Sirijos pamoka: JAV, Anglijos ir Prancūzijos tarptautinio banditizmo era baigiasi

Algimantas Lebionka
+ 9 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/sirijos-pamoka-jav-angli...
7536-04-14 (2018 г.), читали 1066
6

https://1.bp.blogspot.com/-YwH1WO5vlT8/WtIbjWVlY3I/AAAAAAAAJQg/PyritqQl1_w9WWP6__yebCAH6COvXGjKwCLcBGAs/s1600/1518633892.jpg

Po TSRS subyrėjimo ir faktinės Rusijos okupacijos prasidėjo JAV ir NATO tarptautinio banditizmo era, kuomet jų buvo trypiami JTO įstatai ir principai, tarptautinė teisė. Taip buvo užpultos ir sunaikintos Jugoslavija, Sirija, Irakas, iki šiol toliau naikinamas Afganistanas, paverstas JAV opijaus plantacija.

Tačiau laikai pasikeitė, Kinijos pramonės gamyba lenkia JAV, o Rusija vis labiau vaduojasi iš kolonijinio jungo. Suprantama, tai labai nepatinka pasaulio žandarams, prievartaujantiems mūsų planetą su žalia makulatūra – JAV doleriu.

Ką parodė šiandieninis Sirijos užpuolimas?

Aš manau, jis parodė, kad JAV, Anglija ir Prancūzija remia tarptautinį terorizmą ir pačios užsiima tarptautiniu terorizmu prieš suverenią Sirijos valstybę, kad jos parodė visišką savo karinę impotenciją, kad jų neremia net artimiausi ir nuolankiausi sąjungininkai (Vokietija ir Italija), kad šios valstybės yra Izraelio vasalai ir nevykdo jokios savo užsienio politikos, kad Vakarus užvaldė ne tik feikinės žinios, bet čia susiformavo ištisos feikinės valstybės, gyvenančios paralelinėje realybėje. Jos pačios sukuria feikines chemines atakas, o paskui pačios save įgalioja vykdyti tarptautinio teisėjo ir baudėjo vaidmenį.

reklama

Anglija ir Prancūzija tai buvusios kolonijinės valstybės, įpratusios tepliotis jų užgrobtų valstybių gyventojų krauju, tai valstybės-piratai. Po antro pasaulinio karo iki šių grobuonių lygio nusirito ir kažkada buvusi demokratijos pavyzdžiu - JAV.

JAV portalas Zerohedge rašo: „Kinija pasmerkė Sirijos užpuolimą, Vokietija ir Italija atsisakė jame dalyvauti“.

„Tuo metu kai vakarų bendruomenė palaiko naktinius smūgius, suduotus Sirijai JAV, Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos, du svarbūs sąjungininkai atsisakė juose dalyvauti, arba pasisakė prieš juos.“

„Pekinas pasisakė prieš JAV vadovaujamos koalicijos smūgius į Sirijos karinius objektus šeštadienį ir paragino deryboms, pažymėjęs, kad vakarų veikla apsunkina pastangas sureguliuoti krizę.

„Bet kokie vienašališki veiksmai pažeidžia JTO įstatus ir principus, o taip pat tarptautinę teisę ir jos principus. Antpuolis prideda daugiau faktorių, kurie apsunkina Sirijos krizės sprendimą“ - pareiškė Kinijos URM spaudos sekretorius Hua Chunying šeštadienį dieną.

Pekinas pareikalavo ištirti tariamą dujų ataką Dumoje: „Kinija mano, kad dėl įtarimo surengus cheminę ataką turi būti visapusiškas, nešališkas ir objektyvus tyrimas, ir jis turi pasiekti patikimas išvadas...“, - pasakė Kinijos URM atstovas.

Karo analitikas iš Pekino Li Je pareiškė, kad Pekinas turi palaikyti Rusiją, aštrėjant Kinijos santykiams su JAV. „Aš manau, kad Pekinas turi tvirtai remti Rusiją Sirijos klausimu. Kinija vargu ar nusiųs kariuomenę į Siriją, bet Kinija toje pačioje pusėje, kaip ir Rusija, kada kalba eina apie klausimus, kaip Sirijos vyriausybės palaikymas“, - pasakė jis.

https://www.youtube.com/watch?v=Zb5HP_YlrH0

https://www.youtube.com/watch?v=BI6W7vK1IOo

https://www.youtube.com/watch?v=5FOegprCbYE


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 6

6. Komuna Lurynui 0 1
2018-04-15 20:26:22
Iš tavęs, stabmeldį, nieko kito ir nesitikėjau. Tik keiksmų apie priš...kelnes. Kodėl blaiviai mąstančiam žmogui (į pastarųjų kategorija tamsta tikrai nepatenki), turi patikti oligarchato pastatytas pupkinas? Tu bent iš viso žinai, kas yra kapitalistinė valdžia ir kam ji tarnauja? O gal manai, kad pupkinas patriotas? O gal bent jau domėjaisi apie tai, kas darosi Rusijoje, valdant šitam kapitalistų statytiniui? Visas šitas triukšmas Sirijoje-tik akių dūmimas paprastai liaudžiai ir bonusai imperialistams. Abiejų pusių, tiek jankių, tiek rusų. Tamstos akys ant tiek uždengtos pupkino kliedesiai, kad kaip rusai sako, "хоть ссы в глаза - все божья роса". Taigi, Rusų tauta iki šiol gyvena brutalios klasinės diktatūros sąlygomis ir tūkstančiai rusų, kurie kasmet rengia demonstracijas su Lenino ir Stalino portretais, yra įrodymas, kad klasiškai sąmoningi rusai netiki buržuazinės valstybės oficiozine propaganda "Rusija stojasi nuo kelių). Daugelis šių demonstrantų atsimena geresnius laikus, kai proletarinė demokratija ėmė viršų prieš buržuazinį išnaudojimą. Tad teigimas, kad Putinas yra Rusijos patriotas, tėra paprasčiausia fantazija.
5. Laurynui 1 1
2018-04-15 10:21:34

Tai cia jums, pupkino debiloidams, nesiskiriantiems nuo paneles nr.1 debiloidu, nieko neirodysi. Jus net akivaizdziiosempralaimejimuose matote pergales. Apgailetinos burzuazines propogandos aukos.

4. Laurynas 1 1
2018-04-15 10:39:16

Oi nepatinka Putinas Mordechajaus-Markso stabmeldžiams :) Oi, kaip juos purto nuo to, kad neatstatinėja TSRS 2.0, kurioje pradvisę mraksistai vėl turėtų nedalomą valdžią darbo liaudžiai...

Jūs savo šansą turėjote - parodėte ko esate verti su visu savo "nekylstančiu, nes teisingu" Mordechajaus-Markso mokymu. Taip kad nieko daugiau jums ir nelieka, kaip savo prišiktas kelnes valytis ir urgzti ant tų, kas iš jūsų bankrutavusio smegenų pisimo komplekto, pavadinimu "Marksizmas" juokiasi.

3. Anonimas 1 5
2018-04-14 22:07:07
Na ir kokia čia pamoka? Ogi ta, kad Rusijos sąjungininkė buvo bombarduojama, o pono Pupkino ir jo gen. štabo vadovų pareiškimai, atseit Rusija numušinės raketas ir jų nešėjus (lėktuvus ir laivus) buvo niekiniai. Kurgi tos išgirtos S 400 ir S 300? O jų ir nėra. Nes tai tik piaras. Tai, kas įvyko-tai riebus antausis Rusijai. Aišku, ne pirmas ir ne paskutinis. Prisiminkime garsius Pupkino pareiškimus-mes savų nepaliekame. Ir ką? Ukrainoje vyksta karas, pietryčių Ukrainoje rusakalbiai fašistų žudomi, Baltijos limitrofai siunčia ten ginklus...o ką misteris Pupkinas? Vietoje to, kad padarytų galą Ukrainos banderlogams, jis ramiai sau, neoficialiai, siunčia kažkokią paramą į pietryčių Ukrainą, tuo tik kurstydamas karo liepsnas. Vietoje to, kad vienu smūgiu sutriuškintų gyvatę, jis postringauja apie naujausias ginklų rūšis, egzistuojančias, geriausiu atveju, tik prototipų pavidalu.Taigi, išvada viena. Rusija yra spaudžiama į kampą. Na, buržuazinė Rusijos valdžia nesivels į konfliktą su anglo-saksais. Jokias būdais. Jų visi turtai laikomi tų piratų bankuose. Tai, kas vyksta Sirijoje, generalinė repeticija to, kas bus atliekama su Rusija. Kaip sakant, vakarų banditai vykdo žvalgybą mūšiu.
2. Laurynas 5 0
2018-04-14 23:41:40

Debilui net akivaid-ius dalykus rodant pirštu ir prikišamai, debilas vietiek jų nematys ir nesupras.

Tu esi lygiai toks pats, kaip vakaroidinių TV žiūrovai, kuriems JAV-ai ir jų banditai kompanionai žūtbūt norėjo parodyti savo "jėgą", ilgalaikęje perspektyvoje susišikantys ne tik savo "obliko morale", bet ir prarandantys karinius užsakymus ir verčiantys visus abejojančius jungtis prie ŠOS.

1. Anonimas 0 0
2018-04-15 19:31:36

Oj katinėli,lieji euforiją, kuria pats nelabai tiki - galiu pasakyti, kad tai dėl to, kad įvykių eiga tau kelia abejonių. Kad "baus" Siriją Vašingtonas rėkė visą savaitę. Rusai pasakė, kad geriau ne. Tada prasidėjo skambučiai tarpusavio - Vašingtonas - Maskva, Putinas - Natanjahu. Po skambučių buvo pranešta, kad Sirija atitraukinėja savo ginkluotę, pajėgas iš objektų. Tapo aišku, kad smogs kai atitrauks - tam kad nepakenktų. Tad štai išvada, kad "baudė" taip, kad tik nepakenktų. T'saknt raketas leido į dykumą. O kaip kitaip išlaikyti orumą?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают