Grybauskaitė - KGB agentė, arba GALO PRADŽIA

Anonimusas
+ 71 - 2
Автор: Aleksandras Nosovičius
Источник: https://www.rubaltic.ru...
7536-02-27 (2018 г.), читали 8155
20

Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė pateko KGB agentų sąrašą - liustracijos komisijai prisipažinusių tarybinių specialiųjų tarnybų darbuotojų. Informacija apie Grybauskaitę ir kitus agentus buvo laikoma paslaptyje, tačiau "Respublika" laikraščio vyriausiasis redaktorius teigia, kad rado priėjimą prie atgailaujančių "stukačių" sąrašo. Naujienos apie "raudonos Dalios" darbą KGB ne pirma kompromituojanti Lietuvos prezidentę informacija, pasirodžiusi paskutiniu metu. Dalią Polikarpovną nuosekliai ėmė "pridavinėti" dar iki jos prezidentavimo laikotarpio pabaigos.

Lietuvos laikraštis "Respublika" paskelbė savo spausdintoje versijoje pirmą dalį 1589 žmonių sąrašo, kurie bendradarbiavo su Lietuvos TSR KGB. 1990-ųjų pradžioje, šie žmonės nuoširdžiai atgailavo Valstybinės liustracijos komisijai apie darbą tarybiniams čekistams, o mainais gavo pažadą iš Komisijos, kad informacija apie jų stukalinimą bus laikoma paslaptyje ir niekada nepasieks rinkėjų.

2015 Seimas nusprendė užslaptinti Liustracijos komisijos sąrašą 75 metams. Pasak daugelio gandų, tai buvo dėl to, kad šio sąrašo figūrantai dirba šiandien Lietuvos Seime, taip pat teismuose, ministerijose, jėgos strutūrose, ir (baisi mintis!) prezidentiniuose rūmuose.

Ir štai dabar "Respublikos" vyriausiasis redaktorius ir savininkas Vitas Tomkus teigia, kad gavo prieigą prie slapto sąrašo ir yra pasirengęs jį pateikti Lietuvos visuomenei, visų pripažinusių tarybinių slaptųjų spec. tarnybų informatorių.

Iš paskelbtos sąrašo dalies matyti, kad KGB agentais buvo beveik visas Lietuvą valdantis "elitas".

reklama

"Respublika" puslapiuose puikuojasi "tėvas tautos" Vytautas Landsbergis, jo tėvas Vytautas Landsbergis-Žemkalnis, buvęs Prezidentas Valdas Adamkus, dabartinė Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė, buvęs ministras pirmininkas Andrius Kubilius ir Algirdas Butkevičius, dabartinis premjeras Saulius Skvernelis, buvę gynybos ministrai Rasa Juknevičienė ir Juozas Olekas, buvusi  Lietuvos Seimo Pirmininkė Irena Degutienė, dabartiniai ministrai ir jų pavaduotojai.

Vitui Tomkui (kurio vardas taip pat paminėtas agentų sąraše) už sąrašo publikaciją gręsia baudžiamoji byla pagal straipsnį dėl valstybės paslapčių atskleidimo. Tačiau, patraukti leidėją baudžiamon atsakomybėn reiškia pasirašyti po tuo, kad viskas kas parašyta laikraštyje yra tiesa, kad D. Grybauskaitė, Landsbergis, Adamkus ir kiti iš tiesų dirbo KGB.

Lietuvos valstybingumas tokios informacijos neištvers. Mat juos velniai, vienas ar du atsilūpėliai, bet čia jau visa valdanti Lietuvą klasė, kuri smerkia "sovietinę okupaciją" ir vykdo “de communization” ketvirtį amžiaus,  tarybiniais metais buvo tik stukačiai. Nuo tokio žinojimo netoli iki revoliucijos, nes toks žinojimas garantuoja legitivumo krizę.

Todėl paprasčiau eiti kitu keliu: pasakyti, kad laikraščio "Respublikos" informacija - "geltonosios spaudos" liguista fantazija, ir to KGB agentų sąrašo atgailaujantis leidėjas akyse nematė. Juolab tai gali būti tiesa: nėra jokių dokumentinių įrodymų, kad paminėti laikraštyje žmonės - tai ne "Respublikos" pasirinktinis vardų bei pavardžių rinkinys, o ne slaptas valstybinės Liustracijos komisijos sąrašas.

Tačiau, net jei ta Vito Tomkaus informacija būtų "feikas", tai bet kokiu atveju taps dar vienu informaciniu smūgiu Dalei Grybauskaitei.

Lietuvos prezidentė nuo metų pradžios tapo informacinių atakų objektu savo šalyje: jos antrosios kadencijos finiše ant Grybauskaitės pasipila smūgis po smūgio.

Pirma prezidentė pateko į nepatogią padėtį dėl ginčo su ministru pirmininku Sauliu Skverneliu dėl santykių su Rusija. Skvernelis pasisakė už politinį dialogą su Rusija aukščiausiame lygyje ir pasiūlė atnaujinti Rusijos ir Lietuvos tarpvyriausybinės komisijos darbą. Grybauskaitė atsakydama apkaltino vyriausybės vadovą neatsakingumu ir pareiškė, kad su "šia šalimi" (t.y. su Rusija) negali būti jokių normalių santykių.

Tada naujienų agentūra BNS užsakė viešosios nuomonės apie santykius su Rusija tyrimą. Ir absoliuti dauguma lietuvių palaikė Skvernelį konflikte su Grybauskaite. Pasak sociologų, 52 proc. Lietuvių balsavo už Vilniaus ir Maskvos politinio dialogo atkūrimą. Dar 22% respondentų sunku atsakyti. Atsižvelgiant į paskutinius kelerius metus Lietuvoje karaliavusia neurasteniją "Rusai puola" ir visur tik "Kremliaus agentai", tai reiškia, kad dauguma kuriems sunku atsakyti greičiausiai taip pat remia Tarpvyriausybinės komisijos darbo atnaujinimą. Tai reiškia, kad iki trijų ketvirtadalių lietuvių palaiko santykių su Rusija normalizavimą.

reklama

Tai aiškus smūgis Daliai Grybauskaitei: pati liaudis nepalaiko jos maniakialinio siekimo vykdyti nepalaužiamą antirusišką politiką ir kovoti su rytine kaimyne iki galo.

Antras smūgis sekė iš buvusio Lietuvos užsienio reikalų ministro Antano Valionio. Pastarasis išleido savo memuarų knygą "Politinės supynės", kurioje papasakojo, kaip Lietuva išdūrė Latviją su suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalu.

Regioninis suskystintų gamtinių dujų terminalas turėjo būti pastatytas netoli Rygos, o Latvijos ir Lietuvos vadovai sutiko, kad jie bendrai lobizuos šį projektą Europos Komisijoje. Tačiau Lietuva apgavo Latviją ir pastatė savąjį SGD terminalą, kuris yra daug galingesnis nei jos energetiniai poreikiai.

Išskaičiavimas buvo, kad Latvija "baigs snerglėtis" ir pradės pirkti suskystintas gamtines dujas iš Lietuvos, Briuselis sutieks SGD "Independence" terminalui regioninį statusą ir į Vilniaus patekės Europos pinigėliai jo išlaikymui.

Nieko šito neįvyko. Latvija ir Estija atsisakė pirkti lietuviškas SGD, terminalas negavo regioninio statuso, ir Europos pinigėliai nepatekėjo, ir dabar Lietuva turi tratinti didžiules pinigų sumas iš savo biudžeto šitam nepelningam projektui, nežinodama kaip atsikratyti jo.

Išmyslas su SGD terminalu buvo blogiau nei nusikaltimas - tai buvo klaida, ir kaltais dėl šios klaidos ex-ministras ir Lietuvos ambasadorius Latvijoje A. Valionis vadina Dalia Grybauskaitę - idėjos autorę ir pagrindinį rėmėją dėl nuosavo Lietuvos suskystintų gamtinių dujų terminalo atsiradimo.

Be viso to, dalis Seimo deputatai sukilo prieš tolesnį karinių išlaidų didėjimą. Socialdemokratai paskelbė, kad gynybai skiriami 2% BVP yra daugiau nei pakankamai, kad būtų galima užtikrinti šalies gynybinius pajėgumus. Įsipareigojimai NATO įvykdyti, formalių priežasčių neateiti Lietuvai į pagalbą karinės agresijos atveju NATO sąjungininkams nėra, todėl vietoj tolesnio karinių išlaidų didinimo yra geriau išleisti pinigus socialinei atskirčiai ir nelygybei įveikti.

Prieš kelis mėnesius neįmanoma buvo įsivaizduoti, kad viena iš Lietuvos sisteminių politinių jėgų išdrįs pasisakyti prieš šalies prezidentės "šventą karvę" - militarizaciją. Iš principo pinigų karinėms išlaidoms negali būti priskirta per daug, o tie, kurie tiki kitaip - Kremliaus agentai! O dabar Lietuvos Seimo deputatai beveik priartėjo prie tvirtinimo, kad skurdo, nelygybės ir emigracijos didėjimas šalyje yra kažkaip tai susijęs su tuo, kad valstybės vadovė meta visus resursus į gynybos politiką ir spjauna ant "socialinių programų."

Esant tokiai tendencijai nėra ko stebėtis, kad dabar ištraukiama amžinai žaliuojanti Dalios Polikarpovnos "skeletų spintos" tema. Grybauskaitė, besibaigiant prezidentavimo kadencijai, tampa "toksišku" politiku, ir ją tikslingai pradeda "pridavinėti".

Ugnis nukreipiama į reperinius prezidentavimo taškus. Krizė santykiuose su Rusija, militarizacija, SGD terminalas. Kitas etapas turėtų tapti tiesioginės Madam prezidentės atsakomybė už visuotinę emigraciją ir fenomenalų Lietuvos sunaikinimą.

Lygiagrečiai su tuo vėl užsukama "Raudonos Dalios" tema. Apie agento "Magnolija" ryšius su KGB jau priminė, toliau pagal "(scenarijų) bus pateikiama tokia visada aktuali istorija kaip Vilniaus TSKP "partškola", darbas TSRS ambasadoje Vašingtone 1991 metais, studijos Leningrado Ždanovo valstybiniame universitete, TSKP CK visuomeninių mokslų akademija ir pan., iki jos asmeninio gyvenimo detalių. "Zabronzovet" (įsikūnyti bronzoje, apytikr. vert) savo didybę ir įeiti į Lietuvos istoriją didžiu valstybininku Daliai Polikarpovnai neleis. "Šlubą antį" sutryps iki prezidentinės kadencijos pabaigos.


97% Плюс 97% Plus
3% Минус 3% Minus
71   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 20

20. TIK ŠIANDIEN 0 0
2018-03-05 22:04:44

JUOKINGIAUSIA, vienas komentatorius rašo, jog Peterburgo Ždanovo vardo universiteto vadovybė kreipėsi į Grybauskaitę dėl leidimo.... paviešinti jos bylą...Kita vertus, ko čia juoktis? Juk kvailas žmogus nepajėgus suvokti savo kvailumą...

19. TIK ŠIANDIEN 0 0
2018-03-05 21:59:51

sužinojau, kad tokių durnelių-komentatorių yra Lietuvoje...TIK KVAILIAI gali manyti, kad Rusija yra tokia gerutė, tokia pūkuota katytė, kuri Lietuvai gero linki. Jai visiškai nereikia jokių mūsų turtų ir žmonių. Ji pasiruošusi Lietuvą nors ir dykuma paversti-kad teritoriją galima būtų užgrobti...Ji apie tai tik tesvajoja. Šlykštynė, o ne valstybė...

 

18. JONAS 0 4
2018-03-01 12:36:34

Nusibodot..!

17. jo 4 0
2018-03-01 10:16:26

visi zinos tai,bet kas nuo pasikeis?Daug metu visi kalba ,raso,diskutuoja,paskui vel is naujo,bet kas is to?Nors Putinas sedetu ,nieks nieko nepadarytu,bele kalbeti

16. jonas davydonis 0 0
2018-03-01 07:41:04

...jei tai tiesa/vadinasi,aplink mėsa...

2018 03 01

15. vladas lukosevicius 6 0
2018-02-28 22:52:03

KGB  PROSTITUTĖ  GRYBAUSKAITĖ   BANDO NUSLĖPTI , kad S. Peterburgo Ždanovo universiteto vadovybė oficialiai kreipėsi 2015m. į Grybauskaitę , kad ji duotų sutikimą paviešinti jos universiteto bylą , nes labai daug kas domėjosi jos byla .

O prezidentės vardu atsakė Giedrius Krasauskas , kuris kategoriškai uždraudė paviešinti Grybauskaitės bylą .

Tai ką slepia KGB prostitutė ?

Bijo apkaltos ir liustracijos istatmo pritaikymo ?

Apie  tai  rašė  ir  Anglijos  spauda .


,,, What is Grybauskaite silent about? – UK Indymedia ,,,

www.indymedia.org.uk/en/2016/07/525944.html

 

Dar  vieną  faktą  iš  KGB  prostitutės  biografijos  bandoma  nuslėpti , ji  tyčia ,  asmeniškai  klastojo  savo  biografiją  ir  pateikė  melagingus  duomes  LRS  VRK  ,,,,

Ji  po  mokyklos  baigimo  1974 m.  buvo  istojusi  į  Vilniaus m.  Kapsuko  universitetą  ir  prasimokė  jame  tik  1  metus  ,,,

Ten  ji  studijavo  PRAMONĖS  EKONOMIKĄ  ir  SPEC.  DARBO  EKONIMIKĄ  ,  dieniniame  skyriuje .

Nuo  1974.09.01  iki  1975.09.03.  ir išėjo  savo  noru .

Po  to  ji  isidarbino  į  Filarmonijos  kadrų  skyrių .

Yra  išviešinta  akademinė  pažyma  iš  Vilniaus m.  Kapsuko  univrsiteto ,  mano  viešinamoje   Grybauskaitės   Ždanovo  universiteto  byloje išduota  jai  1976.05.05. 

KAS DABAR PASAKYS JOG DOKUMENTAS APIE Dalios  Grybauskaitės PROSTITUCIJĄ YRA SUKLASTOTAS ?

Byloje yra dokumentų aprašas kuriame figuruoja ir laiškas iš milicijos  jog  ji  buvo  pakliuvusi  su  kitomis  jau  ankščiau  baustomis  prostitutėmis  ,,INTURISTO,,  viežbutyje  užsieniečių  draugijoje .

Iš  mano  facebook  sienos  arba  čia  galite  atsisiusti  visus  dokumentus  kuriuos  ištrynė  iš  tinklapio kgbveikla.lt

 

yadi.sk/d/cC1mUpEGi3uwc?force_show=1

 

KGB  VEIKLA  zip

14. tai 0 1
2018-03-01 10:17:32

gerai,bet ka tai keicia?

13. vladas lukosevicius 4 0
2018-02-28 22:43:22

PASIŽIŪRĖKITE KAIP LRGP  IR  LR  SEIMAS  DANGSTO GRYBAUSKAITĖS NUSIKALSTAMAS VEIKAS .
Tyčia išvadinau Grybauskaitę  prostitute ir apkaltinau tyčiniu dokumentų klastojimu ,  bendradarbiavimu  su  KGB  ,  nusikaltimų  dangstymu  bei karo kurstymu ?
Bijo jog teks oficialiai kreiptis jog Ždanovo universitetą  ir  Rusijos  federaciją   , kad atsiūstų jos  KGB  ir  universiteto  bylas .

Viskas  išviešinta  mano  facebook  sienoje.

facebook.com/vladas.lukosevicius1/posts/1804714209563505

12. senis 6 0
2018-02-28 18:20:22

prijungus duju Terminatoriu prie elektros tinklu, kiekvienas elektros vartotojas, turintis nors viena elektros lempute, moka ir uz Terminatoriaus dujas. Kadangi rusiskos dujos perkamos per Norvegija kainuoja trigubai brangiau, virspelnis skiriamas RF armijos perginklavimui. Tai Magnolijos indelis i Rusijossuvereniteta. Kiekvienas lietuvis, naudojantis dujas ir, arba, elektra prisideda prie RF armijos perginklavimo.

11. Anonimas 1 6
2018-02-28 17:18:21

EIKIT JUS VISI NACHUI

10. vladas lukosevicius 4 0
2018-02-28 22:38:48

Tą  patį  čiulpk  ką  ir  Grybauskaitė  Leningrade  čiulpė  nuokruša .

9. vladas lukosevicius 9 1
2018-02-28 16:08:49

Ar  žinote  ,  kad  KGB  prostitutė  Grybauskaitė  dar  prieš  rinkimus  mulkino  visą  Lietuvą ….

TAI  KODĖL  JANKIAMS  BUVO  NAUDINGA  KGB  KEKŠĖ  SU  IŠKRYPIMAIS   LT  PREZIDENTĖS  POSTE    ?

,,,  Wikileaks  ,,,  išviešino  2009 m.  diplomatų  susirašinėjimą    .

Jankiai  jau  seniai  turėjo  informaciją  apie  tai  jog  Grybauskaitė   tarnavo  KGB ,   jos   iškrypimus  ir     šantažą .

Dokumente  rašoma  jog  ji  KGB  agentas  ,  o  11  punkte  rašoma  jog  Grybauskaitė    buvo  šantažuojama  dar  prieš  rinkimus  su  kažkokiu  video  filmu ….

Pagooglinkite 

.............  wikileaks.org/plusd/cables/09VILNIUS254_a.html 

8. Anonimas 0 7
2018-02-28 17:19:45

Ciulpk tarybyni byby gaidy

7. Anonimas 3 0
2018-03-01 07:20:47

Amerikoniškas skanesnis? Ar tu landsberginį čiulpi?

6. Snoras 27 0
2018-02-28 05:03:54

Ateme is musu seimos gyvenimus Grybauskaiye, siunciu jai prakeikima, kad jos galas butu kuo baisesnis, amen.

5. Vytautas 26 0
2018-02-28 02:11:07

grybsuskaites kisenese yra is Snoro pavogti pinigai.

4. Vitalijus 1 7
2018-02-28 21:37:33

Gal apsiraminkit stumti jau ant musu Prezedentes! Ji ir taip stengisi kaip gali! 

3. Kapitonas ne laivo 28 1
2018-02-28 02:07:51

Kolaborante greit tures arsakyti ir uz Snoro tycini suzlugdyma bei su gauja isvogtus klientu pinigus.

2. Durnių Laivo Kapitonė 33 0
2018-02-27 19:31:53

Lietuvos Prezidentės melas per Lietuvos Nacionalinį Radiją

  Laida ,,Ryto garsai,, 2018 vasario 7 dieną laidos pradžia
6.30 Penkiasdešimt penktoje minutėje Lietuvos Prezidentė
pasakoja apie vizitą:
- Taip. Tai yra darbo vizitas ir tiek. Labai džiaugiuosi kai Pietų
Korėjos Prezidentas pasiūlė susitikti ir čia labai svarbu,
nes Olimpinėse dalyvauja 180 šalių, o Lietuvai yra išskirtas
dėmesys, nes su Pietų Korėja mus sieja tarptautiniai ryšiai
tai ir globali partnerė NATO narė ir taip pat devišaliu
pagrindu ęsame užmezge rimtą kontaktą, nes būtent Pietų
Korėjoje buvo pastatytas mūsų terminalas suskystintų dujų
taigi Korėja tampa  vis svarbesnis ekonominis partneris tame
regione.
  Nuo 55.19min iki 55.57 ,,Ryto garsų,, minutės- tai yra apie 7.30.

  Noriu patikslinti, kad suskystintųjų dujų terminalas
,,INDENPENDENCE,, pastatytas Korėjoje už Lietuvos pinigus
yra Norvegijos nuosavybė ir yra išnuomotas Lietuvai
dešimčiai metų už beprotišką kainą. Išnuomotas net ne išperkamosios
nuomos būdu. Po dešimties metų 2025 metais Lietuva aukcione
šį  terminalą galės nusipirkti. Už pilną kainą. Jei kas kitas nenupirks.
   Todėl Prezidentės pasakymas ,,mūsų terminalas,, apie norvegišką
SGDT kuris laikinai stovi Klaipėdos jūrų uoste yra
švelniai tariant klaidinantis. O jei nevyniojant žodžių į
vatą- tas pasakymas yra MELAS.
  Ir kai žinai jog Pasaulinė dujų kaina nukrito dėl naftos kainos
sumažėjimo, o tau sako jog tai Pasaulyje įvyko dėl to jog Lietuvos
valdžia išsinuomavo iš Norvegijos SGDT, supranti kad tau meluoja.
SGD terminalas Lietuvoje pradėjo veikti 2014 m. gruodžio 3 d. Klaipėdoje.
 Eurostat duomenimis Pasaulinė dujų kaina mažėja nuo 2013 metų.
Ir mažėja iki dabar.
Bet tau sako, jog tai dėl norvegiško SGDT kuris pradėjo veikti
2014 metų pačioje pabaigoje.
  Pilieti- nesijauti mulkinamas?
  Dar viena Prezidentės citata:- ,,Labai džiaugiuosi kai Pietų
Korėjos Prezidentas pasiūlė susitikti ir čia labai svarbu,
nes Olimpinėse dalyvauja 180 šalių, o Lietuvai yra išskirtas
dėmesys,,
   Jo. Pirmiausia tai Olimpinės žaidynės 2018 metų vasario 9-25 dienomis.
Jose turėtų varžytis maždaug 5 tūkst. sportininkų iš 92 šalių.
 180 ir 92 biški skiriasi. Per pusę. O jei tai tik darbinis vizitas, tai
apie kokį dėmesį Prezidentė kalba?
 Viename sakinyje pameluota tris kartus....
Ko dar nepasakė Prezidentė:
- „Achema", skirtingai nuo kitų Europos gamintojų, papildomai patiria
SGDT išlaikymo kaštus, kurie gamyklai atsieina 1,7 mln. eur per mėnesį.
„Šį mokesti „Achema" moka netgi nesinaudodama terminalo paslaugomis.
Todėl šiuo metu gamykla patiria nuostolį, praktiškai lygų terminalo
išlaikymo kaštams.
  ,,Achemai,, bus KAJUK dėl Independancos...

 

1. Durnių Laivo Kapitonė 26 0
2018-02-27 19:30:45

Sausio Tryliktoji ir palyginimui aukų skaičiai:
--- Breiwikas vienas pats nušove 77 civilius žmones...
--- Nicoje vienas nusikaltelis atsisedes i sunkvežimi
sutraiške 84 civilius žmones...
--- Berlyno centre per itariama teroro išpuoli sunkvežimiui
isirežus i Kaledu muge, žuvo mažiausiai 12 žmoniu, apie
pusšimtis buvo sužeisti (2016m)

Sausio 13-ąją 1991 metais Wikipedijoje rašo, kad
keli šimtai išmokintu žūdyti ir galimai vykdydami TSRS Prezidento
įsakymus ir nurodymus : TSRS Pskovo divizijos desantininkai,
KGB specialiosios paskirties grupė ,,ALFA,, grupė aukštų
sovietinės armijos kariškių, sovietų armijos šarvuočiai ir
tankai šaudydami į minią iš ,,kalašnikovų,, , kulkosvaidžių, pistoletų
 ,,Makarov,, ir ,,TT,, ir traiškydami tankais nužudo 14 civilių.
,,13-osios naktį Sovietų kariuomenės daliniai šturmavo Radijo
 ir televizijos pastatą, Televizijos bokštą. Žmonės buvo šaudomi,
 traiškomi tankais ir vaikomi nuo strateginių objektų.,,
( Dabar Wikipedijoje šiek tiek paredaguota)
  Kaip ir viskas aišku. Neigti jog tankistai tyčiomis važiavo per
civilius žmones neišeina, nes yra numatytas BK straipsnis už tankistų
agresijos neigimą prieš Lietuvos Respubliką. Kažkokie išvedžiojimai
jog TSRS tankistas vykdė TSRS gynybos ministerijos generolo Jazovo
įsakymus ir nurodymus už kurių nevykdymą jam grėsė baudžiamoji atsakomybė
yra niekiniai. Bandymas pateisinti tanko vairuotoją jog jis važiuodamas
naktį ir kelią stebėdamas per mažiuką plyšiuką galėjo pervažiuoti taikius
žmones yra provokacija prieš Lietuvą ir TSRS agresijos neigimas.
Kiekvienam kaščiūnui  yra aišku kokių įstatymų turėjo laikytis ir kieno
nurodymus vykdyti TSRS karininkai ir kareiviai Vilniuje Sausio 13-ąją.
 Visi TSRS karininkai pulkininkai ir generolai privalėjo laikytis Lietuvos
Respubikos Aukščiausiojo  Sovieto nutarimo dėl TSRS konstitucijos
galiojimo Lietuvos Respublikos teritorijoje nutraukimo kuris įsigaliojo
nedelsiant nuo priėmimo momento 1990 metais kovo 11 dieną.
  Man šiandien keista žiūrėti į JK kažkokias derybas keistus referendumus.
Nu priėmei parlamente nutarimą, kad išstoji iš ES ir baigtas kriukis...
Kam ten dar gilintis į kažkokias sutartis ekonominius ryšius... Neverta gi.
Bukučiai tie britai ane?
  Grįžtam į mūsų dienas. Norvegija. Sala. Daug civilių stovykloje. Breivikas.
Ginkluotas. Vienui vienas. --- Breiwikas vienas pats nušauna 77 civilius žmones...
 
Suprantat koks tas NESUDERINTAS klausimas?
  Juk jei teigsi, kad TSRS karininkai žude netyčiškai - taip
neigsi TSRS agresiją. Tai jau BK straipsnis...
  O jei pasakysi kad jie šaudė ir traiškė civilius vaikus moteris
ir senolius specialiai ir tyčia - aukų skaičius mažokas...
Jums taip neatrodo?
Ukraina neatiduoda Lietuvai įtariamųjų Sausio 13 byloje buvusių
TSRS karininkų. Kodėl? Jie juk Lietuvos draugai.
Kur buvo ką veikė draugė Dalia Grybauskaitė Sausio 13 kitoje barikadų
pusėje?
  O kuriai pusei Sausio-13 aukos buvo naudingos? Sovietų komuniagoms Maskvoje
ar Lietuvos Sąjūdžio vadams?
   Įdomu kodėl teismas neteisia TSRS Prezidento Gorbačiovo? Negi KGB grupė ALFA
galėjo skraidyti po TSRS be Gorbačiovo nurodymo?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают