Rugsėjo 1-ąją Lietuvos studentai apie tokį rojų žemėje, kokį globalistai sukuria "pabėgėliams" Vakarų Europoje gali tik pasvajoti. Bet pasirodo, kad jiems to maža

Algimantas Lebionka
+ 11 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/rugsejo-1-lietuvos-stude...
7535-09-01 (2017 г.), читали 1347
0

https://4.bp.blogspot.com/-QfRwBHwfc9s/WajvKbaBHMI/AAAAAAAAFh4/rRTZo1ZCuIwW_IfHTdJ26O71iPieKcsGACLcBGAs/s1600/shepard_fairey_george_orwell_animal_farm.jpg

Austrijoje studijuoti panoręs „pabėgėlis“ gauna būstą, išlaikymą ir 272 eurus stipendiją. Šios rojaus sąlygos “pabėgėlius“, faktinius socialinius Europos parazitus, pasirodo nedomina. Iš visos 86500 masės „pabėgėlių“ mokytis Austrijos aukštosiose mokyklose panoro tiktai 22 sirai ir 42 afganai (nuo ko bėga pastarieji tiesiog sunku įsivaizduoti, gal nuo amerikiečių kariuomenės?).

reklama

Austriją valdantys globalistai prieina išvados, kad šie "vargšai pabėgėliai“ mokytis nenori ne todėl, kad yra protiškai atsilikę, o tai faktas, o todėl, kad jiems per mažai skiriama pinigų.

Dosnumu pasižyminti Austrija, po Švedijos todėl daugiausiai sutraukusi socialinių parazitų - „pabėgėlių“ tūkstančiui vietos gyventojų, moka tiems „pabėgėliams“ po 837,76 eurus per mėnesį, be būsto ir kitų pragyvenimo išlaidų. 

Rauda dabar Austrijos globalistai dėl tų kelių „skriaudžiamų“ studentų - „pabėgėlių“! Kokie jie vargšai! Kiek mažai gaus pinigų! Jei pridėti jiems po 565 eurus per mėnesį, gal panorės studijuoti?

Mieli lietuvaičiai, kad taip jums tapus „pabėgėliais"?! Kaip gera Austrijoje būti pabėgėliu! Geriau negu diplomuotu gydytoju ar mokytoju Lietuvoje. Ką jau kalbėti apie Lietuvos studentą ar badaujantį pensininką!

Taigi, visi gyvuliai šiame ES ūkyje lygūs, bet tie reproduktoriai -„pabėgėliai“, su kuriais globalistai nutarė kryžminti europiečius – daug lygesni gyvuliai.

Šaltinis: http://www.krone.at/586299


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают