Rusija ir JAV sugrįžo prie savo įprastinių santykių: konfrontacijos

RISI TV
+ 3 - 0
Автор: Risi TV
Источник: http://risstv.ru/2017/09/29/россия-и-сша-всту...
7535-09-30 (2017 г.), читали 1091
3

«Раскручивание антироссийской истерии в США демонстрирует, что о перспективах нормализации отношений между нашими странами можно забыть, — утверждает эксперт РИСИ Константин Блохин.

По мнению эксперта, от первоначальных лозунгов Трампа не осталось и следа. Сегодняшняя администрация США ведет себя даже более агрессивно, чем предыдущая. Недавно был создан комитет по расследованию дел с Россией. Блохин считает, что это знаковое событие. Чем будет заниматься этот комитет? Появления каких новых угроз можно ожидать в ближайшее время? Об этом в комментарии научного сотрудника РИСИ.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 3

3. Ruskiai namo 0 0
2017-09-30 09:19:50

Rusija yra agresorė ir kelią grėsmę nacionaliniam saugumui, dėl to reikia prieš ąj kovoti Dėl tų santykių kaltas putinas su savo režimu ! O jūs vatnykai jau užčiaupkit savo burnas, žvėris, neatsibodo žmones kiršinti, iš vis ko jūs siekiate, parašykit man privačią žinute, tiek daug žmonių sukiršinta, per zapad rusai nepuolė, tai ko jūs siekiat. Pyzdinkit iš kur atkeliavot. Viskas, užteks tos propagandos,negaliu skaityti. Vatos piskit nakuj is etero neplaudami zmonės galvelių!

2. Laurynas 0 0
2017-09-30 12:42:45

O tu, mielasai, nenori pats kur nors pizdinti? Pavyzdžiui, į savo garbinamą Fašingtoną arba Londonbadą?

Jeigu dar nesupratai, tai dauguma lietuvių, kurie ištvėrė valdžią užgrobusios chuntos fizinį ir ekonominį terorą,  kategoriškai atsisakė palikti savo Tėvynę bei vakaroidizuotis.

Todėl tik laiko klausimas, kada šita chunta bus nuversta ir išvežta gyvuliniais vagonais į menkai urbanizuotas ekologiškas teritorijas ramiems apmąstymams gryname ore.

1. Ruskiai namo 0 0
2017-09-30 16:30:02

Man nereikia niekur keliaui, aš laimingas ir Lietuvoje, o pas vakariečius tikrai geriau jai pas ruskius, pakeliauk po pasauly, propagandiste!

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают