Didžiausios pasaulyje teroristinės organizacijos NATO gimimo diena

Jonas Kovalskis
+ 9 - 1
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://vk.com/id463585649?w=wall463585649_372%2Fall...
7536-04-05 (2018 г.), читали 1021
0

Balandžio 4 diena yra didžiausios pasaulyje teroristinės organizacijos NATO gimimo diena.

JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja pažeidė visus tarptautinius susitarimus ir sutartis. Ir Rusija tiems bukiems, įžūliems Vakarų niekšams buvo priversta ant pirštų aiškinti - atsipeikite, narkomanai. Dar niekada V.Putinas savo pasisakymuose taip atvirai ir tiek daug nebadė jankių-NATO karo nusikaltėlių kruvinų snukių į tai, kas laukia Vakarų kolonizatorių, jeigu jie ryšis dar vienai avantiūrai, pabandys sukelti dar vieną Pasaulinį karą. 2018-03-01 savo Pranešime Rusijos Federaliniam susirinkimui pagaliau Rusijos Federacijos Prezidentui teko viešai pripažinti, kad Rusijos taiki politika, bandymai susitarti su Vakarų karo nusikaltėliai ir neokolonizatoriais taikiomis, diplomatinėmis priemonėmis, tikslo nepasiekia. Vakarų nusikaltėliai supranta tik jėgos kalbą, Vakarų žvėrys supranta tik lazdos argumentus.

reklama

Ilgai ir kantriai V.Putinas demonstravo Vakarų grobikams Rusijos technines galimybes išsiųsti Vakarų konkistadorų gaujas į nebūtį, į istoriją, jeigu ryšis peržengti Rusijos sienas dar vieno drang nach Osten blickrygo atveju. Iš vienos pusės yra akivaizdu, kad V.Putinas puikiai žino JAV-UK-NATO karo nusikaltėlių gaujos planus pradėti Pabaltijyje, Ukrainoje, Juodoje jūroje dar vieną tarptautinį nusikaltimą, karinę agresiją prieš laisvą, suverenią, demokratišką Rusiją. Ir jankių pasiruošimai įvykdyti dar vieną tarptautinį nusikaltimą, kaip kad ir jankiai yra nusikaltėliai, yra taip pat akivaizdūs, atvirai demonstruojami, ir tai yra vienintelė reali grėsmė taikai ir saugumui Žemėje - JAV-NATO nusikalstamas blokas. Iš kitos pusės, Rusija yra pasiruošusi pastatyti Napoleono, Hitlerio nevykėlius mokinius į vietą amžiams. Šis balansas teikia mums, mažoms Vakarų buferinės zonos valstybėlėms, kurias NATO karo vanagai planuoja paversti radioaktyviu Mėnulio landšafto draustiniu ir kurių nusikalstami elitai pardavė tautų nacionalinius interesus jankių doleriniams maišams, vilčių išgyventi. Mes būsime saugūs tol, kol JAV-NATO galvažudžiai bijos Rusijos - tai yra mūsų garantas, paskutinė viltis. Ir mes visi turime daryti viską, kad Vakarų kolonizatorių baimė susilaukti pagaliau teisingumo už šimtmečiais darytus nusikaltimus žmoniškumui, taptų nebegrįžtama, taptų sveiku protu pagaliau.

Bet jankių-Vakarų nusikaltėlių gaujas sustabdydavo tik griežtas Rusijos atsakas į Vakarų agresijas. Iki Rusijos gynybinio smūgio į Vakarų grobuonių snukį, Vakarai visada šuleriškai bandydavo laimę ir dėl jų kriminalinių avantiūrių žūdavo milijonai žmonių visame pasaulyje. Ar ryšis JAV-NATO maniakai išbandyti savo sukčių laimę ir šį kartą - pamatysime. Geriau jiems jau užtektų proto neerzinti Rusijos ir susirinkti savo galvažudžius iš bananų respublikų Rusijos pasienyje. Visos tautos privalo vieningai priversti jankių karo nusikaltėlius grįžti į savo (išnaikintų indėnų) žemes, nacionalinių teritorijų ribas. Tokiu atveju turėsime šansą. Priešingu atveju...

reklama

Jaunuoli, karas yra fun, kol tavęs nenušauna. Po to tu tampi niekas ir didelis skausmas tavo artimiesiems. Jaunuoli, geriau kaukis už taiką, o ne lakstyk su pagaliu po miškus, sako Lietuvos tikri patriotai, karo duonos ragavę žmonės.
"Piliečiai, kurie balsuoja už nusikaltėlius, nėra jų aukos - jie yra bendrininkai" (Dž. Orvelas). "Valdžia, kuri nevykdo teisingumo, yra tik nusikaltėlių gauja" (Šv. Augustinas). "Kai valdžia nevykdo įstatymo, kiekvieno piliečio pareiga yra tapti teisėju ir priešintis nusikaltėliams, tokiai valdžiai" (T. Džefersonas). Valstybė, kuri nesugeba užtikrinti savo piliečiams teisingumo šalies viduje ir negali apsaugoti nuo pavojaus iš išorės, yra okupuota ir valdoma chuntos.
Ateitis tavo rankose, pilieti. Kokia ji bus, priklauso nuo tavęs. Leisi Vakarų karo nusikaltėliams kariauti savo teritorijoje, tapsi pabėgėliu, kaip jau tapo tokiais JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos "demokratizuotų" šalių žmonės - afganai, libiečiai, sirai, irakiečiai ir pan. Tai geriausiu atveju. Šis Vakarų planuojamas globalinio karo tarptautinis nusikaltimas, panašu, tau ir tavo šeimai prabangos pabėgti nesuteiks, kadangi "ir gyvieji pavydės mirusiems"... Remti Rusiją šiuo metu yra tavo šansas išsaugoti taiką, viltį, ateitį. Remk Rusiją, padėsi sau, savo artimiesiems, savo šaliai, visiems geros valios pasaulio žmonėms.

Netylėk, laiko liko nedaug... Būti ar nebūti – apsispręsk, lietuvi.

YANKEE, GO HOME!

STOP US/NATO WAR CRIMES ARROUND THE WORLD!

US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!

US/NATO MUST BE DESTROYED!

PEACE - YES! NO WORLD WAR III !

JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIAI - LAUK IŠ Lietuvos!

https://www.peticijos.com/stop_us-nato_agresija_pasau..


90% Плюс 90% Plus
10% Минус 10% Minus
9   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают