Ekonominis fašizmas

Jonas Kovalskis
+ 22 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235&...
7535-04-28 (2017 г.), читали 1910
0

Kodėl 1 procentas Žemės gyventojų turi tiek pats nuosavybės kiek likę 99 procentai? Kaip tai atsitiko, kad turtą kuria visi, tačiau jis atitenka mažiausiai žmonių daliai, kažkokiam 1 procentui? Visi prisimename, kaip 1990 metais konservatoriai, socdemai ir dar negimę tačiau siaubingai jau godūs liberalai prichvatizavo tautos per 45 tarybų valdžios metus sukurtą milžinišką turtą ir dabar tyčiojasi iš tų, kurie šį turtą sukūrė ir iš kurių 2700 milijonierių šį turtą prichvatizavo. Kaip tai atsitiko? Turto nebeliko, tačiau pinigų už šį turtą taip pat nėra? 2700 milijonierių ir 2, 5 milijonų lietuvių ant arba žemiau skurdo ribos?
Sergey Fiba ir jo "Голос Германии" išvertė į rusų kalbą ir padarė prieinamą mąstančiai Lietuvos visuomenės daliai šveicarų ekonomisto Piterio Kionigo paskaitą "Ekonominis fašizmas", kurioje mokslininkas, ilgai dirbęs PB, TVF struktūrose, atskleidžia globalistų, JAV, Vakarų korporacijų niekšybes, nusikaltimus, kurių būdu globalistai grobia viso pasaulio turtą ir pavagia iš kitų tautų, šio turto teisėtų šeimininkų.
Ekonomistas griežtai, argumentuotai kritikuoja JAV,ES tarptautinius nusikaltimus, tiek ekonominius karus, tiek karines intervencijas. Lietuva taip pat tapo šių tarptautinių karo nusikaltėlių, kurių kruvinas agresijų įrankis yra teroristinė organizacija NATO ir sako - būtina visus JAV-ES-UK-NATO šalių vyriausybių , politinius ir kitus veikėjus teisti.
Kapitalizmas yra nusikaltimas prieš žmoniją. Nato turi būti išformuotas, tarptautiniai "ekonominio fašizmo" veikėjai ir jų kolaborantai privali stoti prieš tarptautinį tribunolą.
Visos valdžios partijos JAV kolonijose, visos valdžios struktūros - parlamentai, vykdomoji valdžia, teismai ir teisėsauga, sisteminė žiniasklaida, - vietose yra nusikalstamų tarptautinių globalistų organizacijų įrankiai, nusikaltimų bendrininkai.
Natūralus visų šalių laisvų tautų sąjungininkas jų kovoje prieš globalistinių nusikalstamų organizacijų kolonijinę sistemą yra Rusija, kurią reikia remti visiems padoriems planetos žmonėms ir kuri, kaip ir II Pasaulinio karo, sukelto globalistų, metais yra vienintelė pajėgi kautis su tarptautinių Vakarų globalistų nusikalstamu dominavimu.
Verta dėmesio paskaita, verta paklausyti.

reklama

https://youtu.be/1ftL9kyGVtA


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
22   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают