Izraelis Šamiras: Kas prieš Hilari Klintos – tas lai smenga į pragarą!

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/izraelis-samiras-kas-pries-hilari-klintos...
7534-06-12 (2016 г.), читали 1424
0

Aš senai nemačiau tokios purvinos rinkimų kompanijos, kaip ši, kuri šiuo metu vyksta Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tarytum visas isteblišmentas susivienijo, kad atvesti Hilari Klinton į Baltuosius rūmus.

Vos keletą valandų iki praimeriz (tai priešlaikiniai rinkimai, kurie turi iškelti vieningą partijos kandidatą būsimuose prezidento rinkimuose) Kalifornijos valstijoje, naujienų agentūros „pranešė“, o tiksliau, pareiškė, kad Klinton jau laimėjo. Senatoriaus Sanderso rėmėjai – galite eiti ilsėtis, išgerti alaus. Eiti į rinkimus jums nėra reikalo. Iš tikrųjų nei dabar, po rinkimų Kalifornijoje, nei juo labiau iki jų, Klintos vis dar nelaimėjo, bet ši niekšybė suveikė – Kalifornijos rinkimuose jai pavyko surinkti daugiau balsų.

Ir tai buvo ne pirma apgavystė. Ekspertų atlikti tyrimai dėl balsavimo elektroniniu paštu išryškino stebuklingą dėsningumą – kuo blogesnės elektroninio balsavimo mašinos, kuo jos senesnė, kuo labiau neapsaugotos nuo hakerių, tuo ryškesnės buvo Hilari Klinton pergalės prieš Berni Sandersą. Tose apylinkėse, kur mašinos buvo senesnės negu 10 metų ir kur nebebuvo popierinių dokumentų, leidžiančių pakartotinai patikrinti rezultatus, ji gavo iki 80% balsų. O ten, kur mašinos buvo naujos, ir uždaros – ji visur pralošdavo.

reklama

Buvo ir kiti fokusai – rajonuose, kur galima buvo tikėtis Sanderso pergalės, dešimtys tūkstančių rinkėjų neteko balso teisės, balsavimo punktai buvo uždaryti, skaičiavimai vyko „iš akies“, arba rezultatus paskelbdavo pati rinkimų komisija – Klinton šalininkai. Pietinėse valstijose Klinton laimėdavo dėka organizuotos afro-amerikiečių patronažo sistemos – jų atstovai disciplinuotai balsuodavo taip, kaip jiems liepdavo organizatoriai.

Feministės ir feministai palaikė Klinton – tegul žūsta pasaulis, bet moteris turi valdyti. Madlen Olbrait, buvusi valstybės sekretorė Irako karo laikais, pasakė, kad moterims, nepalaikiusioms sesutės Klinton – tiesus kelias į pragarą.

146% už Klinton, taip apytikriai atrodo amerikoniškos demokratijos paveikslas. Todėl nėra keista, kad senatorius Sandersas nesutinka pripažinti jos „pergalės“ ir tęsia kova iki pabaigos. Jo šalininkai sako, kad tik jis pajėgs nugalėti Donaldą Trampą, kuris dažnai laimėdavo Respublikonų partijos praimeriz ir atvėrė sau kelią atstovauti partiją rinkimuose lapkritį.

Pagrindinis ginčas tarp Klinton ir Sanderso – dėl „super-delegatų“ balsų, tai yra penkių šimtų delegatų partijos suvažiavime, kurie nebuvo išrinkti, bet paskirti partijos vadovybės. Sandersas sako: jie dar nebalsavo, ir kaip balsuos – neaišku. Klinton šalininkai sako: viskas aišku, jie balsuos už madam valstybės sekretorę.

reklama

Tuo metu daugelis Sanderso šalininkų įkalbinėja Sandersą – jeigu Klinton ir jos falsifikatoriai savo falsifikacijomis duos jai nominaciją, Sandersas gali eiti į rinkimus nuo kitos partijos. Žalioji partija pasiruošusi duoti jam pirmą vietą. Kol Sandersas ruošiasi lemiamai kovai, ir dar pabandys įkalbėti „super-delegatus“ palaikyti jį.

Klinton stipri, bet nepopuliari – praimeriz eigoje paaiškėjo jos tamprūs ryšiai su „Aštuonkoju“ – taip vadina Amerikoje milžinišką finansinę „Goldman Saks“ struktūrą. Klinton – karinio pramoninio komplekso kandidatė, ir ji sukels karą, kalba jos oponentai. Bet užtai už ją vieningas Amerikos MIP aparatas. Džuliano Assanžo žodžiais, už ją – „Google“, integruotas su valstybės departamentu ir Pentagonu.

Paraleliai su Klinton kompanija, amerikoniškos MIP juodina Donaldą Trampą. Jį pateikia, kaip kvailą neišsilavinusį fašistą ir rasistą, Putino ir Kim Čen Ino draugą, tuo pagrindu, kad Trampas pažadėjo susitikti ir pasikalbėti Rusijos ir Šiaurės Korėjos lyderiais savo pergalės atveju. Klinton gi žada susitikti tiktai su Izraelio premjeru Netanyahu.

Amerikos „neokonai“, agresyvusis respublikonų sparnas, siūlo savo šalininkams palaikyti Klinton, arba suskaldyti partiją ir iškelti kitą deputatą.

Senai JAV nebuvo tokios įdomios, užkrečiančios kompanijos. Jos rezultatą sunku nuspėti – nepaisant visos MIP, Pentagono ir Valstybės departamento galybės, stovinčių už Klinton.

Kremliaus bokštai išsiskyrė: Kudrinas už draugystę su Klinton, Glazjevas – už ryšį su Trampo Amerika. Todėl dviejų Rusijos prezidento patarėjų ginčas, apie tai, kaip toliau reikia vystytis Rusijai, matomai, bus nuspręstas Amerikoje, šių rinkimų metu.

http://www.kompravda.eu/daily/26540.4/3556659/

vertė Algimantas Lebionka

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают