Lietuva ir vėl demokratinio pasaulio avangarde

Ekspertai.eu
+ 3 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/lietuva-ir-vel-demokratinio-pasaulio...
7535-11-27 (2017 г.), читали 1079
1

screen-shot-2017-11-27-at-08-36-20.png
P-rezidentė D. Grybauskaitė (viduryje). Nuotr. prezidentas.lt

P-rezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė Užsieniečių teisinės padėties įstatymo pataisas.

Vadinamasis Magnitskio įstatymas užkirs kelią atvykti į Lietuvą užsieniečiams, kurie šiurkščiai pažeidinėja žmogaus teises, yra kormupuoti ar susiję su pinigų plovimu. Iki šiol užsieniečiams buvo galima uždrausti atvykti į Lietuvą, tik jeigu jie kelia grėsmę valstybės saugumui ar viešajai tvarkai.

Pasak p-rezidentės, priimdama šį įstatymą Lietuva kartu su tarptautine bendruomene sako griežtą „ne“ žmogaus teisių niekinimui, nešvariems pinigams ir teisingumo menkinimui.

reklama

„Įstatymo viršenybė ir pagarba žmogaus teisėms yra neatsiejama teisinės valstybės dalis. Tie, kurie pamina visuotinai pripažintas žmogaus teises ir laisves, privalo žinoti, kad demokratiniame pasaulyje yra nepageidaujami“, - nurodė D. Grybauskaitė.

Sergėjus Magnitskis – Rusijos teisininkas, atskleidęs Rusijos pareigūnų korupcinius nusikaltimus. Jis buvo neteisėtai įkalintas ir 2009 m. mirė kalėjime.

„Lietuva yra viena pirmųjų valstybių pasaulyje, priėmusi jo vardo įstatymą. Šiuo metu šis įstatymas yra priimtas tik JAV, Kanadoje ir Estijoje“, - skelbiama P-rezidentūros pranešime visuomenei.

Šio įstatymo priėmimas – dar vienas labai ryškus Lietuvos signalas agresyvėjančiai Rusijai.

---
LDiena.lt: savo ruožtu labai rekomenduoju, tiems kas dar nematė, pasižiūrėti "tyriamosios dokumentikos" filmą, režisuotą šiuolaikinio Rusijos disidento, besimaitinančio iš vakarų vertybes platinančių fondų grantų "Magnitskio įstatymas. Užkulisiai".

Filmas, pasak režisieriaus, buvo pradėtas kaip kaltinamasis aktas korumpuotai ir sąžiningus vakarų verslininkus teroriziuojančiai Rusijos teisėsaugios sistemai, galiausiai apsisuko 180 laipsniu ir pademonstravo kaip vakaroidiniai "civilizatoriai" elgiasi po TSRS griūties jiems atsivėrusiose "ganyklose".


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. vladas lukosevicius 1 0
2017-11-28 22:17:59

Tai  viskas  KGB  prostitute  Grybauskaite   ,,,  rinkis  skudurus  ir  mauk  iš  Lietuvos  ,  bet  geriau  į  Lukiškes  iki  gyvos  galvos  .....

Gal  nežinai  už  ką  ???

 

1.  Už  ,,,LT  KURO,,,  aferą  ,  kai  pardavei  pedofilui  M.  Klabinui  už  1  litą  ir  dar  jam  išmokėjai  virš  100 milijonų  kompensacijos  už  neva  patirtus  nuostuolius.

2.  Už  ,,,Maximos,,,  aferą  ,  kai  ,,,Maxima,,,  buvo  parduota  invalidams ,  valstybė  patyrė  virš  200  tūkstančių  nuostuolių  .

3.  Už  tai  ,  kad  pelnaisi  iš  Kubiliaus  brangiūjų  paskolų  prisipirkusi  valstybinių   vertybinių  popierių  ,  už  kuriuos  palūkanas  moka  Lietuvos  piliečiai .

4.  Už  aferą  kad  tyčia  nuskurdinti  žmones  ,  dėl  Euro  ivedimo  ,,,  pati  asmeniškai  garantavai  jog  viskai  brangs  tik  1-2  procentus .

5.  Už  ,,SNORO,,  banko  tyčinį  sužlugdymą ,   ,  kad  pavogti  iš  žmonių  santaupas  ir  LT  imonių  laikytas  lėšas .

6.  Už  „Independence“  aferą  kurioje  dalyvavai  asmeniškai ,  per  kurią  buvo  pavogta  virš  0,5  milijardo  eurų  ir  toliau  vagiama  kazdien  iš  pensininkų  ir  nepasiturinčių  žmonių  kišenių .

 

Dar  vardinti  ,,,  ar  šito  užteks  tris  kartus  iki  gyvos  galvos  ,,,,  kaip  Gaidjurgiui  ir  Vertelkai  ?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают