Vieni politikai gyrė N. Sadūnaitę ir jos pasakytą kalbą Seime, susijusią su pedofilijos ir žudymų istorija, kiti sumalė į miltus

Ekspertai.eu
+ 2 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/vieni-politikai-gyre-nsadunaite-ir-j...
7536-01-14 (2018 г.), читали 2409
5

garliava-vv-landsbergis-matelis-sadunaite-grigas.png
N. Sadūnaitė (antra iš kairės ) pedofilijos ir žudymų istorijoje nestovėjo po medžu ir iki šiol nestovi. Tai labai papiktino dabartinį šalies premjerą, buvusį policijos generalinį komisarą Saulių Skvernelį. Nuotraukoje visuomenininkai Garliavoje, likus nelabai daug laiko, iki Deimantės Kedytės pagrobimo ir pradanginimo. Nuotr.facebook.com

Sausio 13 d. Seime minint Laisvės gynėjų dieną disidentei Nijolei Sadūnaitei įteikta Laisvės premija.

Pirmasis šalies vadovas atkūrus nepriklausomybę, konservatorius Vytautas Landsbergis žurnalistams apie laureatę pasakė, kad N. Sadūnaitė „yra labai nusipelniusi savo gyvenimo kova, moraline kova“.

„Teisingumas, tikėjimas, laisvė, tiek persekiota, tiek kalinta, terorizuota, labai gerai, kad jai paskyrė tą premiją“, – teigė V. Landsbergis.

reklama

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus sakė, jog džiaugėsi, kad N. Sadūnaitė sulaukė dienos, kai Lietuva yra laisva.

Jis palinkėjo laureatei „neprarasti energijos, atvirumo ir kandumo, kurį ji parodė ir šiandien savo kalboje“.

„Aš džiaugiuosi, aš galvoju, kad ji kaip kovotoja nuo pirmųjų dienų tos premijos yra nusipelniusi, ir galiu tik pasidžiaugti, kad ji gyvena tą dieną, kai mato savo darbo vaisius“, – žurnalistams pasakė V. Adamkus.

Tuo metu premjeras Saulius Skvernelis sumalė į miltus laureatę išgirdęs N. Sadūnaitės kalboje pateiktus reikalavimus pedofilijos ir žudymų istorijoje. Kaip žinia, šios lavonais nusėtos istorijos metu ir kai buvo prievarta paimtas vaikas, S. Skvernelis ėjo policijos generalinio komisaro pareigas.

„Ji turi savo nuomonę, ji tvirtai turėjo nuo pat istorijos pradžios, bet viskas, kas šiandien buvo pasakyta, neatitinka tikrovės. Nei viename žodyje nėra tiesos“, – žurnalistams N. Sadūnaitės kalbą į nieką pavertė premjeras.

Ypač premjerą papiktino N. Sadūnaitės reikalavimas pateikti informaciją, kad 2012 m. gegužės 17 d. prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyti kapo vietą.

reklama

Screen%20Shot%202018-01-14%20at%209_45_53%20am.png

Screen%20Shot%202018-01-14%20at%209_44_29%20am.png

Screen%20Shot%202018-01-14%20at%209_45_20%20am.png
Po smurtinės operacijos įvykdytos prieš taikius protestuojančius piliečius ir smurtinio vaiko pagrobimo, tuometinis policijos komisaras Saulius Skvernelis sulaukė nemažos kritikos. Nuotr. facebook.com

Liberalų atstovas Arūnas Gelūnas taip pat pasipiktino N. Sadūnaitės kalba. Jo nuomone, „tokios Sausio 13-sios dar nebuvo“.

Seimo internetinis portalas lrs.lt vakar visos lauretės kalbos tekstiniu formatu paskelbti nespėjo, tai žadama padaryti šiandien.

N. Sadūnaitės kalbos vaizdo formatu galima žiūrėti čia:

Susiję:

Politikos lyderiai G. Landsbergis ir R. Karbauskis kol kas dar nepateikė atsakymų, kur yra vaikas ir kas jam nutiko  


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 5

5. Raudonas Velnias 0 0
2018-01-16 22:32:47
apie lt vatnyku kilerius http://archive.is/FTw1E
4. skorpionas 1 0
2018-01-16 20:43:26

Kaip ne keista, bet N. Sadūnaitės kalba pasitarnavo landsbergių mafijai. Neabejoju, kad G. Landsbergis klausydamas N. Sadūnaitės kalbą trynė rankas ir kartojo: „Šaunuolė N. Sadūnaitė, kad sumaišei su žemėmis mano pagrindinį konkurentą būsimuose prezidento rinkimuose ir paraginai nebalsuoti už jį.“ N. Sadūnaitė ragindama prezidento rinkimuose nebalsuoti už Skvernelį faktiškai paragino balsuoti už G. Landsbergį.“ Jei teks rinktis tarp blogo Skvernelio ir šlykštaus G. Landsbergio, aš nedvejodamas pasirinksiu blogą Skvernelį. O Jūs???

3. Anonimas 0 0
2018-01-17 19:31:19

Tai kad šūdkalnių anukas amžiaus cenzo nelabai praeina į prezidentus!

2. Durnių Laivo Kapitonė 2 0
2018-01-15 12:18:16

Prokuroas teigė, jog Kedys NESMURTIŠKAI užspringo švendre... Prokūroras yra dibilas arba mus laiko dibilais, Tegul išvardina patiekalus kuriose yra švendrių...
antra- Kedys turėjo būti nubaustas už garbingo teisėjo šmeižtą.
arba teisėjas nuteistas už tvirkinimą...
Trečia- Kėdainių teisėjas bylą nagrinėdamas nematė tvirkinimo, nes prokūroras jam pateikė tokius įrodymus. Teisėjas nerenka įrodymų- įrodymus surinko prokūroras..
Juk Adamkų irgi nuvežė kažkur ir sako- žiūrėk- čia nėra slapto CŽV kalėjimo. Nu Adamkus pažėjo- tikrai nėra kalinių, nei kalėjimo.
Juk kalėjimas papraščiausiai buvo kitu adresu....

1. Anonimas 2 3
2018-01-15 09:19:43

Dar  vienas cirkas, durninat Lietuvos liaudi....zaidzia zaidima "geras burzujus, blogas burzujus". O cia juk reikia tureti omeny kelìs dalykus. Visu pirma, visos burzuazines valdzios yra tik komitetas, tvarkantis burzuazijos reikalus. Visu antra daugiau nei juokingi yra reakcingos vienuoles svaiciojimai apie teisinguma, turint omeny, kad baznycia senai paskendusi pedofiliju liune. Visu trecia baznyciai niekados nerupejo socialinis teisingumas. Ji yra tik vienas is burzuaziju ramsciu. Zymi antitarybìninke, aktyviai prisidejusi prie kontrevoliucijos Lietuvoje, prie visos liaudies turto isporceliavimo, postringauja apie teisinguma....kieno teisinguma? Kieno interesus jis atstovauja? Tikrai ne liaudies, o o burzuazijos ir juodaskverniu.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают