„Rusai vėl puola!“

Anonimusas
+ 35 - 1
Автор: Kibirkštis
Источник: http://kibirkstis.blogspot.lt/2017/08/rusai-vel-puola.html...
7535-08-31 (2017 г.), читали 2444
0

Lietuvoje šeimininkaujantiems parsidavėliams ir šizofrenikams toliau klykiant apie vis nesibaigiančią „Rusijos grėsmę“, sveiko proto balsas pasiekė net vadinamosios lietuviškosios „popkultūros“ atstovus – dainininkai Stano (S. Stavickis) ir D. Zvonkus sukūrė ir paskelbė muzikinį klipą „Rusai vėl puola“, kuriame tikrai sąmojingai ir nepaprastai taikliai parodoma mūsuose įsigalėjusios rusofobinės isterijos esmė. Kiekvienam vertėtų pasižiūrėti.

reklama

Lyg pirštu į akį parodę šiaudinių „patriotų“ logiką – kad dėl visko, net kasdieniškos asmeninės nesėkmės – kaltas „puolantis rusas“ – dainininkai sulaukė, ko ir reikėjo tikėtis – tų pačių fašistuojančių patriotėlių neapykantos, įžeidinėjimų bei grasinimų lavinos. Tai matyti iš pastarųjų rašinėjamų komentarų tiek po pačiu klipu, tiek socialinių tinklų paskyrose (StanoD. Zvonkus).

Tačiau tiesa, kokia ji bebūtų karti mūsų landsbergiečiams, visgi lieka tiesa; o laidydami į kairę ir dešinę įžeidinėjimus bei grasinimus jie tik vėl ir vėl parodo savo tikrąjį veidą, savo tikrąją esmę. Tuo tarpu Stano ir D. Zvonkaus kūrinys – nesvarbu, kokie bebūtų jo jo motyvai, ar reali mūsų politinio absurdo teatro kritika, ar veikiau troškimas dėmesio – atlieka puikų darbą, kuris, tikėtina, susimąstyti privers ne vieną, kam naudingas smegenų plovimo technologijų sukurtas ir mūsuose į mases paleistas „puolančiojo ruso“ baubas.


97% Плюс 97% Plus
3% Минус 3% Minus
35   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают