Valstybinė mokesčių inspekcija pradės grobti gyventojų pinigus iš bankinių sąskaitų, į kurias visus suvarė

Anonimusas
+ 14 - 2
Автор: Ramunas Karabasovas
Источник: https://www.delfi.lt/verslas/verslas/tukstanciu-gyventoju-la...
7535-10-21 (2017 г.), читали 2952
6

vmi terorizmas


Valstybinė mokesčių inspekcija pradės grobti gyventojų pinigus iš bankinių sąskaitų, į kurias visus suvarė... REKETAS IR BAUDŽIAVA TAMPA KONSTITUCINE NORMA.Pirmieji pranešimų sulauks 15 tūkst. gyventojų, privalėjusių, bet nepateikusių metinių pajamų deklaracijų už 2016 m. dėl pritaikyto per didelio metinio ar papildomo neapmokestinamojo pajamų dydžio (NPD). Dėl šios priežasties vis dar laukiama apie 1 mln. eurų GPM. Šiemet pajamas deklaravo daugiau kaip 1,23 mln. gyventojų, į valstybės biudžetą sumokėta daugiau kaip 141 mln. eurų GPM. Vėliau pranešimai bus formuojami gyventojams, kurie, remiantis „Regitros“ duomenimis, neišlaikę 3 metų pelningai pardavė automobilį. „Nesiekiame nurašyti pinigų nuo gyventojų sąskaitų. Visuomet džiaugiamės ir dėkojame, kai gyventojai pateikia pajamų deklaracijas ir mokesčius sumoka patys, tuo tarpu vėluojantiems pirmiausia primename ir taip pat skatiname juos pareigą atlikti savarankiškai, lengvai ir paprastai. Visgi kasmet turime grupę tokių, kurie VMI prašymų neišgirsta. Todėl valdydami daugybę įvairių duomenų, mokėtinas sumas „užuomaršoms“ apskaičiavome savo iniciatyva“, - sako VMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Stasė Aliukonytė-Šnirienė. Ji pažymėjo, kad tokiu būdu siekiama lygiateisiškumo pareigingų ir savarankiškai mokesčius sumokančių gyventojų atžvilgiu. Pranešimuose bus nurodyta konkreti suma, kurios gyventojui nesumokėjus, VMI įgys teisę ją išieškoti iš gyventojo lėšų. Mokesčių administratorius, siekdamas gyventojams priminti ne tik apie jų pareigas, bet ir teises, pirmą kartą veiklos istorijoje gyventojams pradėjo siųsti asmeninius pranešimus, skatinančius pasinaudoti savo teise susigrąžinti Gyventojų pajamų mokesčio permoką.

reklama


87% Плюс 87% Plus
13% Минус 13% Minus
14   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 6

6. Julius 2 0
2017-10-23 13:11:14
VMI PLAIS organizuota seimo chunta ruosiasi beveik visus piliecius nuskausminti ant 16mln euru ruoskites jus pavydesit mirusiems kai jumis visus suvarys i skolu kilpa
5. Anonimas 4 0
2017-10-22 17:57:06

Ar ne atvirkščiai - šūdelitis yra žydų rankose?

4. '''tsakau Anonimas 3 0
2017-10-22 20:45:21

Žydai visada ir visur viską pirks ir parduos... Taip kad nereikia lia liakinti!

Labai žydam naudinga kai jie apsiskelbia tik įrankiais - lieka amžiais nekalti! Nes įrankiai. Nekalti. Nekaltučiai. Tfu! bestijos

3. Laurynas 0 0
2017-10-25 09:08:46

Kas yra kalti dėl to, kad vyksta karas - patrankų mėsa, nubukinti ir zombiais užauginti kareiviai, ar karus organizuojantis ir vykdantis šūdelitis?

Tas pats yra ir globaliu mąsteliu su žydais, kuriuos socialinės inžinerijos priemonėmis augina kaip zombių armiją ir GLOBALUSIS ŠŪDELITIS per levitus-rabinus paskui tą zombių armiją naudoja savo ekonominiame-informaciniame kare prieš visą žmoniją.

Protingi ir išsivadavę nuo zombių programos žydai tai supranta, todėl tampa pagrindiniais "antisemitais" - tai yra tais, kurių nekenčia semitai.

2. !!neemigruok - kaukis! 10 0
2017-10-21 22:20:30

žydai niekada nesustos kol mes nesustabdysim

1. Laurynas 7 2
2017-10-22 14:31:45

Žydai yra tik įrankis svetimose rankose. Pagrindinis kenkėjas Lietuvoje - betautis Lithueinijos šūdelitis, visais laikais pardavinėjęs Lietuvą ir Lietuvos žmones tiems, kas daugiau sumoka.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают