Turkijos žvalgybos vadas pasiūlė pripažinti Islamo valstybę

Šauksmas.lt
+ 1 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/turkijos-zvalgybos-vadas-pasiule-pripazin...
7533-11-18 (2015 г.), читали 1892
0

Kaukės nuplėštos – Turkijos žvalgybos vadas Chakanas Fidanas pasiūlė pripažinti Islamo valstybę. Rusijos karinius veiksmus Sirijoje jis įvardino kaip „pažeidžiančius pagrindinius Jungtinių Tautų principus“ ir pakvietė Vakarų kolegas sužlugdyti Rusijos siekius numalšinti „Islamo revoliuciją Sirijoje“.

„Islamo valstybė“ – tai realybė (Vokietijos informacijos agentūra AWD informacija pasirodė spalio 18, o pasaulinėje žiniasklaidoje paviešinta lapkričio 13, prieš pat teroro aktus Paryžiuje).

reklama

"Turime pripažinti, kadnegalime sunaikinti tokio gerai organizuoto ir populiaraus darinio, kaip Islamo valstybė. Todėl kviečiu mūsų Vakarų partnerius peržiūrėti savo pažiūras ir vieningomis pastangomis sužlugdyti Vladimiro Putino užmačias sutramdyti Islamo revoliuciją Sirijoje.“

Chakanas Fidanas pridūrė, kad suprantąs Vakarų nerimą dėl to, jog į Islamo valstybę telkiasi išeiviai iš viso pasaulio. Todėl jis siūlo Stambule atidaryti pastovią Islamo valstybės atstovybę arba biurą. Tokio biuro būtinybę žvalgybos vadas dar grindžia ir tuo, jog reikia suteikti medicininę pagalbą sužeistiems bėgliams iš Sirijos, kurie bėga nuo „negailestingų Rusijos atakų“.

https://eadaily.com/news/2015/11/13/maski-sorvany-glava-razvedki-turcii-vystupil-protiv-rossii-i-predlozhil-priznat-islamskoe-gosudarstvo

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают