Aleksandro Solženycino "Archipelagas Gulagas"

Jonas Kovalskis
+ 17 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://vk.com/id463585649?w=wall463585649_289%2Fall...
7536-03-01 (2018 г.), читали 1486
1

Buvęs JAV pasiuntinys Tarybų Sąjungoje Džeikobas Bimas savo memuaruose prisimena kaip buvo kuriamas pats didžiausias melas apie Tarybų Sąjungą Aleksandro Solženycino "Archipelagas Gulagas", kuriuo minta jau visa karta Lietuvos mankurtų-JAV naudingų idiotų:

"Kai mums kažkoks žmogysta su barzda atnešė šūsnį patrintų plono popieriaus mašinėle spausdintų lapų, mes nežinojome, ką su jais daryti. Juose buvo prirašyti visokių populiarių kalėjimuose pasakaičių, istorijų, ir juose nebuvo jokių skaičių nei kvapo. Ir tada aš daviau nurodymą visą šį šlamštą atiduoti CŽV. Mūsų specai su šiuob tekstu gerokai padirbėjo. Taip pasaulį pamatė šedevras - "Archipelagas Gulagas". Jo leidimą pilnai apmokėjo CŽV. Dalį knygos egzempliorių, lygią knygos leidinio savikainai iš leidyklos nupirko CŽV, likę gi egzemplioriai davė gryną pelną. Vėliau CŽV šias knygas nemokamai platino atvykusiems į užsienį iš TSRS tarybiniams turistams, artistams ir diplomatams"

reklama

Vakarų, JAV, NATO kolonizatorių "demokratijos" pagrindinė vertybė yra melas ir apgaulė. Proamerikietiški niekšai melo pagalba mobilizuoja naudingus JAV idiotus, organizuoja sąjūdžius, maidanus, tahrirus, perversmus, kolonizuoja valstybes, naikina nacionalinius suverenitetus, kultūras, valstybes, tautas, jas plėšia ir naikina.

Visi, kurie žavisi Vakarais, JAV, NATO, remia Vakarų kolonizatorius, yra urviniai rusofobai, persekioja vietinius drasius piliečius, smerkiančius Vakarų neokolonijinę ekspansiją į Rytus, NATO karines agresijas - yra savo valstybių priešai, kolonizatorių įrankiai kovoje prieš savo tautas, ir nėra jokie "patriotai". Kiek garsiai jie nerėktų apie savo meilę Tėvynei, savo patriotizmą, jie yra tik tautos išdavikai. Konservatoriai, liberalai, socdemai, šauliai, fašistai, nacionalistai, nacistai ir visi kiti kompradorai, tarnaujantys JAV-NATO karo nusikaltėliams ir kolonizatoriams niekada netarnauja savo Tėvynei - kompradorai Tėvyne prekiauja.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
17   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Holms 3 0
2018-03-02 11:14:17

Puikus  Проф. Столешников А.П. "Реабилитации не будет или Анти-Архипелаг" pasiguglinkit

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают