Ramzanas Kadyrovas įsitikinęs - pagrindinis Vakarų taikinys Sirijoje – ne Islamo valstybė, o Asadas

Anonimusas
+ 5 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/09/29/ramzanas-kadyrovas-pagrind...
7533-09-30 (2015 г.), читали 1665
0

Čečenijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, šiandien komentuodamas Artimųjų rytų ir pabėgėlių krizę, atvirai pasakė, kad būtų naivu praktiškai tikėtis, kad Vakarai imtųsi realių veiksmų prieš Islamo valstybę, nes jų taikiklyje visų pirma yra ne jų pačių finansavimu išaugusi teroristinė grupuotė, bet Bašaro al Asado vadovaujama Sirija.

Šito priežastis – aiškūs JAV imperialistų ir Izraelio sionistų interesai Artimųjų rytų regione, kuriame pagrindiniai oponentai šiuo metu yra būtent Sirija ir Iranas, tik, imperialistų nelaimei, ne viskas vyksta pagal jų norimą siužetą ir tragiško Libijos likimo išvengusi nepriklausoma Sirija laikosi iki šiol.

reklama

Be to, kad niekuo neprisideda prie realaus problemos sprendimo, Vakarai dar ir skatina dešimčius tūkstančių islamistų kovotojų atvykti iš užsienių į Siriją ir jungtis į Islamo valstybės šalininkų gretas, pridūrė R. Kadyrovas. Todėl Vakarai, kad ir netiesiogiai, Islamo valstybę tik stiprina.

Kodėl dabar, kai jau aiškiai žinoma, kad Islamo valstybė toliu finansiškai išsilaiko pardavinėdama Irake išgaunamą naftą, Vakarų valstybės prieš tai nesiima jokių priemonių?, – esminį klausimą kėlė R. Kadyrovas.

Vieninteliu realiu regiono krizės sprendimo variantu R. Kadyrovas teisingai įvardijo tarptautinę kovą prieš Islamo valstybę ir kt. Sirijoje veikiančias teroristines grupuotes, glaudžiai bendradarbiaujant ir visus veiksmus derinant su Bašaro al Asado vyriausybe, kaip savarankiškos Sirijos valstybės atstove.

Panašų planą savo kalboje Jungtinių Tautų susirinkime, tarp kita ko, siūlė ir Vladimiras Putinas. Tai jau ne vien tik žodžiai, bet ir veiksmai, turint omenyje, kad jau dabar Rusijos kariuomenė dalyvauja ginkluotoje kovoje, palaikydama Siriją prieš teroristus.

Paradoksaliai, anot R. Kadyrovo, atrodo ir Europoje kylančios aistros dėl pabėgėlių ir masinės imigracijos, ypatingai ryšium su tuo, kad imigrantai ne tik sudaro potencialią pigią ir patogiai išnaudojamą darbo jėgą, bet ir kad pati Europos populiacija nyksta, klestint bendram socialiniam nuosmukiui ir plintant iškrypimams, kur, paties R. Kadyrovo žodžiais tariant „vyrai tuokiasi su vyrais“.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают