Šimtmečio programos metu bus užtikrinta pozityvi informacijos apie Lietuvą sklaida žiniasklaidoje ir socialinėse medijose

Ekspertai.eu
+ 0 - 3
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/simtmecio-programos-metu-bus-uztikri...
7535-05-09 (2017 г.), читали 1880
0

 

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo programos tikslai – sutelkti Lietuvos žmones švęsti atkurtos Lietuvos gimtadienį, skatinti didžiuotis savo šalimi, būti svarbiais ir aktyviais savo šalies gyvenimo dalyviais. Apie tai pranešė premjeras Saulius Skvernelis ir Kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonnson.

Šia programa bus siekiama didinti Lietuvos žinomumą užsienyje.

Vienas svarbiausių programos uždavinių – įtvirtinti Vasario 16-ąją kaip svarbiausią Šimtmečio datą ir užtikrinti, kad Lietuvos žmonės įsitrauktų į jos šventimą.

reklama

Daugiausia dėmesio bus skiriama visuomenę buriančioms masinėms iniciatyvoms, stiprinančioms pasididžiavimą Lietuva (Vasario 16-ajai skirti renginiai, Liepos 6-osios iniciatyva „Tautiška giesmė“ aplink pasaulį“, Dainų šventė) ir tęstinėms visuotinėms kampanijoms.

Vyriausybė praneša, kad taip pat bus užtikrinama bendra patraukli Šimtmečio istorinio naratyvo sklaida – su suinteresuotomis valstybės institucijomis ir kitais partneriais bus kuriami nauji projektai, bei įtraukti į juos anksčiau suplanuoti projekai.

Pranešama, kad Šimtmečio programos metu bus užtikrinta pozityvi informacijos apie Lietuvą sklaida žiniasklaidoje ir socialinėse medijose tų valstybių, kurios Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos, Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos ir Lietuvos Respublikos ūkio ministerijos susitarimu yra prioritetinės Lietuvai.

Šaltinis: lrv.lt


0% Плюс 0% Plus
100% Минус 100% Minus
0   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают