Krikščionių ir judėjų saugumui Europoje taikomi dvigubi standartai

Algimantas Lebionka
+ 11 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/kataliku-ir-judeju-saugu...
7535-09-13 (2017 г.), читали 1414
1

https://3.bp.blogspot.com/-uSgREn70_Bk/WbkvHk8YCVI/AAAAAAAAFsU/YEs7jb3ikMExPGF8iup_Iir5u0EIfk0lQCLcBGAs/s1600/jewish-france-640x480.png

Jei Berlyne krikščioniui nuplėšia kryžių ir jį subado peiliu – tyluma, eilinis įvykis, kaip lietus, o jei apiplėšia Paryžiaus priemiestyje turtingo žydo namą, be jokių antisemitizmo faktų – visoje Europoje keliamas triukšmas dėl antisemitizmo, išrandama nauja sąvoka - „socialinis antisemitizmas“!

Vakar Vokietijos dienraštis die Welt informavo, kad rugsėjo 11 dieną Berlyne prie Neukölln metro stoties buvo užpultas jaunas katalikas, kuris ant krūtinės dėvėjo nukryžiuotąjį. Vienas musulmonas-banditas jį užpuolė ir nuplėšė kryžių, kitas subadė jo krūtinę peiliu. Užpuolimo motyvas - religinė neapykanta. Netoli nusikaltimo vietos yra pati žinomiausia islamistų susirinkimo vieta Berlyne - mečetė Al-Nur.

reklama

Prieš mėnesį Berlyne musulmonų paauglių gauja dėl religinės neapykantos užpuolė ir sumušė 39 metų krikščionį. Dar vienas krikščionis dėl kryželio, vis prie tos pačios Neukölln stoties, buvo užpultas ir žiauriai sumuštas musulmonų gaujos gegužės mėnesį.

Bahnhof-Neukoelln.jpg

Visais atvejais tyrimai nėra baigti. Kiek įvyko musulmonų antpuolių prieš krikščionis Vokietijoje ir Berlyne tokios statistikos nėra. Tokią statistiką imta registruoti tik nuo šių metų rugsėjo mėnesio, apie tai die Welt informavo Berlyno policijos atstovą Thomas Neuendorf.

Tai viskas, jokio riksmo dėl antigermanizmo, entieuropizmo, antiarijizmo ar pan. … absoliuti tyla, tarytum nulijo lietus.

Visiškai kita situacija, kai atėjūnų iš Afrikos ir Artimųjų Rytų smurtas ar apiplėšimai paliečia žydų diasporą. Tada žydų kapitalo valdoma ES spauda sukelia isterijos uraganą.

Net žydų apiplėšimas MIP ir žydų organizacijų yra traktuojamas kaip antisemitizmas.

Rugsėjo 9 dieną Paryžiaus priemiestyje buvo apiplėšta turtinga žydų šeima. Iš jos trijų plėšikų gauja pagrobė brangenybes, pinigus ir kreditines kortelės. Apie jokius banditų antisemitizmo ar rasizmo užpuolimo motyvus ir užpuolikų kilmę nebuvo kalbama.

reklama

Nepaisant to, kad užpuolimas neturėjo jokios antisemitizmo potekstės, Europos žydų kongresas šį apiplėšimą po kelių dienų įvertino kaip antisemitizmą ir pareikalavo Prancūzijos valdžios išnaikinti „socialinį  antisemitizmą“.

Atkreipia dėmesį naujai žydų Kongreso išrasta ir šiam Paryžiaus žydų šeimos apiplėšimo atvejui pritaikyta sąvoka „socialinis antisemitizmas“. Visų pirma, dar nežinoma kas plėšikai, gal tai žydai, o gal semitai arabai? O kaip vadinti tokį reiškinį, kai Europos bankininkystė ar žiniasklaida atsidūrė žydų rankose? Gal tai „socialinis semitizmas?“ O gal „žydų jungas“? 

O kaip pavadinti žydo Sorošo organizuojamą musulmonų imigraciją į Europą? Juk visi teroro aktai prieš europiečius yra  atėjūnų musulmonų rankų darbas.

Šaltiniai:

https://www.welt.de/politik/article168556235/Attacke-auf-Mann-in-Berlin-weil-er-ein-Kreuz-trug.html

http://www.eurojewcong.org/ejc-news/17108-ejc-calls-on-french-authorities-to-root-out-societal-antisemitism-after-jewish-family-assaulted-near-paris.html

http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/09/12/caught-kicked-gagged-jewish-family-tells-anti-semitic-robbery-outside-paris/

http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/09/13/french-jews-demand-authorities-tackle-societal-anti-semitism/


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2017-09-13 16:54:40

Kokia naujiena - judėjai vakaroidų akyse yra žymiai vertingesn, negu čiabuviai gojai!
Kas galėjo pagalvoti...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают