Antilietuviškas gaivalas aktyvizuojasi. Maža jiems mirusių didvyrių niekinimo, jau pereina prie dar gyvų spardymo?

Anonimusas
+ 6 - 6
Автор: Anonimusas
Источник: http://ldiena.lt...
7535-11-23 (2017 г.), читали 1698
4

Būna dalykų, kurie užmuša morališkai. Kuomet raudonkelnis rašeiva, reguliariai atliekantis itin naudingo idioto vaidmenį Agitpropo kurpiamuose antilietuviškuose scenarijuose, pradeda moralizuoti dar gyvus Lietuvos didvyrius ir didmoteras- čia jau virš visko!

Štai tas šįrytinis Pauliaus Gritėno skandalingas tekstas: https://www.15min.lt/…/paulius-gritenas-laisves-premija-i-g…

Girdi, neverta įžymioji disidentė Nijolė Sadūnaitė Laisvės Premijos. Nusidėjo viešu Garliavos mergaitės gynimu nuo įtartinų teisėsaugos veiksmų.

reklama

Tokią nuomonę išsako didysis Vanagaitės bendramintis ir gynėjas, K.Škirpos ir kitų Lietuvos istorijos herojų šmeižikėlis, garsėjantis antilietuviškomis rašliavomis.

Ką gi, lietuvių kalboje yra tinkamas žodis tokiems veikėjams įvardinti. Ir jūs jį žinote.

P.S. Labai atsiprašau dėl garbiosios N.Sadūnaitės pavardėje meme įsivėlusios klaidos. Tame šrifte nėra lietuvybės, varneles, taškelius ir nosinaites sudėlioju rankomis. Praleidau per skubėjimą tą brūkšniuką virš Ū, kaltas....

#15min
#Šmikis
#LaisvėsPremija
#NijolėSadūnaitė
#PauliusGritėnas
#LabaiNaudingiIdiotai
#RaudonkelniųGvardija


50% Плюс 50% Plus
50% Минус 50% Minus
6   6
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 4

4. Komunistas 4 0
2017-11-23 20:55:01
Citata "Tai yra dar baisiau, nei prie sovietų. Tada mums bylas kėlė okupantai ir nebuvo bent taip pikta: na, ko iš jų norėti, juk jie yra priešai, svetimi." Pasijuokiau ir tiek.
3. Anonimas 2 0
2017-11-23 20:52:57
O kas toks tas škirpa? Viename renginyje mačiau nacikus, nešančius jo portretą....
2. Anonimas 4 0
2017-11-23 22:50:39

tu dar nesupranti anonimai, kas čia pridirbta ant Lietuvos. nacikai tai džaniausia >90% žydiški asmenys, turintys pilietybę...lietuvio. toliau: visi žino kad v landsbergis taip pat turi pilietybę lietuvio. dar toliau: žydelka anuso ideologinė draugė Ona Viverienė (ar voverienė) yra geriausia juliuko pankos ir mariuko kundroto draugė ir ideologijos bei strategijos kaip veikti mokintoja, kuri to ir kito konsultuojasi pas profesorių v. landsbergį (dažniausiai telefonu).

O kas tas škirpa - apmokinimą kaip atpažint žyda skyriuje paveiklėliai matei? Škirpa žydelis. Pasižiūrėk žydų foto ir suprasi. Viskas ką pasakiau gali būti panaudota... kitur ir kitiems šviesti :)

1. Anonimusas 7 1
2017-11-23 19:49:40

Kas čia per rašeiva? Ko siekia?

Žydai ir taip lietuviams pastaruoju metu daro daug "azarto" dėl visko: kairė, dešinė, algos, tai šaudė ar nešaudė, kiek sušaudė, ar buvo sausio 13-ta, kiek lietuvių kolaborava (nors žydų buvo 73% NKVD organuose ir 84% pirmojoje tarybinėje valdžioje, Kremliuje - ir tai niekam nerūpi lig šiolei) emigracija, karas, putinas (kuris irgi yra žydės sūnus)

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают