„Pilietinis“ cirkas prie Seimo

Anonimusas
+ 36 - 1
Автор: Kūlgrinda
Источник: https://kulgrinda.blogspot.lt/2018/03/pilietinis-cirkas-prie...
7536-03-15 (2018 г.), читали 1360
7

Šiandien, kovo 15 dieną, prie Seimo vyko Tapino kviestas mitingas - kaltinimas. Be abejo, pats kvietimas labai emocionalus, net patosiškas su pretenzija į masinį piliečių pasipiktinimą ir ... užuominas į naujus Seimo rinkimus. Tiksliau čia ir yra tikroji esmė. Kai kam pabodo laukti 2020 spalio mėnesio.

Manau bet kuris žmogus, kuris daugiau žino apie politines technologijas ir domisi kaip daroma politika, supranta, jog niekada niekas nevyksta iš oro. Dar labiau, per kelias dienas su masiniu žiniasklaidos, pop žvaigdžių ir nuomonių formuotojų palaikymu. Na ir, žmogumi susirūpinusia opozicija.

Ir kur jai nesirūpinti, nes gi planuotus ES pinigus, kurie dar visai smagiu srautuku teka iš minėtosios institucijos fondų, įsisavina ne tie kam reikia. Liūdesys.

Todėl renginys gausus konservatorių, socdemų, liberalų partijų narių aktyvistų. Ne vieną pažinau iš nuotraukų, nes puikiai įsimenu veidus. Aišku, yra ir šiaip pasipiktinusio ir norinčio maištauti plebso. Kas yra absoliučiai normalu. Tačiau visada masė būna panaudojamas kaip svertas mažumos (partijų) vidinėms kovoms. Tuo labiau kai minia palinksminama koncertais ant scenos už neaišku kokius pinigus. O kas paklaus? Miniai neįdomu o pozicija - Gandriukai - atrodo kaip prispausti viščiukai ir bijo spaudimo. Dreba, graudenasi ir pataikauja tiems, kurie juos nuversti nori. Graudus vaizdelis.

reklama

Liūdna, nes dauguma už juos balsavo ne dėl to, jog jų yra nuostabi programa. Ar jie patys kažkuo ypatingi. Ne. Dauguma už juos balsavo, nes nenorėjo matyti liberalsocialkonservatorių valdžioje. Jog jie būtų perlaužti. Tačiau to nematyti. Todėl Ramūno vietoje nebūčiau toks užtikrintas savo padėtimi.

Liaudis gan nuvilta, opozicija alkana, babkių naujiems rinkimams nėra (skolos dar iš 2016 metų rinkimų velkasi), na o žiniasklaida bus palanki/nupirkta naujų Seimo rūmų šeimininkų.

Tad ši visa istorija yra puiki pamoka kaip vykdomi parlamentiniai perversmai. Kaip manipuliuojama mase (labai tą primityviai - lozungais - rodė Paluckas ir Gentvilas), idant pasiekti reikiamą rezultatą. Kaip vaikšto juodi pinigai tokiems renginiams.

Tik įdomi tokia perversmo skuba. Taip, ES ir kitokie pinigai, valdžios ir sotesnio gyvenimo poreikis, bet nuojauta kužda, jog yra ir dar kažkas ko mes nežinom.

Na o žmonėms kurie tiki, jog naujas Seimas, kad ir kokia ten partija dominuos, kažką pakeis yra naivios manipuliacijos aukos. Tiesiog pažiūrėkime ką tokiu atveju savo teorija, o ji geležinė, kaip visada.

Beje, įdomu tai, jog šiandien, po vakarykščių mano kritiškų pastabų šio mitingo atžvilgiu, susilaukiau puolimo. Mano Facebook yra masiškai paskųstas kaip netikros asmenybės, tad laikinai išjungtas.
Dar vienas demokratijos mito įrodymas:)

Linkėjimai pažangiai mąstantiems ir visiems tiems, kurie stebėjo šį politinį cirką su kreiva šypsena veide:)


97% Плюс 97% Plus
3% Минус 3% Minus
36   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 7

7. Anonimasnima nimas 0 3
2018-03-17 18:46:40

ar  čia iš palatos NR. 6 autoriai?

6. Anonimas 10 0
2018-03-16 22:30:33

Galiu pasufleruoti atsakymą į nesuprantamą klausimą - pagal citatą" Tik įdomi tokia perversmo skuba. <...> bet nuojauta kužda, jog yra ir dar kažkas ko mes nežinom.".

Gi čia visiškai aišku - Daukanto a. ponia greitai apleidžia štabą. Po susmečio jau niekam neberūpės siemo rinkimai ir visi galvas suks dėl prezidento. Daugiau nei metus konstęrvai puolė Karbautckį, bet įkąsti nesugebėjo - šaunuolis Ramūnas, nors už jį nebalsavau, bet čia pagarba! Daukanto aikštė irgi viską darė, kad Gabrieliukas būt prastumtas valdžion. Jei ne dabar, tai po prezidento rinkimų yra pavojus, kad Gabrieliuką drėbs iš barščių. Tad veikti vienintelė proga - tik dabar!

5. Šalin!!! 17 0
2018-03-16 09:33:45

Pareiškimas dėl informacinio karo nusikaltėlio A.Tapino organizuotos apmokamų konservinių bezdžionėlių akcijos "Bitės prieš medų"

Šalin "patriotų"-idiotų terorą! Šalin liberalų-sukčių-niekšų-demokratų diktatūrą! Šalin konservinės JAV 5 kolonos tironiją! Visus konservatorius, liberalus, socdemus, fašistus, nacionalistus į teismą ir už grotų - nusipelnė!. Visus tapinoidus, valatkodelfinės propagandos zombius - į psichiatrijos klinikas ir zoologijos sodus! Tėvynė pavojuje - konserviniai zombiai ją pardavė, išniekino, apvogė, sužlugdė ir , vykdydami JAV-UK išsigimėlių įsakymus, sunaikins galutinai! Priešinkis konserviniam lietuvių tautos genocidui, kitaip tapsi dar viena britų-jav kolonizatorių išnaikinta tauta. Informacinio karo nusikaltėlius , judus tapinoidinius-valatkinius į karo lauko teismą! Taip reikėtų reaguoti kiekvienam padoriam Lietuvos piliečiui į kiekvieną konservinę, liberalią, socdeminę, fašistinę, nacionalistinę "iniciatyvą". Proletarinėje vienybėje mūsų jėga, tik proletarinė vienybė leis mums išvaduoti Lietuvą iš konservinės globalinio kapitalo vergijos ir išgelbėti lietuvių tautą nuo sunaikinimo. Prisimink didvyrišką tarybinę Lietuvos praeitį ir kovok su fašistiniu konservų režimu dėl Lietuvos ateities, dėl savo ateities laisvoje Lietuvoje, o ne konservinių JAV liokajų valdomoje kolonijoje. :)

4. Laurynas 22 0
2018-03-16 09:28:40

Šiaip tai šūdagalvis Ramanauskas, vakar viešai kurstė atlikti nusikaltimą apibrėžtą LR Baudžiamajame Kodekse - nusikalstamu būdu apriboti balsavimo teisę.

Prokuratūra tiesiog PRIVALO pradėti ikiteisminį tyrimą. Kadangi mūsų teisėšika pati jo nepradės, labai rekomenduočiau Karbauskio teisininkams paruošti juridiškai tiksliai suformuluotą kaltinimą ir anonimiškai įduoti išgamą Ramanauską per E-policiją.

3. Vytautui 25 0
2018-03-15 23:12:21
Mano galva, Ramanauskas yra kuruojamas vsd. Todėl ir kalba, kas šauna į galvą. jaučiasi nebaudžiamas.
2. Anonimas 7 0
2018-03-16 20:37:47

Tai Lietuvos nepraustaburnis,kuris žemina lietuvio vardą.Dar drįsta kalbėti apie demokratijos nebuvimą Rusijoje.Už tokias kalbas jis turi būti teisiamas,jeigu pas mus yra prokuratūra.

1. Vytautas 24 0
2018-03-15 23:04:54

Atsiprašau, kad gal ne visai į temą. Nebuvau pats tapino mitinge, bet neseniai perskaičiau delfio anoniminių geriausiai vertintų komentarų skiltyje vieną komentarą apie a.ramanauską:
""...Mitingo organizatoriai galimai apsiruke
Prieš 2 valandas IP: 78.56.213.16 
ka tik isgirdau ka pasake Ramanauskas, o gi '' Jaunime, paimkit savo seneliu pasus ir paslepkit rinkmu diena!'' Ir dar jis pavadino Grazuli pd rastu. Dar tokio issigimimo Lietuvoje niekada nebuvo! Praplauna smegenys kvailiams. kurie neskaito nieko, o tik ziuri LRT TV.
Svarbiausia niekas nepatrauks jo uz tokius pasisakymus. Anot Ramanauska, iseina, kad seneliai ir tevai turetu paslepti savo neismaneliu anuku ir vaiku pasus rinkimu diena. Labai grazu klausyti kaip uztersta ora tokie kalbetojai,

Tevai ir seneliai, aiskinkit savo vaikams ir anukams KAS YRA KAS ISTIKRUJU. Kad jaunymas kritiskai vertintu viska, uzdavinetu sau klausymus, mastytu ir skaitytu ne tik delfi.""... 
Esmė būtų, kad konservatorius a. Ramanauskas viešai ragino pažeisti dalies rinkėjų konstitucinę teisę išreikšti savo valią balsuojant. Tai, manau, jau yra baudžiamasis nusikaltimas. Dar neradau internete Ramanausko viešos mitingo kalbos, kad įmesčiau nuorodą..

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают