Požymiai, demonstruojantys, kad elitai transformuoja visuomenę į visuotinį kalėjimą

Anonimusas
+ 12 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/pozymiai-demonstruojantys-kad-elitai-tran...
7534-12-30 (2016 г.), читали 1554
0

Elitai ketina visiškai kontroliuoti tai, ką darome, ką kalbame ir ką galvojame. Kai dauguma žmonių galvoja apie „tironiją“, jiems mintyse iškyla puspročiai diktatoriai, kurių galvažudžiai bėgioja gatvėmis, barškindami ginklais ir ant visų loja. Taip nėra, kadangi mūsų elitai siekia savo tikslų visiškai kitais būdais. Jie nori, kad mes manytume, jog pas mus išties egzistuoja laisvė ir kad mes išties patys išsirenkame savo lyderius. Tačiau elitai visada budi galiniame plane, pritaikydami procesams taip vadinamą švelniąją galią ir tuo pat metu veikdami absoliučiai negailestingai.

Jie finansuoja mūsų politikų politines kampanijas, jie valdo praktiškai visas stambias korporacijas, jie labai kietai kontroliuoja visas masinės informacijos priemones ir jų programos diegiamos per praktiškai visų valstybių švietimo sistemas. Tai, ką daro elitas, yra neteisėta. Jis naudojasi vyriausybėmis ir įstatymais, siekdamas savų tikslų.

Tai yra viena iš priežasčių, dėl kurių elitai mėgsta gausias vyriausybes. Jiems tai kontrolės instrumentas. Kuo didesnė vyriausybė, tuo lengviau stebėti, sekti ir kontroliuoti žmones. Aplink mus palaipsniui statomas kontrolės, totalinio dominavimo tinklas, apie kokį nesvajojo net Orvelas. Ši sistema formuojama visuose lygmenyse ir kasdien ji darosi vis griežtesnė, vis labiau mus ribojanti. Mes galime naiviai manyti, kad kaip ir anksčiau turime tam tikrą laisvę, tačiau jei staiga pradėsime daryti tai, kas sistemai nepatinka – sistema turi visas priemones sugrąžinti mus į narvą. Viskas jau seniai kontroliuojama.

Elituose esama daug žmonių, kurie visiškai nuoširdžiai mano, kad totalinė kontrolė yra aukščiausias gėris žmonijai, nes be stiprios rankos pasaulis pasiners į chaosą. Šie žmonės laiko save apsišvietusiais, dirbančiais kilnų darbą, kai veda žmoniją į „šviesų rytojų“, kurį elitai žmonijai sukūrė. Savaime suprantama, paprastų žmonių teisės ir laisvės pakeliui į tą rytojų turi būti smarkiai apkarpytos, kad galima būtų mus į tą rytojų sėkmingai ir teisingai atvesti. Mes esame kaip galvijų banda, kuriai piemenys parašė taisykles – „mūsų pačių labui“.

Pasaulinio masto genocido ir depopuliacijos planuose – masinis žmonijos nuodijimas ir sterilizacija. Transnacionalinės agrokorporacijos, tokios kaip Monsanto, įtrauktos į šią bendrą schemą. Žemės ūkio produktų gamyba pasaulyje jau seniai monopolizuota ir maistas gali būti labai lengvai sugadintas pridedant mirtinų toksinų. Prie šios schemos prisideda ir GMO gamintojai, kitų neviešų geoinžinerinių projektų autoriai. Prievartinis skiepijimas, virusai… Ir, pagaliau, pasaulinė ekonomikos krizė bei atominis karas, po kurio žmonija pasiners į naujuosius Tamsiuosius Amžius.

reklama

Žemiau pateikiami požymiai, liudijantys, kad elitai jau seniai ir planingai keičia sociumą, performuodami visuomenę į jiems reikalingas formas.

1. Naujas Senato įstatymo projektas leidžia daugiau kaip 20-čiai įvairių vyriausybinių įstaigų skaityti jūsų elektroninį paštą be orderio.

2. Naujos kartos veidų atpažinimo kameros gali identifikuoti žmogų per mažiau nei sekundę laiko ir pasiųsti valdžiai visą žinomą informaciją apie asmenį, patekusį į objektyvą. Tokios kameros jau įrenginėjamos Pietų Kalifornijoje.

3. Labai sudėtingas stebėjimo tinklas, žinomas kaip Trapwire, bus įrengtas visuose JAV didmiesčiuose. Gaila, bet dauguma amerikiečių net neįtaria, kad tokia sistema egzistuoja.

4. Policininkai visoje Amerikoje pradeda stebėjimus nepilotuojamais aparatais virš miestų. Tačiau nemanykite, kad dronai jūsų nestebi tik dėl to, kad negyvenate stambiame mieste. Tiesa yra ta, kad federalinė vyriausybė naudoja sekimo dronus, kad stebėtų fermerius Ajovoje ir Nebraskoje. Virš jūsų namo jau galbūt pakibo dronas, tačiau jūs apie tai niekada nesužinosite.

5. Atskiri politikai žino apie jus daugiau, nei kada nors iki šiol galėjo bent pasvajoti. Informacijos, surinktos apie potencialius rinkėjus per Obamos kampaniją apimtys yra tiesiog beprecedentinės ir labai bauginančios.

Jeigu balsavote per šiuos rinkimus, galite būti tikras, kad prezidentas jau turi apie jus failą. Jo duomenų bazėje esama informacijos apie jūsų prenumeruojamus žurnalus, duomenų apie automobilio registraciją, jūsų būsto vertę. Yra medžioklės ir kitų licencijų sąrašai, o taip pat visų laikytų egzaminų balai.

6. Realizuojant Didžiojo Brolio projektą, visus lenkia Anglija – penkeriais ar dešimčia metų, ne mažiau. Ten atsekamos visos kalbos ir jeigu jūs nusižengsite įstatymams – tuojau pat atsidursite priešais teisėją, kuris parodys jums, kaip būtent įžeidėte homoseksualistą ar musulmoną. Tik laiko klausimas, kada visa tai pamatysime kitose šalyse.

7. Ar galite įsivaizduoti, kad vyriausybė jums nurodinėtų, kokia turi būti temperatūra jūsų nuosavo namo viduje? Naujas įstatymas Prancūzijoje darys būtent tai. Namo šildymui Prancūzijoje netrukus prireiks konsultacijos dėl pajamų mokesčių ar netgi vizito pas gydytoją. Įstatymas siekia sutaupyti šaliai 46 milijardus dolerių buitinės energetikos rinkoje. Kainos bus nustatomos taip, kad namų savininkai mokės, atsižvelgdami į atlyginimą, amžių ir klimatą. Electricite de France ir GDF Suez kompiuterinės programos naudos namų savininkų duomenis, kad būtų paskatinti vartotojai, kurie apkarpė elektros bei dujų sąnaudas, o taip pat dės baudas tiems, kurie reguliatorių požiūriu, švaisto, energiją.

8. Biurokratiniai išgamos vis daugiau nurodinėja žmonėms, kaip jie turi gyventi. Pavyzdžiui, vienas žmogus Orlande, Floridos valstijoje, buvo neseniai nubaustas už tai, kad išsiaugino daržovių nuosavame kieme. Ar galėsime mes galiausiai pasiekti tą tašką, kai ir pačios smulkiausios mūsų gyvenimo detalės bus reglamentuojamos valdžios?

9. Dauguma amerikiečių nežino, kad beveik kiekvieno naujagimio DNR pavyzdys paimamas ir saugomas vyriausybės. Kokių planų valdžia turi šiuo atžvilgiu?

10. Visoje Amerikoje mokyklos pradeda reikalauti, kad moksleiviai nešiotųsi asmens tapatumo pažymėjimus su RFID čipais – visur, kur tik jie eina. Laime, kai kas vis dar priešinasi…

11. Egzistuoja grėsmingas švietimo ir teisėsaugos sistemų susiliejimas. Jis kur kas glaudesnis, nei kada nors anksčiau. Vis daugiau Amerikos mokyklų užplūdo policininkai, patruliuojantys koridoriuose, o 70 000 vaikų apskritai mokosi už grotų.

12. Jeigu jūs tikitės, kad visuotinės nelaimės atveju jumis pasirūpins FEMA – labai klystate. Ten pakliuvę, greitai suprasite, kad papuolėte į kalėjimą. Žemiau pateikiamas gyvenimo vienoje iš FEMA stovyklų aprašymas. Stovyklą pastatė Niu Džersyje, kai regioną nusiaubė uraganas Sendi.

„… Mums žadėjo, kad žmones patalpins į stacionarias patalpas su skalbimo mašinomis ir karštais dušais. Vietoje to, mus apgyvendino palapinių miestelyje, kur buvo taip šalta, kad ėjo garas iš burnos…“

„…sraigtasparniai Blackhawk patruliavo danguje ir dieną, ir naktį… Žurnalistų net neįleido į aptvertą kompleksą, apsauginiai stovi palei kiekvienas duris ir žmonės negali pasinaudoti netgi tualetu ir dušu, nepateikę ID kortelės…“

„…jie elgiasi su mumis taip, tarsi būtume kaliniai. Negerai taip kalbėti, bet jeigu atvirai, tai mes čia jaučiamės kaip koncentracijos stovykloje…“

reklama

13. Jūsų telefonas nuolat renka informaciją apie jus, sekdamas, kur einate. JAV teisėsaugos žinybos davė daugiau kaip milijoną užklausų gauti šiems duomenims, vien 2011 metais.

14. Jums atrodo, kad federalinė vyriausybė sukūrė programėlę iPhone tam, kad paskatintų jus užsiimti fotografija? Ji reikalinga tam, kad žmonės fotografuotų įtartiną savo kaimynų veiklą ir tučtuojau informuotų policiją.

15. JAV vyriausybė vis daugiau investuoja į šnipinėjimo programas, stebinčias darbuotojų elgesį, kol jie yra darbe.

16. Kaip teigia informatoriai iš NSA, ši agentūra turi nuosavą Google analogą, kuris gali realaus laiko režime ištraukti bet kokius elektroninius pranešimus, orientuodamasis į tikslinius adresus, telefono numerius, laiką, vardus, raktažodžius ir frazes.

17. Privačios korporacijos renka kiekvieną informacijos trupinį apie kiekvieną žmogų po visą pasaulį, o surinktą medžiagą saugo ir klasifikuoja. Acxiom – viena iš tokių stambių kompanijų, kuri dalyvauja „duomenų medžioklėje“. Pasirodo, ji surinko ir apibendrino informaciją apie daugiau kaip 190 mln žmonių vien tik Amerikoje.

Kompanija pozicionuoja save kaip duomenų bazių marketingo verslo atstovė. Įkurta ji 1969 metais, tada ji vadinosi Demographics Inc ir naudojo savo darbe tik telefonų knygas ir kitas netechnologiškas priemones. Visa jos duomenų bazė sutilpo viename kompiuteryje. Bevei po 40 metų Acxiom turi detalius įrašus apie maždaug 190 mln žmonių ir 126 šeimas iš Amerikos, ir apie 500 mln aktyvių vartotojų visame pasaulyje. Daugiau kaip 23 000 serverių Konvėjuje, į šiaurę nuo Litl Roko, renka ir analizuoja daugiau kaip po 50 trilijonų elektroninių transakcijų per metus.

18. Mus palaipsniui ruošia tam, kad vardan „saugumo“ atsisakytume žmogiško orumo jausmo. Daug ką neseniai sukrėtė istorija apie TSA, kuri surengė aerouoste mirštančios nuo leukemijos moters apžiūrą. Saugumo agentai nuplėšė tvarsčius tiesiog keleivių minios akivaizdoje.

19. Kaip liudija neseniai atlikta apklausa, beveik trečdalis amerikiečių pasirengę paklusti TSA reikalavimams apžiūrint „kūno angas“, kad gautų leidimą skristi lėktuvu.

20. Šiuo metu aerouostuose naudojama technologija greitai pateks policijai į rankas. Važinėdami po miestus su nepažymėtais automobiliais, turinčiais šią aparatūrą, pareigūnai galės užmesti akį į pastatus, automobilius ir netgi jums po drabužiais.

Amerikos policija ketina prisijungti prie kariškių plėtojant American Science & Engineering’s Z Backscatter Vans – mobilų rentgeno spindulių įrenginį. Čia yra tai, ką TSA pareigūnai vadina „radioaktyviuoju genitaliniu skaneriu“. TSA naudoja juos aerouostuose, apšvitindami tarpe tarpe ir pagyvenusius žmones bei vaikus. Šitas pornomobilis atrodys kaip paprastas furgonas ir kursuos Amerikos miestų gatvėmis, be jokios atrankos skenuos viską iš eilės savo izotopinės patrankos pasiekiamumo ribose – kiaurai sienas, automobilius (ir drabužius). Kaip teigia Joe Reiss, AS&E viceprezidentas marketingui: „Konfidencialumo požiūriu nesuprantu, kas čia galėtų kelti problemų“.

21. Kompanija BRS Labs sukūrė stebėjimo kameras, kurios turėtų nustatyti nusikalstamą veiklą prieš jai prasidedant. Šios kameros buvo įrengtos stambiuose transporto mazguose visame San Franciske.

22. Kaip pareiškė Gizmodo, Amerikos vidinio saugumo departamentas artimiausiu laiku gaus lazerinius skanerius, kurie galės skenuoti jūsų kūną, drabužius ir bagažą iki 164 pėdų atstumu.

23. Sudėtingas automatizuotų automobilių numerių registruotojų tinklas kruopščiai seka milijonų automobilių judėjimą visoje Amerikoje. Dauguma amerikiečių net neįtaria, kad jis egzistuoja.

24. FTB skyrė milijardą dolerių kurti biometrinei identifikacijos sistemai, kuri, kaip pranešama, bus gerokai sudėtingesnė už tas, kurias šiandien turi teisėtvarkos žinybos Amerikoje. Sistemą pavadino Next Generation Identification (NGI). NGI taps nacionaline akies rainelės skenavimo metu gautų duomenų, balso bei DNR pavyzdžių ir pan. baze, kas padės FTB gaudyti ir identifikuoti nusikaltėlius.

25. Jeigu vyriausybė nutars, kad esate „blogas vaikinas“, ji gali uždrausti jums skraidyti. Tai gali būti padaryta bet kuriuo metu, be jokio pranešimo, jums netgi nepaaiškins, kas atsitiko. Apie tai jūs sužinosite tik tada, kai pamėginsite patekti į jau apmokėtą reisą.

26. Žmonės, kurie agituoja už žmogaus teises ir laisves, pažymimi kaip „potencialūs teroristai“ oficialiuose JAV vyriausybės dokumentuose.

27. Kaip tapo žinoma iš šaltinių Nacionalinėje Gvardijoje, ten esama ypatingo požiūrio į taip vadinamus „išgyventojus“ ir asmenis, priklausančius kategorijai „žmonės,. Laukiantys pasaulio pabaigos“. Ypatingos situacijos atveju gvardiečiams įsakyta traktuoti tokius žmones kaip teroristus.

28. Viena šeima iš Aidaho pranešė, kaip neseniai jų namus užgriuvo specpajėgos. Kompiuteris šeimą identifikavo kaip „konstitucionalistus“ po to, kai kažkas paskambino į policiją ir pasiskundė barniais tos šeimos namuose.

29. Šiuo metu masinės informacijos priemonėse visiškai dominuoja vos šešios korporacijos. Joms priklauso TV tinklai, kabeliniai kanalai, kino studijos, laikraščiai, žurnalai, leidyklos, muzikos studijos ir daugybė populiariausių interneto tinklapių. Tokiu būdu beveik kiekvienas amerikietis žvelgia į pasaulį šių korporacijų akimis.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
12   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают