Apie pastarųjų dienų įvykius

Milda Bartašiūnaitė
+ 7 - 0
Автор: Milda Bartašiūnaitė
Источник: https://www.facebook.com/milda.bartasiunaite...
7534-07-14 (2016 г.), читали 2100
0

Prieš savaitę rašiau, kad tikrieji Didžiosios Britanijos valdytojai keičia politinį kursą į Rytus, nes su jankiais pasilikti tapo pavojinga - jų ekonomika ir dolerio kursas laikosi ant snarglio, o, tiksliau, ant jų kišenėse sėdinčių europinių pakalikų ištikimybės. Bei, be abejo, bombų, kuriomis jankiai nedvejoja pasinaudoti, kai reikia pasauliui parodyti, kas čia verchas.

Dabar apie pastarųjų dienų įvykius:

Be konkurencijos konservatorių partija pasodino į PM postą Theresa May. Tą pačią moteriškę, kurią skubiai atvykęs į Londoną jankių sekretorius liepė kišeniniam užsienio reikalų ministrui remti.
Iki paskutinės minutės laukiau, kad Didžiosios Britanijos žydomasonai su Karūna užkirs tam kelia, nes Th.May - ne jų žmogus.

reklama

Bet, banksteriai padarė gudriau. Spėju, jog per ministrės paskyrimą Karalienė asmeniškai jos įsakmiai paprašė užsienio reikalų ministru paskirti buvusį Londono merą B.Jonsoną. Th.May negalėjo atsisakyti. 

Vaizdžiai apibūdinti situaciją taip: jankiai turi savo marionetę Downing Street'e, bet jos valdymo virvelės buvo grakščiai nukirptos.

Užsienio reikalų ministras yra tarsi jankių pasiuntinukas bet kuriame jankių pakalikų krašte. Jie į Vašingtoną, kaip į antruosius namus skraido. Arba į JAV ambasadas sulaksto, kai reikia ką skubiai paderint.

Premjer ministras Didžiojoje Britanijoje, kaip ir pas mus Prezidentas - aukštesnio rango žmogus. Būtų labai keista ir nesolidu į jankių ambasadas lakioti.

Tai ir sakau. marionetė yra, bet virvelės užtrumpintos.

Ir dar:

Atkreipkit dėmesį, kaip Kinija dėjo skersą į tarptautinio tribūnolo sprendimą dėl tų dirbtinių salų ir teritorijos aplink jas. Buvo duotas akivaizdus signalas, kad jankiai must go home ir kad dabar mes - kinai - Pasaulio bamba. 

Kokia buvo Vakarų reakcija į tai? Ogi apgailėtina. niekas neišdrįso šokti į akis, reikalauti sankcijų Kinijai, nes tai būtų galutinė mirtis jų pačių ekonomikai. Europai užteko Rusijos embargo, kad šautų sau į koją. Be antros kojos - sėsi į invalido vežimėlį.

Pabaigai pikantiška detalė:

Vienoje laidoje žydų politikos apžvalgininkas tiesiai šviesiai pasakė, kad Izraelis davė nurodymą visiems Didžiosios Britanijos sinagogų rabinams bei žydų bendruomenių pirmininkams agituoti už BREXIT. O čia ir pridurti daugiau neturiu ką.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают