Natūralus kremas gydo ir jaunina

Petras Dargis
+ 4 - 1
Автор: Petras Dargis
Источник: http://petrasdargis.lt/rasiniai/naturalus-kremas-gydo-ir-jau...
7534-11-25 (2016 г.), читали 2027
0

Štai toks dviejų rūšių natūralus kremas.

Tas ryškiai geltonas yra itin malonaus kvapo, gaila, kad nuotrauka jo negali perduoti. Tikriausiai žinot, kaip kvepia kokoso aliejus, medus, vaškas, bičių pikis? O čia - visų šitų medžiagų rinkinys. Dar yra medetkų ir ramunėlių, bet jos nelabai kvepia. Viskas natūralu, jokio sintetinio kvapo!

Daugelis žmonių į kremą žiūri pirmiausia kaip į kvepalus, todėl ir aš pradedu nuo kvapų. Bet iš tiesų yra daug svarbesnis tokio kremo poveikis odai. Jeigu oda sausa, skeldėjanti - tai patys geriausi vaistai. Propolis su medetkomis gydo netgi egzemą - tai jau nustačiau ir aš.

Labai gerai tokiu kremu veidą tepti šaltomis žiemos dienomis. Nors jis labai greitai susigeria į odą, maitindamas ją, bet sudėtyje esantis bičių vaškas palieka nedidelį apsauginį sluoksnį. Nuo šalčio oda ne taip smarkiai pašiurpsta. Speiguotą dieną gerai ir rankoms.

Sudėtyje esantis bičių pikis (propolis) veikia ir kaip nuskausminanti priemonė, gerai gydo nedidelius sužeidimus, o įsigėręs giliau mažina šiek tiek ir raumenų ar sąnarių skausmus. Tai jau išbandžiau pats.

reklama

Taigi kosmetinis ir dar šiek tiek gydantis kremas.

Tas kitas, balkšvesnis kremas - tai jau tikriausi vaistai odai, raumenims, sąnariams, kiti sako - dar ir bronchams. Barsuko taukų, propolio, bebro sruoglių ir bičių vaško mišinys. Kvapo gal ir nepavadinsi aromatu, bet jis nėra šlykštus. Skaičiau, kad jis gydo ne tik nuo varikozės, egzemos, bet ir nuo žvynelinės. Žvynelinės neturiu, neišbandžiau, bet man jis labai padeda nuo sąnarių skausmo ir nervo uždegimo, jeigu tas įsimeta į kojos raumenis. Keletas pažįstamų moterų, kurioms daviau tokio kremo, tepėsi veidą, nes kažkur skaitė, kad bebro taukai su bebrine ir propoliu ne tik lygina raukšles, bet ir stabdo odos senėjimą. Viena atvažiavo pas mane po gero mėnesio, ir aš nesupratau, ar jos oda iš tiesų pasidarė tokia lygi, ar ji šiek tiek pasitepė kokiu špakliu.

Apie barsuko taukus rašoma, kad jie daro tikrus stebuklus, nes turi retai aptinkamų ir organizmui reikalingų vitaminų. O sumaišyti su bebro muskusu tinka ir kvėpavimo organų susirgimams gydyti. Apie tokį kremą paskaičiau rusiškame internete, o nuo savęs pridėjau propolio. Maniau padaręs didelį atradimą, bet paskui aptikau, kad tokį kremą rusai daro seniai ir naudoja ne tik odai gydyti bei stiprinti, bet riaumatui, kvėpavimo ligoms, varikozei, nervų uždegimams gydyti.

Sunku kažką naujo atrasti.

Kaip pasidaryti tokių kremų? Technologija nėra labai sudėtinga, bet yra reikšmingų smulkmenų, apie kurias verčiau kalbėti asmeniškai telefonu arba laiškais. O kas nežada daryti pats, gali nusipirkti ir iš manęs. To aromatinio kosmetinio kremo turiu ir dabar, o ano gydančio bebrinio reikėtų užsisakyti.

Mažų indelių kremams neturiu, todėl geriau parduočiau 0.5 litro stiklainį už 20 eurų. Kaina vos ne simbolinė. Nusipirkę tokį stiklainį, kremu galėtumėt apdovanoti visus savo draugus, o pirmiausia - drauges. Nereikėtų sukti galvos, ką nupirkti Kalėdoms. Šiek tiek pašildytas (tarkim, vandens vonelėje) kremas ištirpsta ir lengvai supilstomas į indelius.

Bet jeigu ryšitės pasidaryti patys, rašykite man arba skambinkit telefonu. Nėra buvę, kad pavydėčiau kitam žinių ir patirties.

P.S. Anksčiau esu išbandęs ant savęs bebro sruoglių gydantį poveikį. Apie tai galite paskaityti čia. Bebro sruoglių spiritinis užpilas yra pilamas į barsuko taukų ir propolio gydomąjį kremą.


80% Плюс 80% Plus
20% Минус 20% Minus
4   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают