buvo) ir jums, mieli bičiuliai, rekomenduoju padaryti tą patį. Ir dar: paskleiskite žinią, kad tai dar vienas „žurnalistas“ (šalia Račo, Nako ir į juos panašių), kurio sąžine ir bona fide negalima pasitikėti.

P. S.

Šaltinis: facebook.com


0% Плюс 0% Plus
100% Минус 100% Minus
0   6
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают