„Delfi.lt“ analitikas Rimvydas Valatka paviešino Rusijos agentų sąrašą

Ekspertai.eu
+ 4 - 17
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/-delfi-ltanalitikas-rimvydas-valatka...
7534-12-15 (2016 г.), читали 4336
3


R. Valatka (kairėje). Nuotr. facebook.com

Nepriklausomo portalo delfi.lt analitikas Rimvydas Valatka pranešė, kokią lemtį Lietuvai siūlo su Rusijos žvalgyba susijęs žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Senovės romėnams civilizacija baigėsi ten, kur neaugo vynuogės. Perfrazuojant, ES europiečiams europinė civilizacija baigiasi ten, kur biednas žmogus savo gimtadienio proga neišgali savo draugams nupirkti butelio Bordo vyno. Tokią lemtį Lietuvai siūlo su Rusijos žvalgyba susijęs rusišką salietrą ir pesticidus barstantis dvarininkas Karabasas iš Naisių, siūlantis rusiškos vodkos laipsnius prilyginti europinio vyno laipsniams“, - socialiniuose tinkluose paskelbė publicistas.

reklama

R. Valatka nurodė, kad prieš dvidešimt šešerius metus šventai tikėjo, kad nuo šiol lietuviui nebereiks gerti rusiškos vodkos.

„Kai aš prieš 26 su trupučiu metų pasirašinėjau Kovo 11-osios Nepriklausomybės Aktą, šventai tikėjau, kad nuo šiol lietuviui nebereiks gerti vodkos ir jis, kaip normalus europietis, galės savo gimtadienio proga su draugais išgerti vyno – civilizacijos išskirtinio vandens. Bet tamsūs lietuviai išrinko į valdžią Rusijos agentą Karabasą ir jo gumuliauskus, urbšius, matelius, šakalienes, kepenius, verygas bei kitus Rusijos agentus, ir Lietuva vėl buvo nublokšta į rusiškos vodkos karalystę. Civilizacinis krachas prasideda nuo to, ką senovės romėnai apibrėžė kaip civilizacijos skirtį“, - Rusijos agentų sąrašą paviešino signataras.

Susiję:

„Delfi.lt“ pažyma byloja, kad žaliasis valstietis R. Karbauskis – Karabasas kontaktavo su Nuliepėliu, Rubuiliu ir kitais    


19% Плюс 19% Plus
81% Минус 81% Minus
4   17
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 3

3. Anonimaspetraspp 1 2
2017-11-21 16:37:19

tai  logiskai  galvokit  is  kur  pas   karabasa  tokio  amziaus           tokie  milijonai   

2. Anonimas 6 0
2017-11-21 00:32:36

Kadangi esu skaites ir "Tiesa" ir "Komjaunimo tiesa" , viena is ju zinau gerai... Bet kas toks tas zilas senukas su barzda ? Berods esu karta Lenkijoje ji mates .... Be to tas kritikas is "Komjaunimo tiesos" kuris raso apie Karbauski , manau yra kiek keistokas , nes kada pagalvoji ,kad  virsunese sedi "LTSR Aukstosios partines mokyklos destytojai" ,kyla klausimas ,kodel jis tu nekritikluoja - aaaa ?  Gal akiniai aprasojo - nemato ?

1. Pietris. 5 1
2017-11-20 21:56:43

Gerb. Valatka, nu  is TAMSTOS puses  geda  skleisti  patycias. Mokyklose  kovojama  su patyciomis, o  JUS  jas  skleidziate - negrazu.  Esate  ispruses zmogus, a vot  parasete  neprotingai.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают