Mus naikina finansinė oligarchija

Versijos.lt
+ 1 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/mus-naikina-finansine-oligarchija/...
7533-06-24 (2015 г.), читали 2616
0

Džordžijos monumentas papuoštas kreipimusi įvariomis pasaulio kalbomis, kuriame pateikiamos fundamentalios tezės, priklausančios taip vadinamai Naujajai Pasaulio Tvarkai, kurią rengia mums pasaulinis finansinis oligarchinis elitas. Viena iš tų tezių kalba apie tai, kad Žemėje turi likti ne daugiau kaip 500 milijonų žmonių.

Mes ne atsitiktinai stebime kaip formuojasi politinio ir ekonominio nestabilumo židiniai praktiškai visame pasaulyje už anglosaksų imperijos ribų: karai, invazijos, spalvotosios revoliucijos, terorizmas, vėžinių susirgimų gausėjimas, nevaisingumas, naujų ligų epidemijos, GMO produktai, pornografija, narkomanija, homoseksualizmas – visa tai atskiri šio plano, skirti sumažinti gyventojų skaičių, elementai.

Tyrinėtojas iš Anglijos Deividas Aikas tvirtina, kad dar 1969 metais Rokfelerio Centre, uždaroje konferencijoje, elitui artimi medikai paskelbė slaptą ataskaitą. Joje sakoma:

reklama

„Mes šiuo metu galime išgydyti bet kokią vėžio formą, bet mes neturime viešinti šios informacijos be atitinkamo leidimo. Be to, masinis mirtingumas nuo onkologijos ar kitų ligų sulėtins gyventojų gausėjimo tempus“.

O tuo metu PSO planuoja, kad iki 2030 metų mirtingumas nuo vėžio padidės iki rodiklio, siekiančio 9-12 milijonų žmonių per metus. Neatsitiktinai šios organizacijos veiklą finansuoja turtingiausių klanų fondai ir ji iš esmės yra ne kas kitas, kaip vienas iš instrumentų, kurių pagalba įgyvendinami Naujosios Pasaulio Tvarkos kūrimo planai.

Tuo taip pat galima paaiškinti, kodėl šiuolaikinė farmacija „gydo“ ligas, bet neišgydo. Viskas byloja apie tai, kad didėjantis pasaulio gyventojų mirtingumas yra planingas. O tuos gydytojus, kurie suranda alternatyvius gydymo metodus – sodina už grotų, atima licencijas, paverčia „atskalūnais“, prilipdo jiems „sukčių“ ir „šarlatanų“ etiketes.

Ir kadangi onkologinių susirgimų skaičius kiekvienais metais nepaliaujamai auga, tai liudija apie gyventojų imuniteto silpnėjimą. To priežastis gali būti GMO produktai, maisto papildai, oro, vandens, žemės užterštumas ir netgi prievartiniai skiepai.

Tiksliai žinoma, kad PSO neturi nenuginčijamų mokslinių įrodymų, kad sveikatai nekenkia 25 skiepų rūšys, kurios naudojamos jau pirmaisiais vaiko gyvenimo metais, kai imunitetas dar tik formuojasi. Be to, kaip liudija gausūs atvejai, vaikai tampa neįgaliais ar netgi miršta nuo skiepų jau vėliau.

Daugelyje vakcinų, kurias naudoja PSO „trečiojo pasaulio“ šalyse skiepijant merginas ir moteris, dažnai naudojamos medžiagos, kurios užkerta kelią nėštumui ir skatinančios nevaisingumą.

reklama

Tai anaiptol ne visos biotechnologijų galimybės mažinti gyventojų skaičių planetoje. Dar viena efektyvi priemonė, žudanti imunitetą ir dėl to sukelianti onkologiją bei nevaisingumą – GMO produktai. Šį faktą visiškai patvirtino tyrimai, kuriuos su žiurkėmis atliko biologijos mokslų daktarė I. Jermakova.

Apie GMO produktų daromą žalą imuninei sistemai ir vidaus organams rašo ir daktaras A. Puštajis ir Roveto instituto, jis irgi atliko panašius tyrimus su žiurkėmis Škotijos žemės ūkio ministerijos užsakymu.

Kad imtų mažėti gyventojų skaičius, pasaulinei finansinei oligarchijai reikia per egzistuojančius įtakos darymo svertus priversti visus pirkti GMO produkciją. Tame ir slypi GMO žemės ūkio propagandos, kurią varo transnacionalinės korporacijos, esmė. Tuo pat metu anglosaksų elitas tikslingai siekia, kad GMO produkcija būtų pripažinta nekenksminga. Ir jeigu jiems tai pavyks, tai GMO produkcijos vartojimas bus įtrauktas į tarptautinius Pasaulio Prekybos Organizacijos standartus ir taps privalomas visoms šalims organizacijos narėms.

Kaip byloja viena versija, būtent tarptautiniai standartai, kuriuos taip aršiai kultivuoja turtingiausi pasaulio klanai, pridengia jų piktavališkus planus per pastaruosius 100 metų. Būtent šie standartai, mažinantys gyventojų skaičių planetoje, rūpestingai diegiami visose mūsų gyvenimo srityse, pradedant debilizuojančia švietimo sistema ir kenksmingo greito maisto propaganda, baigiant imunitetą naikinančiais skiepais ir homoseksualizmo propaganda.

„Mūsų pasaulis pasmerktas ir jo laukia liūdnas likimas tuo atveju, jeigu žmonės ir toliau nieko nesiims“ – tvirtina Deividas Aikas.

Ar reikia mums viso to, ką mums parengė tasai pasaulinis „elitas“? Juk jeigu ne šiandien, tai jau rytoj visi šie „elito“ instrumentai, skirti gyventojų skaičiui sumažinti, gali būti panaudoti prieš jus asmeniškai. Ir esama pagrindo manyti, kad jie jau pilnu tempu naudojami.


Džordžijos monumentas ir užrašas rusiškai: "B*** JUMS - MES NORIME GYBENTI"


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают