„Žaibo kirtis“ scenarijus – rusų specnazas Lietuvoje reikalautų „darbo“ ir „duonos“

Anonimusas
+ 11 - 0
Автор: Aurimas Drižius
Источник: http://www.ekspertai.eu/-zaibo-kirtisscenarijus-rusu-specnaz...
7535-05-03 (2017 г.), читали 2078
0

Į Lietuvą įsiveržę rusų diversantai ir specnazas ne išvaikytų Lietuvos kariuomenę, tačiau prie miestų savivaldybių rengtų taikias demonstracijas, reikalaudami darbo ir pašalpų.

Būtent pagal tokį scenarijų vyksta Lietuvos kariuomenės pratybos „Žaibo kirtis“. Vakar prie Marijampolės savivaldybės grupė jaunuolių reikalavo darbo, pašalpų, reikalavo NATO kariams nešdintis iš Lietuvos. Daugelis vietinių gyventojų pritarė tokiems reikalavimams, manydami, kad tai yra tikras mitingas.

Vėliau, kai į aikštę suvažiavo Lietuvos kariuomenės šarvuočiai su kulkosvaidžiais, pasirengę sušaudyti bedarbius ir pašalpų prašytojus, paaiškėjo, kad tai „Žaibo kirtis“ – Lietuvos kariuomenės pratybos.

reklama

Neįsivaizduoju, kas rašė šį pratybų scenarijų, ir ar yra dar bukesnių generolų už lietuviškus – pagal šį scenarijų į Lietuvą patekę rusų komandosai reikalautų darbo, duonos ir pašalpų.

Atrodo, kad tai to pačio idioto, kaip ir prieš savaitę vykusios pratybos Šalčininkuose, kai būrys treningiukais apsirengusių ir Kalašnikovais ginkluotų vyrukų būrys pastatė prie sienos nieko nežinojusius moteriškes su policininkių uniformomis ir paskelbė Šalčininkų liaudies respubliką.

Kodėl ši šalis tokiais tempais kvailėja, o jos valdžia visus gyventojus laiko tokiais idiotais. Pikčiausia, kad visi taip pripratę prie debilizmo valdžioje, kad niekas jau nebesistebi tokiais renginiais, kaip „Žaibo kirtis“.

Žinoma, kad Lietuvos kariuomenė rengiama šaudyti savo tautą, jeigu ši dar bandytų reikalauti duonos ir darbo. Tačiau to nebus – mūsų tauta jau tiek apkvailinta, kad niekas nesiryš eiti į mitingą ir reikalauti pašalpų, o ne tankų.

Keli susiję:

Paaiškėjus, kad tai ne okupacija, o pratybos, – ko gali teisingas pilietis tikėtis už sunaikintus okupantus?  

Z. Vaišvila: nuosekliai ir intensyviai kuriama jau isteriška atmosfera 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают