JAV treniruojasi kovoms su separatistais nuosavoje teritorijoje

Versijos.lt
+ 0 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/jav-treniruojasi-kovoms-su-separatistais-...
7533-06-16 (2015 г.), читали 2839
0

Norite tikėkite, norite – ne, bet Amerikos vyriausybė rimtai rengiasi kariauti su nuosavais gyventojais. Ir esmės čia slypi ne vien tik sustiprėjusioje jėgos struktūrų agresijoje gyventojų atžvilgiu, apie ką liudija vis dažnėjantys atvejai, kai policininkai žudo piliečius.

Štai kad ir jau pagarsėjusios naktinės pratybos keistu pavadinimu „Nefrito šalmas“, kurios vyks nuo liepos vidurio iki rugsėjo vidurio 7 valstijų teritorijoje. Be atsakymų lieka ištisas sąrašas JAV vyriausybei nepatogių klausimų.

Pirma. Kodėl pratybos vyks naktimis? Juk pagal pratybų tema: „sąveikavimas su visuomene“. Kaip kariniai daliniai sąveikaus su tuo metu taikiai miegančiais civiliais gyventojais? Jeigu kas nors žino – paaiškinkite.

reklama

Antra. Kodėl kariškiai, ir ne paprasti, o elitinių dalinių atstovai (jūrų pėstininkai, desantas, „žaliosios beretės“) bus apsirengę civiliškai ir su civiline technika mėgins susilieti su vietiniais gyventojais? Jeigu Vašingtonas nori patreniruoti savo kareivius susilieti su priešo kontingentu, vadinasi, Amerikos piliečiai pripažinti potencialiais priešais.

Trečia. Ar atsitiktinai į „separatistų“ sąrašus pateko tokios valstijos kaip Juta ir Teksasas? Pastarasis labiausiai pagarsėjo savo kova dėl suveriniteto ir nuotaikomis išeiti iš JAV sudėties. Netikiu aš tokiais atsitiktinumais, o jūs?

Beje, dėl „separatistų“. Prisiminkite, kaip nedemokratiškai buvo užgesintas mitingas Fergiusone, pasitelkus kariškius, ginkluotus guminėmis kulkomis, dujomis ir vandensvaidžiais. Man tai primena treniruotę griežtomis priemonėmis užčiaupti burnas visiems nepatenkintiems.

Labai jau šie įvykiai primena JAV jėgos struktūrų pasirengimą įvesti karinę padėtį, pavyzdžiui, dėl ekonominio kolapso ir jį lydinčio pilietinio nepaklusnumo, kuris bus žiauriais baudžiamas eilinių amerikiečių gaudynėmis, internavimu į specialias stovyklas ir netgi fiziniu „maištininkų“ sunaikinimu.

Atsisiųsti PDF


50% Плюс 50% Plus
50% Минус 50% Minus
0   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают