Norvegija: vakcina Gardasil per prievartą sunaikinusi gyvenimą

Sarmatas.lt
+ 9 - 0
Автор: Sarmatas.lt
Источник: http://www.sarmatas.lt/12/norvegija-vakcina-gardasil-per-pri...
7533-12-16 (2015 г.), читали 3646
0

Pagal pageidavimą – vienos skiepijimo Gardasil istorijos vertimas (stilius netaisytas, atsiprašau :} – vert.).

Rašo mama:

caroline
Caroline: Aš nesutikau leisti Gardasil

„Caroline gimė 2000, dabar jai 15 metų. Mano duktė mielai bendravo, tryško energija, buvo visada apsupta draugų – kartu bėgiojo, važinėjosi dviračiais, žaidė futbolą. Ji niekad nesiskundė prastu apetitu.

Vienintelė informacija, kurią ji gavo prieš suleidžiant vakciną „Gardasil“, – skiepas neva galįs sukelti į gripą panašius simptomus, kurie praeina, kaip ir skiepijant kitomis vaikiškomis vakcinomis.

Nors buvau įrašiusi jos dienyne ir sakiusi, kad NESUTINKU leisti dukters skiepyti, jeigu ji pati to nenori – viena slaugytoja laikė Caroline, o kita jai suleido vakciną!

reklama

Po kelių dienų pusę Caroline veido suparalyžiavo. Ji pateko į vietos ligoninę, kur atlikti tyrimai NIEKO blogo neparodė. Sakiau, kad esu tikra, jog tai „Gardasil“ pasekmės, bet manęs niekas neklausė.

Tai buvo vienintelis tyrimas, kurį padarė dukrai po „Gardasil“ injekcijos. Kartotinių stebimųjų tyrimų nebuvo, nes ligoninės ir gydytojų nuomone problemų priežastys – psichinės. Jie tebesilaikė teorijos, kad simptomai pasireiškė praėjus šešiems mėnesiams po Caroline močiutės mirties, todėl visus sutrikimus sukėlė širdgėla!

Nepamirškite, kad Caroline buvo suleista tik pirmoji injekcija iš trijų rekomenduotų.

Gydytojai nenori nieko girdėti. Jų nuomone, Caroline reikia psichologinės pagalbos, nes ji sielvartauja dėl mano mamos mirties. Jos niekas daugiau netyrė ir negydė, nes niekas mumis netiki. Dabar dukrą kamuoja viso kūno skausmas, ji tenori miego. Ji jaučiasi nuolat pavargusi. Jai sunku užsiimti kokia nors veikla, sutriko jos atmintis, blaškosi širdis, krūtinę veria skausmas, kartais trinka kvėpavimas. Jai dažnai skauda galvą, ji nenori valgyti. Kad nuvargtų, jai pakanka nueiti į tualetą. Ji negali ilgėliau eiti arba važiuoti dviračiu – jos kojos nusilpo ir praranda jautrumą. Ji praktiškai nesikelia iš lovos.

Naujojoje mokykloje Caroline irgi nesulaukia nei medicininės pagalbos, nei paramos.

Ji eina į mokyklą, kai gali, bet dienomis, kai jos kojos per silpnos, aš ją nuvežu. Šį pavasarį ji praleido aštuonias dienas ir 24 valandas pamokų. Galutinis jos pažymys tebuvo 2. Rudenį mokykloje jos nebuvo 15 dienų. Užduotis ji atlieka lėtai, jai sunku susikaupti dėl skausmo ir ji jaučiasi labai pavargusi – tiek dvasiškai, tiek fiziškai. Viena akimi ji ėmė prasčiau matyti.

reklama

Mokytojai Caroline kaltina tinginyste, todėl mergaitė dar labiau pergyvena. Tai drasko mums širdį – mes juk žinome, kaip jai skauda ir kiek pastangų jai reikia. Kad bent mokytojai patikėtų, kad Caroline serga ir pasistengtų suprasti.

Kai kurie tėvai mano, kad neturime pasakoti apie „Gardasil“ keliamą riziką, nes jie tiki, jog vakcina apsaugo nuo gimdos kaklelio vėžio. Tačiau mes girdėjome, kad įrodymų, jog vakcina apsaugo nuo šios rūšies vėžio, nebus dar daug metų.

Slaugytoja, suleidusi „Gardasil“ prieš mano dukters valią, buvo pas mus namie ir kreipėsi į mus kelis kartus. Pasakė, kad jie be galo nerimauja, jog mes atgrasysime kitus vaikus nuo skiepo, todėl mums NEGALIMA minėti vakcinos kalbant apie mūsų dukters ligą.

Mes mažai girdėjome apie kitas mergaites Norvegijoje, nukentėjusias nuo „Gardasil“, tačiau tūkstančiai pranešimų pasiekia mus iš kitų pasaulio šalių ir daugeliu atvejų mergaitėms išsivystė tokie patys simptomai kaip Caroline.

Esame dėkingi, kad paskelbėte Caroline istoriją ir ji galės pasiekti daug kitų žmonių bei įspėti apie vakcinų keliamus pavojus.

Aš pradedu prarasti viltį dėl Caroline ateities, nes liga ją vis labiau pasiglemžia. Galbūt kai kurie žmonės miršta užsikrėtę HPV, o galbūt ir ne. Težinau viena – mieliau būčiau stebėjusi džiugią dukters paauglystę nei metų metus nerimaučiau dėl jos ateities.

NELEISKITE savo vaikams būti laboratorijos triušiais tiriant vakciną, kuri sugriovė gyvenimą tiek daug merginų.“

Šaltinis: http://sanevax.org/norway-force-vaccinated-with-gardasil/

Vertė: Loreta Alechnavičiūtė Hoffmann


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают