Nerūkai, negeri ir vairuoji litrinį kibiriuką? Vansi, mažini mūsų gynybinę galią, atimi lėšas iš švietimo ir skriaudi pensininkus!

Blogeris Zeppelinusas
+ 7 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://plus.google.com/u/0/118198014712853689988/posts/16t7...
7533-11-04 (2015 г.), читали 2399
0

Verslo Žinios publikuoja didžiausių mokesčių mokėtojų Lietuvoje sąrašą su komentarais. Susumuoti mokesčių inspekcijai įmonių pervedami PVM, akcizai ir gyventojų pajamų mokestis: http://vz.lt/verslo-aplinka/ekonomika/2015/10/30/didziausi-mokesciu-moketojai-lietuvoje

Krenta į akis tai, kad tarp didžiausių mokesčių mokėtojų gausu  naftos produktų gamintojų ir pardavėjų, alkoholinių gėrimų gamintojų ir distributorių bei tabako gaminių fabrikas.

Su siaubu pagalvojau, kas nutiks, jeigu visos tos kovos su rūkymu, saikingu alkoholio vartojimu bei senais didžialitražiais automobiliais bus sėkmingos?

Taigi kariuomenė liks be šarvuočių, studentai ir docentai be kelnių, o pensininkai - be šildymo. Nes didžiausi mokesčių mokėtojai užsilenks.

Net susinervinau nuo tos minties. Nusiraminimui teks į Cigarų namus nuvažiuoti didelėmis apsukomis, kokį ilgą cyzą sutraukti, užsigeriant alkoholiniu gėrimu iki leistinos promylių ribos.

Tegul kapsi į biudžetą pinigėliai.

P.S. Paveikslėlyje pamiršai dar rodyklę prie Mineralinių vandenų pridėti.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают