Vokietijos Roberto Kocho institutas kelia aliarmą dėl "pabėgėlių" atnešamų epidemijų

Algimantas Lebionka
+ 4 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/vokietijos-roberto-kocho...
7535-10-09 (2017 г.), читали 1325
1

https://2.bp.blogspot.com/-qGQJJ0PauVc/WdnP2sloebI/AAAAAAAAGEY/DvmilqNJkvszfn5CxsJE3HJ9MRKZs8_2ACLcBGAs/s1600/Migranten_Krankheiten.jpg

Masinis žmonių iš kitų kontinentų įsiveržimas į Europą atneša epidemijas. Apie tai ne kartą rašiau savo ankstesnėse publikacijose. Paskutinės iš jų:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/pabegeliai-i-vokietija-atnese.html

http://lebionka.blogspot.lt/2017/07/klausimai-daliai-grybauskaitei-ir.html

Spalio 4 dieną Vokietijos savaitraštis „Deutschlad Kurier“ paskelbė straipsnį „Migrantai atveža vis daugiau ligų. Tuberkuliozė, Hepatitas, Lepra.“

reklama

Straipsnyje rašoma, kad „Berlyno Roberto Kocho institutas (RKI) skelbia aliarmą: su masine imigracija vyksta „atšildymas“ vietinių infekcinių susirgimų.“ Kaip skelbia RKI ataskaita, per 2017 metų pirmą pusmetį tarp prieglobsčio prašytojų diagnozuota 786 tuberkuliozės atvejai, 542 atvejai hepatito (A-E) ir lepra (raupsai). Daugiausiai atvejų buvo Bavarijoje (455), Baden-Viurtemberge (286) ir Šiaurės Reinas-Vestfalija (255).

Roberto Kocho institutas yra Federalinės Sveikatos ministerijos institutas. RJI-tai Federalinės vyriausybės centrinė įstaiga ligų monitoringo ir profilaktikos srityje. RKI pagrindiniai tikslai yra ligų identifikavimas, prevencija ir jų gydymas, konkrečiai ir užkrečiamų ligų.

Pagal kilmės šalis už ataskaitinį (pirmą 2017 metų pusmetį) registruotų susirgimų skaičius buvo iš šių šalių imigrantų: Eritrėja (213), Sirija (207), Somalis (160), Afganistanas (112), Sera-Leone (74), Nigerija (62), Irakas (61), Etiopija (53), Gvinėja (45), Pakistanas (45).

RKI duomenimis, per savaitę fiksuojama nuo 40 iki 60 naujų infekcijos atvejų. „Yra padidėjusi infekcijos grėsmė gyventojams visumoje. Pažymima, kad netiesiogiai RKI pripažįsta, ženklų sumažinimą infekcijų statistikos vietinės sveikatos priežiūros grandyje, be to statistikos nėra iš viso fiksuojami ŽIV ir venerinių ligų susirgimai.

Jau patvirtintais duomenimis, Italijoje jau yra užfiksuoti keli Ebola karštligės atvejai.

reklama

Kalbama apie 40 Ebola atvejų, kurie buvo imigrantų patikrinimo metu diagnozuoti Italijos Lampedūzos saloje. Šių metų pavasarį gydytojai apie tai pasikelbė internete, bet greitai, balandžio 16 dieną, pranešimas buvo pašalintas „nacipnalinio saugumo sumetimais“.

Faktas: Ebola epidemija šiuo metu yra Konge. Ten užfiksuoti devyni šios mirtinos karštligės atvejai. Manoma, kad tai aisbergo viršūnė.

seuchen.jpg

Vokiečių portalo Pi-news nuomone, toks Vokietijos valdžios elgesys su vokiečių tauta yra „pavojingas ir begėdiškas“. Kaip tai gali vykti – nepaisant faktų ir skaičių, klausiama portale.

Vokiečių nuomone, RKI yra iš federalinio biudžeto finansuojamas institutas, todėl, yra kartelio dalis. Net pasaulinio garso mokslininkai priklauso nuo valstybės finansavimo ir daro tai, ką valdžia nori. Infekcijų plitimas akivaizdus: tuberkuliozė plinta oro-lašeliniu būdu. Hepatitas per kraują ir lytinius kontaktus. O ką mes kiekvieną dieną skaitome apie islamistų grobikų išpuolius, klausia Pi-news.

Kartelis organizuoja įsiveržimą. vokiečių tautos resursų išgrobstymą, naikina vokiečių sveikatą, sunaikino žmonių saugumą ir naikina vokečių identitetą ir jų Tėvynę, konstatuoja Pi-news. Nurodoma, kad skaičius užsieniečių, gaunančių pačią didžiausią paramą Hartz 4 2016 metais išaugo dviem milijonais.

Šaltiniai:

http://www.deutschland-kurier.org/migranten-schleppen-immer-mehr-krankheiten-ein/

http://www.pi-news.net/mit-der-invasion-bekommen-wir-auch-krankheiten-geschenkt/


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Ko jūs pergyvenat - 0 0
2017-10-10 14:42:29

žydų farmacininkai uždirbs , jei žmonės masiškai sirgs. Nėra to blogo kas neišeitų į gerą , (kaip sako dėdulė Rotchildas) haha

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают