Švedija išsigimė ir išprotėjo: išleista knyga vaikams apie barzdotą islamistą ir keturias jo žmonas

Algimantas Lebionka
+ 15 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/svedija-issigime-ir-ispr...
7535-10-04 (2017 г.), читали 2132
1

https://4.bp.blogspot.com/-0GDR_cONy3k/WdRqRTxyPtI/AAAAAAAAF_o/JjZSUAiPef0muG5gf6n4I-VaHe9yY9ShgCLcBGAs/s1600/kinderbuecher.jpg

Tolerancija gali tapti psichikos liga, įgyti epidemijos mąstą. Taip jau įvyko Švedijoje. Ši tolerastinės beprotybės epidemija palietė net švediškų pasakų herojus. Pirmąja ligos auka tapo vaikų mylima Pepė, Astrildos Lingren pasakos „Pepė ilgakojinė“ pagrindinė herojė.

Prieš kelis metus kažkokie Vokietijos bepročiai pavadino knygą „Pepė ilgakojinė“ rasistine, vėliau juos palaikė liberal-idiotai iš Norvegijos, o tada jau ir švedų tolerastai perėmė estafetę ir šių metų kovo mėnesį pradėjo diskusiją apie „vaikiškas knygas su rasistiniais stereotipais“.

pippi.jpg

Rugsėjo mėnesį parduotuvė pramogų parke „Astridos Lindgren pasaulis“, po negrės skundo, išėmė iš vitrinos knygas, kur buvo vaizduojama Pepė, kurią palmių šakomis vėdino du negriukai. Kiek vėliau naujoje knygos laidoje jos tėvas iš „negrų karaliaus“ virto į … tiesiog „karalių“.

reklama

zzH_-My3i3YXxWCV20RXTR-wiPNpYStYHDEkx8X9G25GRfUir-K7yjxNG-yE7LFyBZAP3gtjr_1VQDOJh9QguA.jpg

Originalios knygos apie Pepę ilgakojinę buvo utilizuotos – sudegintos. Pritaikytas hitlerininkų susidorojimo su knygomis metodas.

Liberal-fašistų sudegintas knygas šiandien keičia kitos – dvi ideologiškai teisingos knygelės pasirodė šių metų rugpjūčio mėnesį. Vienaiš jų vadinasiSenelis turėjo keturias žmonas“, o kita - „Senelė, tai ne vaiduoklis.“

Reikia pažymėti, kad šios islamo pasakos Švedijoje jau visai ir ne pasakos. Šitas šiandieninių Švedijos pasakų barzdotas islamistas jau atvyko iš savo laukinių viduramžių į Švediją su savo keturiomis hidžabais aptulotomis bobomis ir čia sėkmingai veisiasi, daro savo mažus išsigimusius „švedus“, kurie po kelių dešimtmečių išstums darbščia ir kurybingą švedų tautą. Toks globalistų baltos rasės pakeitimo planas, aprašytas dar praėjusio šimtmečio pradžioje „suvienytos Europos tėvo“ Kudenchobve Kalergi.

Žinoma, šitas idiotizmas vyksta už švedų mokesčių mokėtojų pinigus, milijonus – Švedijos valdžios skiriamus tam, kad kuo greičiau veistųsi šitie Švedijos užkariautojai, pirmykščiai protiniai atsilikėliai.

reklama

Visai nesenai vienas toks islamo išsigimėlis iš Sirijos gavo Švedijoje tris atskirus namus savo trims žmonoms ir 16 vaikų. Valstybė remia šitą laukinį islamo idiotizmą ir nupirko šitai gaujai tris atskirus butą su vaizdu į jūrą už 14 milijonų kronų.

Proto dar nepraradusiems ir šia situacija pasipiktinusiems švedams tikra feministė pareiškė:

„Kodėl tai turėtų būti siaubinga, kad vyras-musulmonas turi tris žmonas? Gali būti, kad jie net gyvena žymiai įdomesnį gyvenimą, negu daugelis švedų porų...“.

Tautų sunaikinimo metodai buvo aprašyti dar prieš šimtą metų. Kad sunaikinti tautą reikia į ją įšvirkšti „liberalizmo nuodus“:

„Liberalizmo nuodai. Kada mes į valstybės organizmą įvedėme liberalizmo nuodus, visa jos politinė kompleksija pasikeitė: valstybės susirgo mirtina liga – kraujo užkrėtimu. Lieka laukti jų agonijos pabaigos.“

Receptai pasitvirtino 100 procentų. Tai matome iš Švedijos pavyzdžio.

Nuorodos:

http://skandinavia.livejournal.com/125880.html

http://www.pi-news.net/buecherverbrennung-in-schweden-astrid-lindgrens-pippi-ist-rassistisch/

http://www.pi-news.net/polygamie-in-schwedischen-kinderbuechern/

http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/baltuju-genocidas.html

http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/prancuzu-tautos-negrizacija-ir-baltuju.html

http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/europoje-vykdomas-pats-didziausias.html

http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/amzinoji-vokietijos-kanclere-angela.html

https://nyheteridag.se/sd-nacka-kommun-koper-bostader-for-14-miljoner-at-man-med-tre-fruar/

http://www.expressen.se/debatt/varfor-ar-det-sa-hemskt-att-mannen-har-tre-fruar/


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Ritas Lebedevas aka Andrius Uzkalnis 0 0
2017-10-07 13:05:02
Fausta kur tu?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают