BREXIT: masono Deivido Kamerono sukelta audra vandens stiklinėje

Algimantas Lebionka
+ 19 - 2
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/brexit-masono-deivido-kamerono-sukelta-au...
7534-06-21 (2016 г.), читали 1998
0

Po ilgų ginčų su Europos komisija dėl sutarties su ES sąlygų Britanijai peržiūrėjimo Deividas Kameronas sugalvojo ir iniciavo BREXIT-referendumą dėl Britanijos išėjimo iš ES, kuris įvyks birželio 23 dieną. Keista, bet tai pasiūlė globalistas,  masonas , panamos ofšoro  Mossack Fonseca klientas , aršus to paties BREXIT priešininkas.

reklama

Manoma, kad tai padaryta tam, kad jau niekada daugiau Didžioji Britanija negalėtų išeiti iš globalistinės Europos Sajungos. Falsifikuoti rinkimus ir referendumus globalistai moka, tai jie puikiai pademonstravo birželio 8 dieną vykusiuose Austrijos prezidento rinkimuose.

Kaip visada, dėl Britanijos gyventojų noro išeiti iš ES, o tokių yra apie 50 procentų, buvo surastas kaltininkas – Rusija.

Susitikime su didžiausių pasaulio informacinių agentūrų vadovais Sankt Peterburgo ekonomikos forumo metu V.Putinas, kur buvo keliamas klausimas ar tikrai Rusija norį, kad Didžioji Britanija išeitų iš ES, Rusijos prezidentas pasakė:

„Koks tikslas? Man atrodo, kad tai nelabai padoru. Prisegti Rusiją prie bet kokios problemos, netgi prie tos, prie kurios mes neturime jokio ryšio. Daryti iš Rusijos kažkokią baidyklę. Taip inteligentiški žmonės nesielgia O kas liečia Didžiosios Britanijos premjerą, dabar tokia didelė problema su BREXIT. O kam jis bendrai inicijavo šitą balsavimą? Kam jis tai padarė? Kad Europą dar kartą pašantažuoti, ar išgąsdinti? Koks tikslas, jeigu jis pats prieš? Aš štai ką noriu pasakyti. Tai ne mūsų reikalas. Tai Didžiosios Britanijos tautos reikalas. Aš turiu šiuo klausimu nuomonę.“

reklama

 

https://youtu.be/UN57p4hQTL4

Straipsnyje skirtame šių metų Bilderbergo klubo susitikimui, kuriame Brexit klausimas buvo vienas iš dešimties viešai skelbtos dienotvarkės punktų, Olga Četverikova rašo:

„Visai dėsninga, kad susitikime Drezdene buvo ypač daug Didžiosios Britanijos atstovų. Juk ten buvo kalbama dar apie vieną spektaklį – referendumą dėl Britanijos išėjimo iš ES (Brexit), pasiruošimas kuriam palengvina Europos politikams manipuliuoti savo piliečių sąmone, kurie įtikinėjami, kad jie išlaiko demokratinius valdymo svertus. Iš tikrųjų šie politiniai žaidimai leidžia ilgam uždaryti aptarinėjimui temą santykių Didžiosios Britanijos-ES, nes laimėjus išėjimo priešininkams, ką turi užtikrinti bilderbergiečiai, šis klausimas niekada daugiau nebus keliamas ir anglams teks susitaikyti su bet kokiais būsimais viršnacionalinių valdžių sprendimais.“

Brexit, autoriaus nuomone, tėra Britaniją savo voratinkliais apraizgiusių masonų-globalistų sukelta audra vandens stiklinėje, spektaklis, iliuzionas, su 100garantuotu rezultatu.

 


90% Плюс 90% Plus
10% Минус 10% Minus
19   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают