Kuo Rūta Mikelkevičiūtė vakaroidinei propogandai neįtiko?

Anonimusas
+ 4 - 0
Автор: Vincas
Источник: http://www.delfi.lt/pramogos/zmones/po-r-mikelkeviciutes-lai...
7533-04-17 (2015 г.), читали 5713
0

Štai ir vėl natyčia įbridęs į delfio infomėšlyną (gerai kad guminius turiu) netikėtai pastebėjau tokį keistą straipsnį: "Po R. Mikelkevičiūtės laidoje paskleistos informacijos norvegai liko pakraupę". Kadangi Lietuvėlės masinės dezinformavino priemonės kaip taisyklė neatitinka realybės, antraštę teko kiek perfrazuoti. Gavosi kiek kitoks vaizdas, kuris manau realybę atitinka labiau:

"Po R. Mikelkevičiūtės laidoje paskleistos informacijos norvegų išsigimėliai pedofilai liko pakraupę, o delfio išgamėlės kaip visada stojo jų ginti"

Kaip čia ta Rūta drįso pateikti tokią oficiozo nuomonės neatitinkančią informaciją, t.y. leisti tą informaciją pateikti norvegams nenaudingame kontekste? Tai liečia ir kitus tėvė darbuotojus - juk jie privalėjo iškirpti tos laidos dalį, kurioje oponentai kalbėjo pakankamai argumentuotai. Žodžiu, CENZŪROS - DAUGIAU CENZŪROS, o geriausias daiktas - savicenzūra. Kaip čia taip atsitiko, kad gerutė norvegija priversta neigti kaltinimus dėl kraujomaišos? Norvegijoje kraujomaiša yra pati didžiausia pasaulyje? O gal ne? Gal jie tiesiog patys tolerantiškiausi, suprask progresyviausi - kaip visada. Čia greičiausiai norgės išgamėlės primetė, kad Lietuvos fauna dar nėra pakankamai progresyvi tokiai informacijai kaip kraujomaiša.

reklama

Kaip teigia pats išgamėlių ambasadorius Lietuvoje:

"Problema tokia didelė, kad D. Halvorsenas buvo priverstas samdyti vieną Lietuvos viešųjų ryšių agentūrą, kad ši pakoreguotų „neteisingus įsitikinimus“ apie Norvegijos vaikų apsaugos režimą."

Įdomu:

1) kas gi ta - viena Lietuvos viešųjų ryšių agentūra? At tik ne delfio propokontora?

2) Ka galėtu reikšti: "pakoreguotų „neteisingus įsitikinimus“ " - o kokie gi įsitikinimai jų nuomone būtų teisingi? Ar tai tik ne viešosios nuomonės (stereotipų) formavimas ir propoganda?

3) Kodėl straipsnyje ekspertė, kalbanti apie norgės išsigimimą, cituojama negatyviame kontekste, kodėl nesakomas pavadinimas organizacijos, kuriai ji atstovauja, kodėl nutylima ekspertės pavardė, kodėl šūdportalis delfi sugalvojo kad ji - ekspertė kabutėse, nors nesako kas ji tokia (tegu nurodo, o aš jau pats pasidomėsiu, kokia ten ekspertė iš tikrųjų)? Citata:

reklama

"Viena prieštaringai vertinamos tarnybos „ekspertė“ laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei sakė, kad Norvegijai reikia šviežio kraujo, kovojant su kraujomaiša. Jos teigimu, dėl pastarojo reiškinio gimsta daug kūdikių su įgimtais defektais."

O štai išgamėlių ambasadorius minimas pagarbiai vardu ir pavarde - net Dagas Halvorsenas, mat kaip...

Galimas daiktas, kad šito nevykusio straipsnio atsiradimo priežastis ta, kad laidoje buvo kalbama apie tai jog mes - Lietuviai esame geresni, t.y. turime geresnę genetinę informaciją, kurios iš tiesų labai trokšta vakaroidai, bet šito neparodo. Neduok die, šitos postarybinės beždžionės pradės manyti, kad yra kažkuo geresni - juk tai vakaroidų siaubas. Citata:

"Nuskambėjo pareiškimai, esą Norvegijos pareigūnai atiminėja užsieniečių vaikus ir atiduoda juos norvegams, kad pagerintų šios Skandinavijos šalies „genetinę medžiagą“, rašo dailymail.co.uk".

Atkreipkite dėmesį kad apie tai parašė net dailymail - vakarų šeimininkas taip davė signala delfiuko beždžionėlėms, kad reikia judintis - tie ir sujudo, bet kažkaip vangiai, nes straipsnis išties prastas, net aš neužskaitau. Kam jie kišo tą Zemano pasisakymą - čia jie savo bandymą apginti išgamėlių valstybę kaip ir nurašė:

"Anksčiau šiais metais Čekijos prezidentas Milošas Zemanas apkaltino minėtą Norvegijos tarnybą, kad ši elgiasi „kaip naciai“, neleisdama vienai čekų motinai su dviem atimtais berniukais kalbėtis čekų kalba"

Taip kad, ačiū tau Rūtele, kad tokias temas keli, nes va matai net - visa agentūra sukruto (засуетилась).


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают