Rusijos grėsmės atsiradimo priežastys. Ir pasekmės

Anonimusas
+ 27 - 0
Автор: Durniu Laivo Kapitone
Источник: http://ldiena.lt...
7535-05-10 (2017 г.), читали 1985
0

Kiekvieną dieną po keliasdešimt kartų girdime apie Rusijos grėsmę. Iš kur ir kodel ta grėsme atsirado?  Štai jums matrica, pagal kurią veikia agentai: 1936 metais NKVD agentas ir kuratorius A.Deutsch įkalbėjo K.Philby imtis jaudinančios užduoties – nutraukti atvirus ryšius su komunistais, neva išsižadėti draugų socialistų, tapti užkietėjusiu dešiniuoju ir teikti slaptą informaciją Tarybų Sąjungos saugumui.

Sakykim aš irgi priklausau Savukyno elfų grupei. Bet mano užduotis toje grupėje yra juos stebėti. Todėl aš negaliu reikšti ten savo pažiūrų. Būčiau demaskuotas. O dabar palaikinu Kojalos filmukus. Kuznecovaitės komentarus pagiriu. Va taip ir mulkinu juos. Fiksuoju. Mano printskrynus naudoja LDienoje.

Dabar įsivaizduokit, kad Dalia Grybauskaitė buvusi 1983–1984 m. – TSRS Vilniaus aukštosios komunistų partinės mokyklos Žemės ūkio kabineto vedėja važiuoja i Maskvą, į Kremlių ir ten susitinka su Rusijos federacijos Prezidentu. Kokia reakcija būtų Lietuvoje iš beretinių pusės? Taip. Grybauskaitei būtų priminta jos prieštaringai vertinama biografija. Gal būt net apkalta.

reklama

Kad šito nebūtų - Grybauskaitė kiekviena proga šneka apie Rusijos grėsmę. Beretiniams tai patinka. Jie juk avių banda. Taip va juos ir vedžioja už nosies. Kad partškoloje aukštas pareigas užimtų nekomunistė? Netikiu.

VSD. Ar gali saugumo šefas kuris yra pavaldus Grybauskaitei imti ir pareikšti, kad grėsmės iš Rusijos artimiausiais metais nenusimato? Bandykit spėti.

URM. Ukrainos Reikalų Ministras Linkevičius. Ar gali Grybauskaitės pavaldinys tėkšti, jog URM duomenų apie Rusijos grėsmes neturi ne vieno įrodymo? Spėkit. Primenu Linkevičiaus biografija: 1983–1989 m. Kauno miesto Panemunes rajono komjaunimo sekretorius, LLKJS CK skyriaus vedejas. Kaip žinome - komjaunimas buvo TSRS komunistų partijos pamaina. Jaunesnysis brolis taip sakant.

Karo ministras su savo žvalgyba? Nu, tai tie suinteresuoti ir finasiškai. Kas juos finansuos, jei nėra jokių grėsmių? Auksinius šaukštus už ką pirks?

LRT, delfiai, 15min, ŽiniųRadijas, gaunantys pafinansavimą iš visokių studijų centrų irgi neplauks prieš srovę. Nutrauks finansavimą. Todėl groja Grybauskaitės užduotą melodiją. O atbukinta liaudis ir prasigėrusi tauta tiki ką jiems kalba iš TV ekrano užkalniaipumprickaitesmiliutesjakilaiciaigarbaciauskaites...

Pasekmės? Taigi patys matot emigraciją. Savižudybes. Investicijų netekimą. Juk ne visi gali ir nori kritiškai mąstyti.

Grybauskaite gal būt elgtųsi kitaip, jei turėtų anūkėlių. Tada labiau rūpėtų ligoninių finansavimas. Mokyklų finansavimas. Saugumas - būt daugiau lešų skiriama policijai. O va jau paskui Karo ministrui. Prioritetas vaikai, o ne ginklai.

Tarp kitko jau nebeskaitau delfio straipsnių, neskaitau komentarų, nekomentuoju ir nelaikinu komentarų. Nieko nepraradau. Rekomenduoju pabandyti ir jums.

Nebeskaityk geltonosios spaudos. Už Lietuvą - vyrai!


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
27   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают