Dėl prasto gyvenimo kalti esate patys

Anonimusas
+ 6 - 0
Автор: ŠeimaIrNamai.eu
Источник: http://seimairnamai.eu/del-prasto-gyvenimo-kalti-esate-patys...
7536-02-19 (2018 г.), читали 1379
0

Jei manote, kad jūsų gyvenimas siaubingas, greičiausiai taip ir yra. Jei manote, kad pasaulis nori jus sunaikinti, greičiausiai taip ir yra. Jei manote, kad nusipelnėte daugiau, greičiausiai, išties nusipelnėte. Vienintelis dalykas, kuris trukdo pasiekti sėkmę – jūs pats.

Manote, kad pasaulis nori jus nuskriausti, o tikroji priežastis slypi jūsų neteisingame požiūryje į gyvenimą – žvelgiate į viską ne taip, kaip reikėtų. Jūs maitinatės negatyvu, o ne pozityvu. Leidžiate negatyvui kontroliuoti savo protą, vadinasi, ir gyvenimą. Leidžiate blogiui pasiekti pergalę. Ir niekada nesulauksite sėkmės, jei švaistysite gyvenimą darbui nuobodžiame darbe, kuris sekina energiją, vien dėl to, kad esate pernelyg tingus paieškoti ko nors vertingesnio. Ir tai būtent jūsų, o ne kito žmogaus klaida.

Jūs niekada nekeliausite po pasaulį ir nepamatysite Paryžiaus, jei pastoviai atsikalbinėsite. Tiesiog nusipirkite bilietą, susikraukite lagaminą ir važiuokite. Leiskite pasauliui atverti jums akis. Tegu jis meta jums iššūkį ir nuvilia jus. Kovokite su kalbos barjerais ir pasiklyskite nepažįstamose vietose. Nustokite viską kontroliuoti gyvenime ir paprasčiausiai eikite į priekį.

reklama

Jūs niekada nenumesite svorio, jei nepakeisite mitybos. Niekada nepagerinsite sveikatos, jei neimsite valgyti daugiau daržovių ir neužsiimsite sportu. Niekada netapsite protingesnis ir nepraplėsite akiračio, jeigu nenorite mokytis iš kitų ir daug skaityti.

Jūs niekada netapsite laimingas, jei pastoviai koncentruositės ties negatyvu. Nepridės laimės ir sekinantys jus daiktai bei žmonės.

Jūs pats – savo nelaimių priežastis. Esate pats kaltas, jeigu jus prarijo rutina. Jei jūsų santykiai prasti, jei pastoviai kritikuojate žmones ir vis ieškote geresnių. Viskas dėl jūsų pačių.

Nenoriu nieko pagražinti. Jūs pats esate pikčiausias savo priešas. Jūs vienintelis, kuris neleidžia jums siekti tikslų ir svajonių. Gyvenimas niekam nieko neprivalo duoti, dėl to nieko iš jo ir nelaukite. Ant galvos nenukris maišas su milijonu dolerių, neatsibusite vieną gražų rytą su treniruotu ir raumeningu kūnu, negausite išsvajoto darbo, jeigu nieko nenuveikėte, kad jį gautumėte.

Norint kažką gauti, reikia daug dirbti. Ir stipriai dirbti, ne atsainiai Iš visų jėgų. Tenka kažką paaukoti ir sunkiai skintis kelią, kai jis tampa purvinas ir sudėtingas. Reikia eiti į priekį net kai baisiai norisi viską mesti. Tai vienintelis būdas pasiekti kažką didžio ir svarbaus.

Jei manote, kad jūsų gyvenimas – viena didelė, nesibaigianti nesėkmė, greičiausiai taip ir yra. Tai primena žinomą citatą: „Jeigu vienas sako, kad gali, o kitas sako, kad negali, tai abu, kaip taisyklė, yra teisūs“.

Nereikia gadinti sau gyvenimo ir pasiduoti, kai sunku, nes jei pasiduosite, geriau nepasidarys. Vietoje to vertėtų dirbti atkakliau ir protingiau. Tikėkite savimi netgi tada, kai niekas daugiau nebetiki ir vėliau galėsite atsigręžti atgal ir pasakyti: „Aš gi jums sakiau!“

Niekas nepatikės jūsų sugebėjimais, kol patys to nepadarysite, dėl to turite patys norėti siekti svajonės. Kiti žmonės irgi gali trokšti, kad pasiektumėte tikslą, tačiau tik jūs pats galite juos realizuoti, tik jūs pats galite patirti arba sėkmę, arba nesėkmę.

Dėl to reikia mesti tuščius, beprasmiškus, pasitenkinimo neteikiančius darbus, liautis kaltinti dėl visų problemų kitus ir nustoti galvoti, kad gyvenimas yra kažką jums skolingas. Jei norite, kad gyvenimas pagerėtų – pradėkite gerinti jį jau dabar. Darykite kažką pozityvaus, teisinga linkme ir nesustokite, kol nepasieksite trokštamo tikslo. O pasiekę – ženkite dar toliau.

Šaltinis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают