Paaiškėjo, kad prieštaringai vertinamas Europos žydų kongreso vadovas yra ne tik kontrabandistas, bet ir Putino sėbras

Ekspertai.eu
+ 3 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/paaiskejokad-priestaringai-vertinama...
7535-11-02 (2017 г.), читали 1206
0

zydas.png
Moshe Kantoras (dešinė jo akis apibraukta raudoniu apskritimu) mėgsta prisiplakti prie pasaulio didžiujų. Nuotr. independent.co.uk

Europos žydų kongresas smerkia išpuolius prieš Rūtą Vanagaitę ir sprendimą išimti iš prekybos jos knygas, pranešė nepriklausomas konservatorių portalas delfi.lt.

„Europos žydų kongresas (EŽK) griežtai smerkia pasipiktinimą keliančius išpuolius prieš Rūtą Vanagaitę, kuri rašė apie Lietuvos prisidėjimą prie Holokausto, jos adresu nuskambėjusius grasinimus ir sprendimą nebeleisti ir išimti iš prekybos jos knygas, informuoja eurojewcong.org“, - skelbiama publikacijoje „Europos žydų kongresas smerkia išpuolius prieš R. Vanagaitę ir sprendimą išimti iš prekybos jos knygas“.

„Neturėtų net kilti minčių, kad 2017 metais knygos su požiūriu, kuriam kai kas nepritaria, yra neleidžiamos vien dėl politinių priežasčių, (tai) primena kur kas tamsesnius laikus, - sako EŽK pirmininkas daktaras Moshe Kantoras. – Rūta – drąsi moteris, kurios balsas reikalingas Lietuvai, kad ši pripažintų savo praeitį, ypač per Holokaustą, ją (R. Vanagaitę) reikėtų girti, o ne pulti.“

reklama

R. Vanagaitės knygas leidusi „Alma Littera“ leidykla išėmė iš prekybos visas jos knygas ir nutraukė bendradarbiavimą, kai ji iškėlė klausimų dėl Lietuvos Parlamento sprendimo pagerbti Adolfą Ramanauską.

Konservatorių internetinis leidinys „atkreipia dėmesį, kad pats M. Kantoras, kuris jau 9 metus vadovauja EŽK, vertinamas prieštaringai“.

„Siejamas ne tik su nelegalia ginklų prekyba, bet ir su Kremlium, konkrečiai su Vladimiru Putinu, šis oligarchas EŽK vadovo rinkimus pernai laimėjo be jokios konkurencijos“, -  atskleidžiami skandalingi faktai straipsnyje apie žydų oligarchą.

Pranešama, kad „atsinaujinus įtampai tarp Rusijos ir Vakarų, sustiprėjo nerimas dėl oligarcho, garsėjančio ryšiais su Rusijos prezidento Vladimiro Putino režimu, kuris yra EŽK pirmininkas, taip pat kyla klausimų dėl pačios organizacijos aktualumo šiuo metu“.

Susiję:

Disidentas S. Stungurys: partizanų vadas Adolfas Ramanauskas Vanagas buvo labai doras, sąžiningas, šviesus žmogus  

Konservatorius A. Anušauskas demaskavo apsimelavusią R. Vanagaitę  

Rūta Vanagaitė: ar aš, kaip pilietė, turiu teisę klausti?   

Politikos mokslininkai, konservatorių žurnalistai bei politikai analizavo R. Vanagaitės poelgį    

R. Vanagaitė pasiskundė žydų internetinei televizijai, kad jos naujausia knyga Lietuvoje bus utilizuota    

Apčiuoptas Rusijos pėdsakas partizano A. Ramanausko-Vanago niekinimo kampanijoje


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают