ES šalyse "LADA" mašinų pardavimas išaugo 40%

Anonimusas
+ 7 - 1
Автор: SputnikNews.lt
Источник: http://sputniknews.lt/society/20171228/4751023/es-salyse-lad...
7535-12-30 (2017 г.), читали 1464
0

LADA Vesta Vokietijoje, archyvinė nuotrauka
LADA Vesta Vokietijoje, archyvinė nuotrauka

Didžiausias pardavimų skaičius užfiksuotas lapkričio mėnesį; per metus ES valstybių-narių teritorijose parduota 4,7 tūkstančių Rusijos gamintojo automobilių

VILNIUS, gruodžio 28 — Sputnik. Europos Sąjungoje "LADA" automobilių pardavimas išaugo 40%, praneša analitikos agentūra "Autostat".

Šių metų lapkritį ES šalių teritorijose buvo parduoti 464 nauji Rusijos automobilių pramonės automobiliai. Šis skaičius yra 39,8% didesnis nei tuo pačiu laikotarpiu 2016 metais.

"Autostat" duomenimis, teigiama pardavimų dinamika tęsiasi šeštą mėnesį iš eilės. Nepaisant to, "LADA" automobilių pardavimo apimtys ES šalyse kol kas išlieka žemos. Iš viso šiemet  parduota 4,7 tūkstančių Rusijos automobilių gamintojo mašinų, tai yra, 30,7% daugiau nei praėjusiais metais.

"LADA" automobilių pardavimų apimtys Europoje yra sugretinami su bendrais "Bentley", "Bugatti" ir "Lamborghini" pardavimų rodikliais.

Agentūros analitikai teigia, kad šio prekės ženklo automobilių pardavimo ES augimas yra susijęs su "Vesta" sedano rinkoje pasirodymu. Šio modelio pardavimai anksčiau startavo tokiose šalyse kaip Austrija, Bulgarija, Vengrija, Vokietija ir Lietuva.


87% Плюс 87% Plus
13% Минус 13% Minus
7   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают