Adolfas Hitleris paaiškina, dėl ko pradėjo karą prieš TSRS 1941. Spalis

Anonimusas
+ 3 - 20
Автор: Gresmė nacionaliniam saugumui
Источник: youtube.com...
7535-08-01 (2017 г.), читали 3036
0

LDiena.lt: šis tekstas įdomus ne dėl jame cituojamo Adolfo Šikelgruberio (pagal jidiš - "Šekelio rinkėjas") teiginių (kurių autentiškumo neįmanoma patikrinti, nes nenurodyta net užuomina į šaltinį), o tekstas pats savaime. Tiek gramatinių klaidų gali daryti tik asmuo, kuriam lietuvių kalba yra ne šiaip svetima, o sunkiai perprantama ir įkandama.

Todėl, galima drąsiai spėti, kad tekstą publikavo ne Lietuvoje gimęs ir augęs asmuo, kadangi net nelietuviškose mokyklose žydų, rusų ir lenkų vaikai išmoksta pakankamai taisyklingai vartoti lietuvių kalbą ir daro specifines, ir tik jų kultūrai būdingas klaidas.

Vadinasi, kažkoks priedurnis iš užsienio, tikslingai bando pateikti Adolfą Šikelgruberį, kaip "tautų gelbėtoją" ir "kovotoją prieš bolševizmą". Maža to, supriešinant tarpusavyje Lietuvos piliečius.

Sakyčiau, labai įdomus sprendimas, ypatingai turint omeny, kad LDieną.lt skaito labai siauras Lietuvos piliečių ratas ir Saugumo struktūrų priskirti prievaizdai.

Kam naudingos tokios "publikacijos"? Tik tiems, kas įgudę gaudyti auksines žuveles drumstuose "antifašyzmo" ir "antisionyzmo" vandenyse.
---

reklama

Visada bandymuose, apriboti karo apimti, 1939 metais aš apsisprendžiau kažko pasiekti (Kiek įmanoma labiau apriboti karo apimtį, kad kuo mažiau žmonių patirtų karo baisumus). Tai jūs mieli partijos bendražygiai žinote iš pirmų rankų, žinote kaip man buvo sunku, tai atlikti (Apriboti karo apimtį). Aš tada (Vardan to tikslo) nusunčiau savo ministrą į Maskvą.  Tas ketinimas (Siusti savo ministrą į Maskva) buvo karčiausio kartulio triumfas mano jausmuose. Tačiau šitokią akimirką vieno žmogaus jausmai turi nuslūgti, tokia akimirką, kai milijonų žmonių gerovė rizikoj. Aš bandžiau susitarti. Jūs (Aukščiausiojo rango partijos nariai) žinot geriausiai iš visų kaip nuoširdžiai ir atvirai aš laikiausi mūsų pareigų ir įsipareigojimų (Dibrant vardan tautos gerovės, sutarty su Tarybų Sąjungą)

Niekas mūsų spaudoje, nei mūsų susitikimuose, neužsiminė apie Rusiją, nei vieno žodžio. Nei vieno žodžio apie bolševizmą. Deja kita pusė nesilaikė savo pažadų nuo pat pradžios. Šitas susitarimas atvedė į išdavystę, kuri pasireiškė tuo, kad visų pirmą buvo likviduota Šiaurės- Rytinė Europa. Jūs (Aukščiausiojo Rango Partijos Nariai) žinote geriausiai, ką mums reiškė žiūrėti ir tylėti, kai Suomių tauta buvo smaugiama. Ir kaip jaučiausi aš kaip kareivis,stovėdamas irnieko nedarydamas, tuo metu kai galinga Valstybė bandė okupuoti mažesnę. Tada aš dar tylėjau. Aš priėmiau sprendimą, tik tada kaip supratau, kad Rusija sulaukė savo valandos, ir puls mus (Hitleris suprato, kad Rusija ruošiasi pult Vokietiją) Tą akimirką, kai mes turėjome tik tis labai menkas divizijas Rytų Prūsijoj, tada 22 Sovietų divizijos buvo disluokotos ten. (Prie Reicho pasienio).

Mes palaipsniui surinkome įrodimus,kad prie mūsų pasienio buvo statomi Aerodromai po Aerodromo ir viena po kitos divizijos iš gigantiškos Sovietų armijos buvo siunčiamos ten. Tada aš privalėjau susirūpinti, nes istorija nerūpestingumo neatleidža. Neatleidžia tiems, kurie per vėlai teihia, kad nemanė jog įmanoma arba tuo tikėjo. Šiuo metu aš stoviu Reicho viršūnėje, ir aš atsakingas už Vokietijos žmonių dabartį ir jų ateitį. Todėl aš turėjau palengva imtis gynybos priemonių, bet praeitų metų (1940) Rugpjūtį ir Rugsėjį vienas dalykas tapo aiškus. Sprendimas vakaruose su Angliją, kuri turėjo būti sustabdyta įtakojo tai, kad visos Vokiečių oro pajėgos, dėl mano užnugario ten (Rytuose) ilgiau negalėjo analizuoti šalies, kuri ruošėsi kovot prieš mane (Sunaikinti mane) šią akimirką, bet mes tik dabar supratome, kaip toli pasiruošimas buvo pažengęs.

reklama

Aš norėjau dar kartąpaaiškinti visą problemą (Išsiaiškinti Civilizuotu keliu), ir tam tikslui pakviečiau Molotovą į Berlyną. Jis pateikė man 4 labai gerai žinomas sąlygas.

1. Vokietija turi pagaliau sutikti, kad Rusija yra pakankamai pajėgi likviduoti Suomiją. Aš negalėjau padėti, tačiau atsisakiau pritarti. (Rusijos agresijai)

Antras klausimas susijęs su Rumuniją. 2. Klausimas- Ar Vokiečiai gintų Rumuniją nuo Rusijos (Jei Rusijapultų Rumuniją ar Vokiečiai gintų Rumuniją?) Ir čia aš laikiausi savo žodžio. Aš nesigailiu to, nes Rumunijos Generolas Antoneskas garbingas žmogus, aklai laikosi savo žodžio.

Trečiasklausimas mini Bulgariją.  3. Molotovas reikalavo, kad Rusija galėtų dislokuoti kariuomenę Bulgarijoj ir tokių būdu Bulgarija atitektų rusijos įtakos sferai. Ką tai reiškia labai gerai žinom iš Lietuvos, Latvijos, Estijos likimo. (Šios šalys buvo okupuotos ir pagal kruopščiai  paruošta rusų (bolševikų) planą turėjo būti išnaikintos. Geriausiai žinomašio plano dalys, tai masiniai trėmimai į Sibirą. Ketvirtas klausimas lietė Dardanelus. Dardanelai (seniau - Hellespnonthe, turkiškai Canakkale Bogazi) - karine ir komercine prasme strateginis sąsiauriis tarp Europos (Gailipolio pusiasalio) ir Mažosios Azijos, jungias Egėjo jūrą su Marmuro jūra, o per Bosforąir su Juodąją jūra.)

4. Rusija reikalavo karinių bazių Dardaneluose.

Jeigu Molotovas dabar band, tai paneigti, tai visiškai nestebina. Jei rytoj ar poryt jis nebebūtų Maskvoj, tai neigtų, kad jo nėra Maskvoj. Jis davė man šiuos nurodimus ir aš juos atmečiau. Aš privalėjau juos atmesti.  Šitai padarė dalykus man aiškius ir tolimesnėskalbos buvo be vaises. Mano atsargumo priemonės buvo paskatintos(Suduoti prevencinįsmūgį, kol priešas jo nespėjo suduot tau, bet tam ruošėsi).

Po to aš atidžiai stebėjau Rusija. Kiekvieną divizij, kurią mesgalėjome pastebėti, buvo atsargiai žymima iratsakomųjų priemonių buvo įmtasi. Priešo Pozicijos Gegužębuvo taip toli pažengusios (TSRS Pasiruošimas karui, prieš Vokietiją buvo labai toli pažengęs), kad aš negalėjau išmesti minčių apie gyvybės ir mirties konfliktą.  Tąlaiką aš turėjau visadą išlikt tilus ir tai man buvo dvigubai sunkiau (Negalėdavo ramiai su nieko apie tai kalbėti, nes apling buvo daug persirenusių išdavikų). Galbūt ne taip sunkusu dėmesiu Vokiečių tautai, dėl jų turėjau suprasti tai, kad yra akimirkų, kai negali kalbėti, jei nori, kad Tauta nebūtų įtraukta į pavoju.


13% Плюс 13% Plus
87% Минус 87% Minus
3   20
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают