Kiek dar ilgai Lietuva šaipysis iš Rusijos

Anonimusas
+ 41 - 2
Автор: Vaidas Lekstutis Žemaitis
Источник: https://bukimevieningi.lt/2018/03/18/kiek-dar-ilgai-lietuva-...
7536-03-19 (2018 г.), читали 1569
9

2018m. kovo 18 dieną, Rusijos žmonės rinko prezidentą. Suskaičiavus 99,97 proc. biuletenių, paaiškėjo, kad už Vladimirą Putiną balsavo 76,7 proc.

Manoma, kad kovo 18 diena pasirinkta  neatsitiktinai, būtent prieš keturis metus, Rusija iš Ukrainos susigrąžino Krymą, o 2014 kovo 18 d.  paskelbė jį  Rusijos dalimi. Ši data yra kaip ženklas kuris parodo V.Putino pasiektą rezultatą- be vienintelio šūvio Krymo sugrąžinimas Rusijai.

Prasidėjus JAV organizuotame Ukrainos prezidento perversme ir “Euromaidano“ konflikto įkarštyje, Krymo gyventojai nusprendė prisijungti prie Rusijos, nes didžioji Krymo gyventojų dalis yra būtent Rusai. Ukrainai  Krymą kadaise padovanojo buvusio TSRS vadovo Nikitos Chruščiovo sūnus Sergejus Chruščiovas, o Krymo gyventojai, referendumo būdu jį prijungė prie Rusijos. Krymo gyventojai tokiu būdu išvengė kraujo praliejimo, kas iki šiol vyksta Donetsko ir Lugansko Respublikose.

reklama

Vakarai, o ypač JAV žviegte žviegia, kad tai yra okupacija ir neteisėta, bet jeigu  pažiūrėti į ten gyvenančius žmones ir jų nuotaikas, tai jos visiškai neatitinka su vakarų skleidžiama isterija ir melu.

Kryme žmonės referendumo būdu nusprendė su kuo būti, ar likti griūvančioje Ukrainoje, ar grįžti į Rusiją. Jie pasirinko Rusiją ir tai yra taškas, kaip V.Putinas sako- Krymas yra mūsų ir tai yra nediskutuojama!

“Mūsų“ žiniasklaidos priemonių pagalba vakarai toliau kiršina mus su Rusija ir Rusijoje vykstančius prezidento rinkimus pateikia kaip rinkimų parodiją.

Kam jau kam, bet Lietuvai reiktų patylėti ir visiškai nesikišti, nes jeigu pažiūrėti kaip buvo organizuojamas referendumas “Stojimas į Europos Sąjungą“ už alaus butelį ir skalbimo miltelius, tai galima pavadinti visiška “politine pornografija“, kuri pralenkia Krymo referendumą ir visus kitus Rusijoje vykusius rinkimus.

O jeigu pakalbėti apie stojimą į NATO, kur referendumas, kodėl tai vyko be žmonių atsiklausimo? Ar tai nepanašu į diktatūrą ar fašizmą?

Valdo Adamkaus išrinkimas, perlipant per Lietuvos įstatymus kaip teigė Artūras Račas, nėra parodija?

O kaip reiktų įvardinti Euro įvedimą ir “didžiųjų“ politikų melą prieš jį įvedant, kad po euro įvedimo kainos praktiškai nepasikeis?

Taip, kad Lietuva turėtų sėdėti ir tylėti, o ne akis kitiems draskyti, nes po tokių akiplėšiškų veiksmų pasekmės gali būti labai liūdnos. Mūsų parsidavelių politikų šiandieniniai veiksmai yra didelė grėsmė Lietuvos likimui, o karo eskalacija, gali privesti prie tragiškų pasekmių.

Vaidas Lekstutis Žemaitis


95% Плюс 95% Plus
5% Минус 5% Minus
41   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 9

9. Skaidrius 0 7
2018-03-21 14:20:52

Ne Lietuva šaiposi iš Rusijos, O Kremliaus Rusija nesilaiko tarptautinių įstatymų. Meluoja, šmeižia, apgaudinėja. Vsis kalti, tik Vladimirovičiaus Rusija nekalta: neokupuoja, dopingo nenaudoja, žmonių nenuodija, lėktuvų nenumušinėja. Čia daug kolaborantų rašinėja, ir toks Birutinas. Taigi Lietuva, jos politikai, politologai pasako tikrą tiesą Kremliaus adresu, o jo klupčiukams atrodo, kad šaiposi.

8. Laurynas 6 0
2018-03-21 16:29:54

Mielasai, duok nuorodą į bent vieną "tarptautinį teisės aktą" kurį Rusija pasirašė, ratifikavo, o paskui pažeidė.

Ar sugebėsi?

7. Birutė 7 0
2018-03-20 20:54:08

Manau,kad iš Rusijos tyčiosimės iki paskutinio Lietuvos gyventojo,nes propaganda yra svarbiausias valdžios tikslas.

6. ASAS 0 26
2018-03-20 01:50:08

KOKI CIA SUDA RASO IS VISO?! Del istojima i NATO del stojima i Europos sajunga buvo vyke balsavimai, bei MES LIETUVOS pilieciai NUSPRENDE DIDZIOJI DALIS NORI BUTI NATO BEI EUROPOS SAJUNGOJE. Kam kas netinka galite valinti i Rusija ten JUSU STOBAL laukia labai labai achujana ateitis! P.S. Gaila man jog zmonems taip smegenis plauna Rusijoje.

5. Laurynas 22 0
2018-03-20 09:17:06

Tamsta esi arba durnius, arba idiotas. Dėl stojimo į ŠAGO (angliškai - NATO) nebuvo apskritai jokio balsavimo - „įstota“ seimagyvių sprendimu, pažeidžiant LR konstituciją.

Dėl stojimo į ES referendumas buvo paverstas visiškai atviru farsu - pažeidžiant visus įmanomus įstatymus: balsavimas per dvi dienas, balsavimo vietos prekybcentriuose, atviras rinkėjų papirkinėjimas skalbimo milteliai, šokoladu ir alumi.

Ir taip, jeigu tamstai kas nors nepatinka - Londonas visada pasiruošęs priimti dar vieną tualetų valytoją.

4. ASAS 1 19
2018-03-20 10:00:41

To: Laurynas

Blet rimtai tu durnas arba prie meno. Vienas is dvieju. Kaip tai nevyko balsavimai? :D :D :D RIMTAI MENININKAS ARBA DURNAS ESI! Turbut pripisai to alaus jog neatsimeni nieko. O tu is viso nepatenkintas jog ES sajungoje bei NATO, tai ko ne RUSIJOJE toje siknaskeleje nesedi? Tikras Lietuvis paloti ir paskiau pamastyti. Cia pries 15/20 metu ivyko balsavimas ir ziurek daug kas pasikeite. Beje o Rusai ka ? Kai buvo taip ir liko 80tosiuose gyventi jeigu plius ne europietiskos masinos. Paziurek RUSU niekas nenori, Rusas kur gali nuvykti be VIZOS i TURKIJA, RUSUI aplamai sunku is salies isvykti ir zaibys nera cia ko Rusui savo galvos kisti i pasauli nenusipelne. Putino balsavime, medalius dalino. Uz tai jog uz Putina prabalsavai, biliotenius vienas zmogus po 100 norejo imesti., darzelinukams smegenis plauna apie Vovka uz kuri stoves ir galvas guldys. Vaikai tokius dalykus turi zinoti?! Tavo vaikai uz Putina galva guldys irgi? O dabar ziurek ka turi joberis Rusas? Vel 6 metai i juodaja skyle. Verki jog esi EUROPOS sajungoje bei NATO tavo tuchla sikna saugo ir tavo vaiku skinas saugo. Kur Europos sajungai ir NATO ACIU uz sauguma?! Pagyvenk Rusijoje tu peskom PARBEGSI i Lietuva zinodamas jog cia zaibys. Blogai gyventi cia tau? Tau dveju dalyku ne treju dalyku reikia pasiimti asmens tapatybes kortele, VISA banko kortele (nera skitomo ar DNB, SHWEDAS, NORD ar kas kitka gi mes EUROPOS sajungoje) ir savo TUCHLA galva ir keliauk kur NORI! Ta visa Europos sajunga, atveria placias galimybes tau ir ypac tavo VAIKAMS kurti ateiti ten kur nori nevarzomas bei tobuleti, mokytis.

 

3. Laurynas 20 0
2018-03-20 10:47:24

Debile, nueik į VRK puslapį, kur surašyti visi LR vykę balsavimai, ir surask kada "Lietuva stojo į ŠAGO (NATO)".

Sėkmės :D

2. ASAS 1 13
2018-03-20 11:04:41

To: Laurynas

Rimtai uz nemastyma gaila man taves

1. Durnių Laivo Kapitonė 30 0
2018-03-19 19:50:22

Xruščiovas perdavė Krymą kaip AUTONOMINĘ RESPUBLIKA... Tai labai svarbus momentas, Tik paskui Ukraina vienašališkai tą teisę atėmė iš Krymo.... Manau neteisėtai.... Tad Krymo Autonominė Respublika galėjo pati nuspręsti su kuo būti...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают