Vokietija jau įvykdė savižudybę, o Lietuva ruošiasi

Šauksmas.lt
+ 13 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/vokietija-jau-ivykde-savizudybe-o-lietuva...
7533-11-04 (2015 г.), читали 2369
0

Vakar per televiziją eilinį kartą išgirdau Pramonininkų konfederacijos pirmininką kalbant apie pabėgėlius. Žinote, jei tokie pirmininkai, tai vargas ir pramonei, ir Lietuvai. Mūsų laukia tragedija ir valstybės išnykimas. Šios nesąmoningos ir nuolat kartojamos mantros apie pabėgėlių naudą paskatino mane išversti labai mums aktualų vokiečio pasakojimą, kuriame jis skelbia, kad „Vokietija jau įvykdė savižudybę“!

Blogeris Aleksėjus rašo:

Mūsų puslapio achtungpartisanen.ru redakcija negalėjo apeiti triukšmo apie pabėgėlius Europoje ir mes nutarėme sužinoti pas mūsų draugus vokiečius kaip Europos viduje vertina susiklosčiusią situaciją. Mes sužinojome nuomonę paprastų Vokietijos gyventojų, išaiškinome jų nuotaikas, prognozes ir ko galima laukti iš šios situacijos ateityje.

Per visas praėjusias dienas MIP pavadinimai, televizijos laidos buvo skirtos pabėgėlių problemai. Visos pasaulinės MIP nesustodamos rašo ir pasakoja apie įvykius Europoje. Koks jūsų požiūris į šią situaciją? Ar yra kokie nors pastebimi pakitimai Vokietijos gyvenime dėl antplūdžio didžiulio skaičiaus pabėgėlių iš Artimųjų Rytų?

— Labai prašau redakcijos nepublikuoti mano tikrą vardą, aš paaiškinsiu kodėl, iš pradžių atsakęs į jūsų klausimus.

Mano požiūrį į šią problemą galima pavadinti taip: Man labai gaila, kad aš gyvenu tuo laiku, kada mes visi, režimu on-line galime stebėti kaip naikinama Europos sąjunga, kaip tikslingai naikinama Vokietija ir kitos Europos šalys. Mano asmeninis požiūris į tai toks, kad Vokietija įvykdė, pabrėžiu, jau įvykdė savižudybę. Atgal kelio, gaila, nėra.

Globalių pasikeitimų vokiečių gyvenime kol kas nėra, tiksliau jie yra, bet ne taip ryškiai išreikšti. Vokiečiams keičia sąmonę, atima istoriją ir kultūrą. Labai aktyviai ėmė veikti propagandos mašina, o būtent amerikiečių ideologija, primetama vokiečiams, užpildo Vokietijos gyventojų protus. Vokietijos visuomenė sąlyginai suskirstėme į 4 stovyklas.

Pirma – negalvojantieji, nuzombinti televizija, internetu ir MIP, atvirai ir be varžymosi palaiko Vokietijos vyriausybę ir Angelos Merkel kliedesius priimti didžiulę masę pabėgėlių iš Artimųjų rytų. Visos vokiečių MIP, radijo, televizija rodo džiaugsmingus kadrus kur Vokietijos gyventojai pasitinka pabėgėlius. Dovanos, gėlės, pinigai ir vokiškas džiugesys. Štai pagrindinis vokiškų naujienų kanalų paveikslėlis.

Antra — tai tie piliečiai, kurie niekada ir į nieką neįsigilina, arba tiesiog daro vaizdą. Žmonės dirba arba sėdi ant socialinių išmokų, žiūri serialus arba bukas jumoro laidas. Jiems neįdomu, kas ten vyksta iš išorės ir kokios kyla problemos. Jie mato tiktai tai, ką nori matyti, nepriimdami nieko kito.

Tretieji – tai tie, kurie tikrai supranta susiklosčiusią problemą ir mato joje grėsmę. Realią, o ne išgalvotą. Mano dideliam apgailestavimui aš gyvenu toje šalyje, kur už teisybę ir nuosavas mintis galima realiai nukentėti. Pavyzdžiui karjera. Aš negaliu atvirai reikšti savo mintis ir kalbėti apie tai. Mane tuojau pat prilygins ketvirtiesiems — dešiniesiems radikalams arba ir dar blogiau – fašistuojantiems rėmėjams.

reklama

Ketvirtieji – dešinieji radikalai nacionalistai. Taip, tokie yra ir niekam ne paslaptis, kad šios organizacijos dideliais kiekiais yra Vokietijoje. Didžiausioje savo masėje tai marionetės kažkieno rankose. Tokia pati situacija su dešiniaisiais visose šalyse. Pas juos yra lėlininkai ir vedliai. Pasakė „fas!” ir jie ima rašyti užrašus ir deginti pabėgėlių stovyklas. Reikia surengti eitynes – prašom! Bet viskas ką jie daro yra po tokia priežiūra, kad kažko siaubingo arba savarankiško laukti netenka.

Jeigu aš atvirai, be cenzūros ir baimių galėčiau išsakyti savo nuomonę Vokietijoje ar kitoje ES šalyje, aš neslėpčiau savo pavardės. Gyvenant Vokietijoje už mano nuomonę mane tuojau priskirs prie šalininkų dešiniųjų pažiūrų ir idėjų. Kalba eina apie aktyvią veiklą, apie sukūrimą kokios nors iniciatyvos judėjimo pavidalu ar panašiai. Mane, mano šeimą persekios tuo iki gyvenimo pabaigos. Neleis normaliai į darbą, paimti kreditą banke ir t.t. Daugelis gali prieštarauti, kad aš neteisus ir yra masė organizacijų ir judėjimų. Bet aš jus nuliūdinsiu. Tai fikcija melas ir apgaulė. Tai dirbtinai sukurtos organizacijos, su savo manipuliatoriais ir organizatoriais. Vokietijoje taip įrengta, kad visos panašios organizacijas seka ir kontroliuoja.

Kuo iššauktos jūsų baiminimasis? Kodėl jūs skaitote, kad Vokietija įvykdė savižudybę? Nejaugi 800 000 Vokietijos vyriausybės deklaruotų pabėgėlių iš Artimųjų Rytų gali išgąsdinti vokiečius?

Mano baiminimaisi iššauti sekančiu, pradėsiu nuo istorijos.

Visus 70 metų po Antrojo pasaulinio karo vokiečių visuomenei buvo peršamas amerikietiško vystymosi modelis. Ypač tai buvo juntama paskutinius 20-25 metus. Vyksta nuolatinis sąvokų pakeitimas ir žaidimas į vienus vartus. Vokiška visuomenė tikslingai naikinama kaip nacija. Jaunimas nuo pat gimimo auklėjamas kaip žmonės be nuosavos nuomonės, be asmeninės motyvacijos. Tiksliau netgi taip, jaunimas visai neauklėjamas. Tėvai vis mažiau ir mažiau dalyvauja šiame procese, vaikus auklėja vaikų darželis, mokykla, universitetas geriausiu atveju, o tėvai tuo metu priversti dirbti. Vokietijos mokyklos švietimo programa tai kalkė nuo amerikietiškų švietimo įstaigų programų. Kur egzistuoja bedvasiai mokytojai kaip robotai užprogramuoti su mokyklos programomis. Ką jie gali duoti vaikams? Nieko.

Kalba neina apie tiksliuosius ar kitokius mokslus, su tuo viskas normalu. Aš kalbu apie auklėjimą asmenybės. Apie tai, ką būtina įdiegti į žmogų nuo vaikystės. Visa tai buvo dešimtmečius naikinama.

Milžinišką indėlį į nacijos sunaikinimą padarė LGBT judėjimas. Vokietijoje nuo 2001 metų gėjams ir lezbietėms galima registruoti civilines sąjunga. Reikalas tame, kad vokiečių nacija iki ir po „Matšalo plano“ realizacijos- tai dvi visiškai skirtingos nacijos. Naują pokarinę naciją labai atsargiai ir labai teisingai augino. Šis atsargus ir tvarkingas auklėjimas ir atvedė prie to, kad vokiečiai daugiau nesugeba priešintis grėsmėms ir išorės. Mes visi tiek atbukome savęs paieškose ir suvokime – kas aš? Berniukas, mergaitė ar tai. Mes daugiau nematome jokių grėsmių išskyrus tas, kurias mums parodys mūsų sąjungininkai iš už vandenyno. Mūsų „priešai“ jų nuomone tai pikti rusai, mitiniai virusai. Mes – Vokietijos tauta, patys tapome sau priešais. Mes patys save naikiname, atvesdami į savo namus tuos, kurie niekada nesiskaitys su mumis. Mes džiaugsmingai mojuojame ir sveikiname svetimą iš esmės mums kultūrą ir Artimųjų Rytų, o patys priversti statyti ant langų grotas ir geležines duris. Jau dabar didelį populiarumą turi apsaugos signalizacijos įrengimo paslaugos.

Aš žinau pagyvenusią porą, kuri priversta gyventi vasarnamyje, nes jų name apgyvendino 50 pabėgėlių šeimų. Tai triukšmas, purvas, kvapai ir kitokie nepatogumai. Baigėsi ramus ir stabilus gyvenimas. Dabar mes – vokiečiai, derinsimės prie pabėgėlių, o ne jie prie mūsų. Aš netikiu, kad toks kiekis pabėgėlių Europoje atsirado šiaip sau. Mums meluoja, kad tai bėgantys nuo karo sirai, tai ne taip. Iš 100% pabėgėlių 25% — sirai, o likusieji jei ne pabėgėliai tada kas? Libiečiai, afganai, irakiečiai ir netgi pakistaniečiai, o ar ten dabar karas? Argi demokratija, kurią nešė į tas šalis iš už okeano neprigijo?

Vokietijos vyriausybės deklaruojamas skaičius 800 000 žmonių — tai apgaulė. Apgaulė mūsų, Vokietijos piliečių. Iš tikrųjų pabėgėlių skaičius augs geometrine progresija. Jau dabar, einant kai kurių stambių Vokietijos miestų gatvėmis, daugelis žaidžia į žaidimą: surask tarp esančių vokietį. Gana sudėtinga užduotis noriu pasakyti.

Kodėl aš galvoju, kad tai savižudybė? Todėl kad išeities iš šios situacijos tiesiog neegzistuoja. Vokiečiams teks kentėti, kentėti visa tai, ką mums siūlo. Šiandien tai 800 tūkstančių, o rytoj keli milijonai. Ir niekas nepadarys rimtų žingsnių tam, kad tai sustabdyti. Dar prieš pusę metų problemos nebuvo. Buvo nedideli srautai ir jie buvo praktiškai nepastebimi. Dabar tai lavina, didžiulis gniužulas, kuris savo judėjimo eigoje tiktai didina savo masę. Ką daro lavina? Teisingai. Traiško viską ir visus savo kelyje.

Iš jūsų žodžių išeina, kad šitas procesas dirbtinis ir suplanuotas specialiai amerikiečių ir Vokietijos valdžiomis ar aš klystu? Jei taip, tai kodėl būtent dabar vyksta plūdimas pabėgėlių ir kodėl būtent į Vokietiją? Nejaugi Vokietijos valdžios neduoda sau ataskaitos ir nesupranta visų problemų?

reklama

Viskas teisingai, jūs nesuklydote. Būtent taip aš ir norėjau pasakyti. Visa ši situacija organizuota iš išorės. Visi įvykiai, viskas kas vyksta dabar daroma palaikant Vokietijos kanclerės Angelos Merkel ir JAV vyriausybės. Šalis Vokietija, su sunaikinta Konstitucija, su marionete kancleriu, valdomu iš Vašingtono, negali vykdyti nepriklausomos politikos. Jūs tai galite matyti ne tiktai Vokietijoje, dauguma ES valstybių pavaldžios JAV vyriausybės įtakai. Jeigu mums, europiečiams pasakys priimti penkis milijonus pabėgėlių, priimsime.

Būtent dabar pabėgėliai milžiniškais kiekiais vyksta į Europą, o konkrečiai į Vokietiją kad sunaikinti Europos sąjungą kaip vienetą, Vokietijos kaip pačios turtingiausios ES valstybės ir suprantama tam, kad eilinį kartą pradėti karą svetimame kontinente svetimų rankų pagalba. Jeigu norite, tai Trečiasis pasaulinis karas. Jis prasidėjo Europoje ir mes dabar stebime jos aktyvią fazę. Juk apsimetę pabėgėliais į Vokietiją taip pat siunčiami islamo radikalai iš IVIL. Prie to kiekis jau prasiskverbusių į ES teritoriją ne 1-2 žmonės, jų dešimtys tūkstančių.

Visai nesenai Graikijos muitininkai sulaikė laivą, vežusį 14 konteinerių su ginklais. Krovinys buvo siųstas į pabėgėlių stovyklą kaip humanitarinė pagalba. Graikai perėmė laivą, kuris, pagal dokumentus, vežė į Europą 14 konteinerių su plastikiniais baldais. Bet po atidarymo ir patikrinimo dviejų (iš 14) konteinerių, buvo aptikti ne baldai, o 491 950 šoviniai ir daugiau 5 000 vienetų ginklų.

Visi šitie konteineriai turėjo būti pristatyti į Vokietiją į pabėgėlių stovyklą. Kaip jūs galvojate kam?

Vokietijos valdžia viską mato, supranta ir pilnai duoda sau ataskaitą dėl to. Jie ne akli. Reikalas tame, kad jiems nusispjauti ant piliečių savo šalių, iš kur bėga pabėgėliai, kas bus toliau. Jie tylėjo ir leido naikinti valstybes, plėšė jas kartu su amerikiečiais. Galvojate jie dabar pradės piktintis? Mes jau senai ne nepriklausoma valstybė, mes kolonija arba 51 Amerikos valstija. Jie plėšė ir toliau plėšia Jugoslaviją, Iraką, Libiją, Siriją, Afganistaną ir Ukrainą. Jūs pažiūrėkite tiktai, ką apkaltino pabėgėlių antplūdžiu? Rusus ir Putiną. Pasirodo tai vyksta todėl, kad Rusija suteikia pagalbą Bašarui Asadui kovoje proamerikietiška opozicija, teroristais, IVIL ir panašiomis atliekomis. Jūs tiktai įsigilinkit į tai. Visa pasaulio blogis susirinko Sirijoje ir kankina penkis metus karu vargšus gyventojus. O kaltas Putinas. Kaip jums? Penkis metus vyko karas, o pabėgėliai tiktai dabar pasirodė ir juos pastebėjo?

Štai kelios fotografijos Sirijos pabėgėlių, ypač karo nukankintų. Pažiūrėkite tiktai, kokie jie „alkani“ ir „nelaimingi“.

Jūsų nuomone ar verta Europai, o konkrečiai Vokietijai laukti teroristinių grėsmių ir atakų?

Taip, aš manau, kad tai viena iš priežasčių kodėl dabar toks didelis srautas pabėgėlių vyksta į Vokietiją ir Europą. Visur, kur savo ranką prikiša Vašingtonas, karaliauja chaosas ir betvarkė. Artimiausioje ateityje tai laukia Vokietijos ir Europos Sąjungos. Bus teroristiniai aktai, bus europiečių migracijos ir tai tiktai pradžia. Amerikai nereikalinga nepriklausoma Europa, jai reikalingas paklusnus ir vykdantis instrumentas, kad paskui visa tai permesti ant jūsų, ant Rusijos. Būtent tokiu instrumentu kaip ir laikais pirmojo ir antrojo karo bus Vokietija ir eilė kitų ES valstybių.

Išeina, kad Europa viso labo instrumentas ir pagrindinis tikslas tai karas su Rusija?Mums reikia laukti didelio karo?

Karą su Rusija Amerikos vyriausybė vykdo jau senai. Visos valstybės ir dalyviai pirmųjų dviejų karų – tai tik instrumentai tam, kad sunaikinti, sudraskyti į skutus jūsų didžiulę ir turtingą šalį. Nepriklausoma prezidento Putino politika atsistojo skersai gerklės JAV vyriausybei. Jūsų nekenčia kaip naciją, jus skaito barbarais ir auklėja pusę pasaulio šioje ideologijoje. Filmai, reportažai, publikacijos, televizija. Amerikos vyriausybė niekada nesusitaikys su tuo, kad egzistuoja didelė Rusija. Arba jūs arba jie.

Yra dar vienas galimas variantas. Mes, gyventojai Vokietijos ir ES, eilinį kartą būsime apgauti naujo Hitlerio atėjimu ar kuo panašiu, kad pirma atsikratyti nuo pabėgėlių nuo kurių kenčia visa Europa, o po to sukurti naują žygį į Rusiją. Aš tai irgi neatmetu. Istorija jau atsimena tokius pavyzdžius ir ideologiją.

Ne veltui kai kurios manipuliacijos su sąmone visos tautos amerikiečiai išbandė Ukrainoje. Pagalba MIP, interneto ir kitų technologijų masinio zombinimo gyventojų visos šalies.

Ir paskutinis klausimas. Jeigu situacija Europoje blogės ar galimi srautai pabėgėlių iš Europos ar ne?

Nėra abejonės, blogėjant situacijai bus pabėgėliai iš Europos. Nėra abejonės, kad panašios mintys aplankė daugelį galvojančių Vokietijos ir Europos sąjungos gyventojus. Pavyzdžiui, aš su šeima išvažiuosiu į Rusiją, mano požiūriu tai vienintelė šalis, kuri pajėgi susidoroti su visomis pasaulinėmis problemomis, nežiūrint į nieką. Daugelis išvyks gyventi į Ameriką, Kanadą, Australiją. Tarp kitko, irgi naudinga amerikiečiams situacija. Pirmiausiai išvyks galvojanti nacijos dalis, o tai smegenų ištekėjimas. Matote, jie nepraloš nieko, o Europą sunaikins.

Išvertė Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
13   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают