Didis diplomatas, a.a.Vitalijus Čiurkinas

Jonas Kovalskis
+ 9 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://vk.com/id463585649?w=wall463585649_245%2Fall...
7536-02-21 (2018 г.), читали 1353
1

Prieš metus, 2017-02-20 , staiga neaiškiomis aplinkybėmis, JAV karo nusikaltėlių ir tarptautinių teroristų irštvoje Niujorke mirė nuostabus žmogus, didis diplomatas Vitalijus Čiurkinas.

Per labai trumpą laiką Rusijos diplomatinis korpusas prarado daug savo darbuotojų:

2016-12-19 - Turkijoje JAV samdinys demonstratyviai nužudė Rusijos ambasadorių Andrejų Karlovą. Tą dieną oficialiai buvo patvirtinta D.Trampo pergalė prieš globalistų klano atstovę H. Klinton JAV prezidento rikimuose.

2017-01-09 - Graikijoje Atėnuose buvo nužudytas Rusijos konsulas Andrejus Malaninas.

2017-01-26 - Indijoje nužudomas Rusijos pasiuntinys Aleksandras Kadakinas. Praėjus mėnesiui, kai 2016-12-25 Sočyje keistomis aplinkybėmis nukrito avialaineris Tu-154 su į Siriją skridusiai Aleksandrovo choro artistais.

2017-01-19 prieš televizijos kanalą Russia Today surengia bendrą vieningą provokaciją JAV sionistų valdomi pasauliniai šnipinėjimo tinklai Facebook, Twitter ir Youtube, bandydami užblokuoti Rusijos žinių kanalą prieš JAV prezidento inauguraciją.

2017-02-19 Rusijos prezidentas V. Putinas pasirašė labai svarbų dekretą dėl Donbaso ir Lugansko respublikų pasų pripažinimo Rusijos teritorijoje, kuris buvo ilgai lauktas Rusijos realus atsakymas į 2014-05-11 vykusį Rytų Ukrainoje referendumą dėl prisijungimo prie Rusijos ir į JAV-ES kolonizatorių surengtą valstybinį perversmą Ukrainoje 2014-02-22. Šis dekretas stipriai smogė nusikalstamam Ukrainos chuntos režimui, Rotšildų klano marionetei.

reklama

Ir štai 2017-02-20 staiga miršta puikus Rusijos atstovas Vitalijus Čiurkinas. Lyg tai būtų šlykštus anglosaksiškai niekšiškas globalistų atsakymas Rusijai už jos nepriklausomą savarankišką politiką, nenuilstamą kovą prieš Vakarų kolonizatorių neokolonijinę politiką, už viso pasaulio išvadavimą iš JAV-UK-NATO fašistų-sionistų vergovės. V. Čiurkinas mirė dėl širdies smūgio, prieš pat savo 65-ąjį gimtadienį, kas taip pat simboliška - globalistai labai mėgsta daryti nusikaltimus su gilios simbolikos potekste.. Prieš mėnesį 2017-01-20 JAV prezidentas D. Trampas oficialiai pradeda eiti JAV prezidento pareigas, prieš globalistų valią tampa JAV prezidentu.

Lyg papildomai Sirijoje nuotoliniu būdu valdoma fugaso mina susprogdinamas kolonoje važiavęs džipas su Rusijos kariniais patarėjais iš taikos palaikymo Sirijoje, kur JAV-NATO karo nusikaltėliai bandė įvykdyti spalvotą revoliuciją, nuversti teisėtą valdžią, sukėlė pilietinį karą, grupės. Būtent tas džipas, kuriuo važiavo Rusijos kariškiai. Keturi kariai žuvo, du kritinės būklės ligoninėje.

Darosi negerai. JAV-NATO karo nusikaltėliai jau nebeslepia savo planų paskandinti pasaulį III Pasaulinio karo kraujo upėse, sudeginti Žemę branduolinės Apokalipsės pragare. Neteisėtos ekonominės, karinė ekspansija į istorines Rusijos žemes, provokacijos, NATO karinių pajėgų telkimas agresijai pfrieš Rusiją pasienyje, informacinis karas prieš Rusiją visoje anglosaksų įtakos erdvėje, WADO'os ir TOK pasibjaurėtinai šlykšti kampanija prieš Rusijos sportą ir olimpinę dvasią. Ir štai anglosaksai žengė dar vieną šventvagišką žingsnį . Nuo bibinių ir Antikos laikų žmonijos istorija nežinojo, kad taip ciniškai būtų žudomi pasiuntiniai - visais laikais pasiuntinys buvo neliečiamas, tas šventas ryšys taikai palaikyti. Ir štai Pasaulinė slapta giluminė vyriausybė tiesiog medžioja Rusijos diplomatus, brutaliai tyčiojasi iš tarptautinės teisės, diplomatinių santykių pamatinių principų.

Staiga mirė pasaulio diplomatijos grandas Rusijos pastovus atstovas JTO Vitalijus Čiurkinas. Diplomatui buvo beveik 65 metai, sveikata nesiskundė, dirbo pasaulio terorizmo pagrindinėje šalyje JAV, nuolat savo kalbomis JTO Saugumo Taryboje taikliai, pagrįstai ir argumentuotai demaskuodavo JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos nusikaltimus visame pasaulyje, aštriai kritikuodavo Vakarų šalių vykdomą teroristinę veiklą visame pasaulyje, JAV/UK kolonizatorių vykdomą neokolonijinę politiką, JAV ir jos vasalų nuolatinius tarptautinės teisės pažeidimus, keliamą grėsmę taikai ir saugumui pasaulyje, visas šalis kvietė griežtai gerbti tarptautinės teisės normas ir tarptautinių santykių principus, kuriuos nuolat pažeidžia JAV/NATO/UK/ES tarptautinės teisės pažeidėjai. V. Čiurkino geležinė logika, meistriška retorika ir nepriekaištinga argumentacija JAV atstovei Samantai Pauer sukeldavo nevaldomos isterijos priepuolius.
V. Čiurkinas buvo savo darbo meistras, Diplomatas iš didžiosios raidės, ištikimas savo šalies patriotas, humanistas, geros širdies ir šviesaus proto žmogus. Jis buvo skardus ir galingas Rusijos balsas Vakarų isteriško choro apsuptyje, jis buvo Tiesos balsas JAV/UK/NATO melo vandenyne, jis buvo planetos Žemė Vilties, Tikėjimo ir meilės pasiuntinys Vakarų neapykantos, klastos, demagogijos, blogio, savanaudiškumo imperijoje.

reklama

Žmogaus mirtis visada yra tragiškas įvykis. Bet kokiu atveju žmogaus mirtis niekada negali būti priežastimi lieti tulžį, spinduliuoti neapykantą, džiūgauti dėl žmogaus mirties, demonstruoti begalinį pasitenkinimą svetima nelaime - taip jau surėdyta gamta, iš mirties juoktis visiems mirtingiems nevalia. Užėjus į delfį, lrytą, kitus "patriotinius" keistus feikinių žinių portalus apima visada jausmas lyg patekus į alternatyvų Tamsos ir Blogio pasaulį. 1990 metais sąjūdiečiai akivaizdžiai nusižengė gamtai ir Dievui, sprendžiant pagal "kultūringų liberalių sėkmingų patriotų" komentarus, jų trypiamą klumpakojį dėl nuostabaus žmogaus Rusijos Federacijos atstovo JTO Vitalijaus Čiurkino mirties. Tai protu nesuvokiama - kokius demonus sąjūdiečiai 1990 metais išleido į laisvę!... Ir jie visi savo piktdžiuga yra labai panašūs, visiškai niekuo nesiskiria nuo Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos, Gruzijos tokių pačių sugyvulėjusių "patriotų", nacių. Akivaizdu, kad jie užprogramuoti ir yra išauginti pagal vieną ir tą pačią technologiją, atrinkti iš tos pačios biologinės žmonių masės, jų standartiniai neapykanta, piktdžiuga, tulžis, nesveika panieka kitiems, kitokiems nei jie patys, neadekvati reakcija į žmogaus mirtį gąsdina savo jaučiama grėsme - jie yra globalizacijos demoniško veido atspindys, juodoji pasaulio pusė.

O padorūs, sveiki, garbingi žmonės liūdi dėl didžio pasaulio piliečio, savo šalies Rusijos patrioto, pasaulinio lygio diplomato, humanisto ir gero žmogaus Vitalijaus Ivanovičiaus Čiurkino staigios mirties.

Visi jo kolegos, net buvę aršūs jo oponentai diplomatinėse batalijose yra vieningi - V. Čiurkinas buvo DIDIS ŽMOGUS!
Ilsėkis ramybėje, Pasiuntinį, Taikos Žemėje sargyboje amžinai.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2018-02-25 14:53:22

Gyvulys pats - tas Kovalskis. Idomu, kiek jam Kremlius numeta už lojimą?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают