Spaudos konferencijoje R.Karbauskis žada paviešinti skandalingus faktus apie LRT (tiesioginė transliacija)

Anonimusas
+ 10 - 0
Автор: Alkas.lt
Источник: http://alkas.lt/2018/01/22/spaudos-konferencijoje-r-karbausk...
7536-01-22 (2018 г.), читали 1485
0

IMG_7896_resize.jpg
Ramūnas Karbauskis | Alkas.lt, A. Sartanavičiaus nuotr.

Sausio 23 d. 10.30 val., Seimo spaudos konferencijų salėje įvyks Seimo Kultūros komiteto pirmininko Ramūno Karbauskio spaudos konferenciją, kurioje žadama paviešinti kai kuriuos Seimo iš Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) išreikalautus dokumentus, esą iliustruojančius skandalingus LRT finansinės veiklos aspektus.

„Matydamas, jog bus bandoma daryti vis didesnį spaudimą Seimo komisijai, man asmeniškai, nutariau pasinaudoti savo teise išviešinti kai kuriuos nuasmenintus LRT Seimo nariams atsiųstus dokumentus, kad taptų akivaizdu, jog Seimo narių noras tirti LRT finansinę veiklą turi daug daugiau pagrindo, nei tai įmanoma įsivaizduoti“, – asmeninėje socialinio tinklo Feisbuk paskyroje teigė R. Karbauskis.

reklama

„Pareiškiu, jog esu pasiruošęs prisiimti visas pasekmes, kuriomis Seimo nariams grasinama viešoje erdvėje, ir ketinu antradienį viešoje spaudos konferencijoje pristatyti tai, kas man, kaip Seimo nariui, Lietuvos piliečiui nesuvokiama ir atrodo, kaip pasityčiojimas iš visų mokesčių mokėtojų, švaistant valstybės lėšas, jau nekalbant apie kylančius klausimus dėl atskirų, su LRT susijusių asmenų atsakomybę“, – rašo Seimo Kultūros komiteto pirmininkas.

Žiūrėkite tiesioginę spaudos konferencijos transliaciją ir užduokite klausimus internetu ČIA (nuoroda veiks vykstant spaudos konferencijai):


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
10   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают