Skraidantys kilimai, amžini varikliai, nemokamos energijos generatoriai ir stebuklingos staltiesės. Pirkite, kol nepabrango!

Blogeris Zeppelinusas
+ 4 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=907941615960996&...
7533-09-27 (2015 г.), читали 1681
0

Štai ką reiškia per fizikos pamokas lošti šaškėmis paskutiniame suole.

Praleidi pro ausis energijos tvermės ir virsmo dėsnius, ko pasėkoje visokie šarlatanai pradeda naudoti jas makaronų kabinimui. 

Netikėtai paaiškėjo, kad žinomas verslininkas, feisbukeris ir madingų vakarėlių liūtas Sigitas Martinavicius tiki į stebuklus...

reklama

Ne, ne į Kalėdų senelį, skraidantį kilimą ar stebuklingą staltiesę. Bet į ne ką mažiau pasakiškus įrenginius - amžinuosius variklius bei nemokamos energijos gaminimo iš oro generatorius.

Štai, savo Sienoje jis rimtu veidu reklamuoja seną tokio stebukladario gruzino Tarielo Kapsadzės išradimą - generatorių, gaminantį nemokamą energiją.

Įdomu, kad nei vienas stebuklingų įrenginių entuziastas, rašinėjantis ta tema, nesusimąsto, kodėl tokio puikaus įrengimo išradėjas per tuos šešis ar septynis metus nuo paskelbimo apie jį dar netapo jų gamybos monopolistu ir multimilijardieriumi?

Atrodytų, tereikia nueiti į banką, prijungti jo direktoriaus kabinete kokį elektrinį įrenginį prie stebuklingo generatoriaus ir palikti veikti savaitę - kitą. 

Po tokio eksperimento sėkmės tikrai nesunku būtų gauti didelį kreditą tokio stebuklingo generatoriaus gamybai bei platinimui visame pasaulyje. Deja, per tuos metus išradėjas iš Gruzijos tesugebėjo kabinti makaronus ant panašių į gerbiamą Sigitą pusmokslių naivuolių ilgų ausų.

Vienžo, tėveliai - įdėmiai kontroliuokite, kuo užsiima jūsų atžalos per fizikos pamokas.  Kitaip užaugs lapausiai skraidančių kilimų, amžinų variklių, stebuklingų staltiesių ir nemokamos energijos generatorių pirkėjai.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают