Lietuva ir Amerika rengia Maidaną Baltarusijoje?

Anonimusas
+ 17 - 1
Автор: Socialistinis Liaudies Frontas
Источник: https://www.facebook.com/SLFLietuva/posts/1311642785538779...
7535-03-29 (2017 г.), читали 1899
0

Baltarusijos prezidento specialiosios tarnybos sulaikė porą dešimčių kovotojų. Anot prezidento Aleksandro Lukašenkos, jie galėjo būti rengiami tiek Lietuvoje, tiek Lenkijoje, o finansuojami, spėjama, Amerikos pinigais bei amerikonų specialiųjų tarnybų apmokomi.

Visagalis Delfi puolė ginti nekaltąją Lietuvos žemelę. Ne, jau mes tai tikrai niekur nesikišame. Tiek L. Linkevičiui, tiek NSGK dabartiniam vadovui V. Bakui lietuviai – kažkokia šventoji tauta. Nelindom mes nė į Ukrainą, nemojavo ten ant scenų vėliavėlėmis pirmasis Lietuvos muzikas ar didelis menininkas, nuo Garliavos smogikų nukentėjęs p. Valiušaitis, vėliau su komsomolkės žurnalistais siurbčiojęs kavutę vienoj palapinėj. Anei „karinėmis priemonėmis“ JE rankomis nepadėjome, anei Spartano nuskraidint nebandėme. Nelindom mes nė į Siriją, nė į Balkanų karus, o afganų, Irako žemėse mūsų specukai, matyt, cukranendrių laukus saugojo. Ir taip nusaugojo, kad vakarų specukai mūsiškius praminė „mirtimi ant ratų“, nuo jų talibai drebėjo“.

Pereikime nuo hipotezių prie faktų, kurių nenuneigsi. Nuo kada yra normalu jėgą, prievarta nuvertusią išrinktą parlamentą (Ukrainos Radą), vadinti demokratiška? Ar Maidano neramumus pradėjo snaiperiai, šaudę nu stogų į abiejų šalių protestuotojų kūnus? Taip, pradėjo, ir tą visai Europai nutransliavo ne koks Delfi, o buvęs Estijos užsienio reikalų ministras.

Kokiais reikalais domėjosi per langą neva iškritęs žvalgybos pulkininkas V. Pociūnas? O gi keliasdešimt milijonų dolerių vagyste, kuriuos galimai amerikonai skyrė baltarusių opozicijai remti. Sakykim, kas galėtų paneigti, kad tie pinigai nenusėdo keleto apsukruolių iš Lietuvos ir Baltarusijos kišenėse? Iš kur po šitos galimai žmogžudystės valstybės tarnautojas UŽ valstybės tarnautojo algą (?) nusipirko teleziviją Gruzijoje? Darius Jurgelevičiu žino, kaip. V. Pociūno skandalą tyręs tuometis NSGK pirmininkas A. Matulevičius pats buvo apšmeižtas, jam grasinta fiziniu susidorojimu.

reklama

Toliau. Viktoria Nuland 2015 m. viešai pareiškė, jog „demokratiniams procesams“ Ukrainoje remti nuo 1990 metų JAV išleido apie 5 mlrd. dolerių. Ne „už ačiū“ tie milijardai, žinoma, buvo ištaškyti.

Ir galų gale kai prieš porą metų rusų reguliariosios armijos Ukrainos teritorijoj tiek Ukrainos armijos vadas, tiek Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija nesurado, delfiai su Lietuvos rytu vistiek kabino tautai makaronus, jog, ne, ne, tai jie, jie, mūsų amžini priešai iš rytų, tą košę vasario mėnesį Ukrainoj užvirė.

Na, o jau apie A. Butkevičiaus ir V. Landsbergio vaidmenis tiek Sausio 13-ąją, tiek per Maidaną lietuvių kalba geriau nerašyti. Nes gali nutikti kaip Gairių ir Politikos leidyklų direktoriui P. Masilioniui. Išleido G. Sapožnikos knygą Išdavystės kaina, tada atlėkė dešimt pareigūnų, visą tiražą konfiskavo ir sušuko:

„Slava Litva“.

O gerbiamiems tikriesiems „beretiniams“ (na, tiems, kurie spaudoj meluoja žinomai ir sąmoningai) norisi priminti: anksčiau ar vėliau yla išlenda iš maišo. Juk snaiperių technologija buvo naudotasi Egipte, Gruzijoj, Abchazijoj, Jemene ir daugelyje kitų šalių. Vietnamo karo metu sovietų specukai sulaikė būrį vietnamiečių uniforma persirengusių Amerikos specialiųjų operacijų karių, keletui iš jų gyviems nudyrė odą. Apie tai su vienu išlikusių gyvųjų yra Youtube interviu, kurį padarė buvęs Los Andželo FTB vadas Tedas L. Gundersonas, beje, nunuodytas 2011 metais.

Atidžiai sekiau Lietuvos spaudos diskursą Maidano tema. KAIP ir KOKIOMIS formomis buvo pateikiamas anas konfliktas? Maždaug jeigu valstybėje A valdžia korumpuota, tai valstybė B turi moralinę teisę nuversti valstybės A tiek teisėtai, tiek neteisėtai išrinktą valdžią, nes „Dievas taip įsakė“. Juk „Dievas irgi liepė“ (doktrina „Manifest Destiny“) Naujojo Žemyno čiabuvius, vadinamuosius indėnus, išžudyti miljonais, ne tik pjaustant skalpus, bet ir žalojant vyrų bei moterų lyties organus ir šiais organais vėliau puošiant vadinamųjų kareivių kepures. Šaudė ir kūdikius. Apie tai detaliai rašoma Dee Brown knygoje Bury My Heart At Wounded Knee.

Kas baisiausia, jog kad ir kaip tikrieji „beretiniai“ neigtų, jog NATO politika apsupti Rusijos federaciją šalimis NATO narėmis yra sąmokslo teorija, pastoviai išlendantys čečėnai Lietuvoje su padirbtais pasais, „skraidančių meškiukų“ operacijos, „taikingieji“ Maidaunai rodo, jog bet kuriuo metu gali prasidėti III pasaulinis karas. Kai kas teigia, jog jau prasidėjo Sirijoje, kadangi ten, be rusų, kurdų, amerikonų, ISIS pajėgų, kaunasi ir broleliai iš Kinijos.

reklama

Be to, prieš keletą dienų Jungtinių Tautų Generalinio Sekretoriaus pavaduotoja Vakarų Azijos šalims Rima Khalaf ėmė ir… išėjo iš darbo. Nes neišlaikė jai daromo spaudimo. Nes iš JTO interneto svetainės jos šefas pašalino šitos patriotės parengtą raportą apie Izraelio politiką Palestinos atžvilgiu. Arti šimto puslapių dokumente taip ir teigiama: Izraelis vykdo apartheido politiką, vykdo etninius valymus. Kai JAV kasmet tiekia Izraeliui ginklų už milijardus dolerių, o Izraelis gydo ISIS sužalotus teroristus Golano aukštumose ir galiausiai kai mes, lietuviai, su Izraeliu palaikome daugiau, nei draugiškus santykius, galime būti tikri, kad apie lietuvių vaidmenį Baltarusijos Maidane, kuris bus sukeltas neabejotinai, neišgirsime nė žodelio.

Ar po 2001 m. rugsėjo 11 d. CŽV kalėjimai Lietuvoj ir Lenkijoj buvo? Buvo? Nes kitaip tas lenkų žemėse kankintas „teroristas“ iš Europos Žmogaus Teisių Teismo nebūtų prisiteisęs apvalios sumos. Ir JAV Senato ataskaitoje parašyta, kad buvo.

Ar Niujorko bokštus dvynius susprogdino Izraelio agentai su CŽV žinia? Susprogdino, nes apie tai patys prisižino Izraelio telezivijoj, o JAV keletas liudininkų po sprogimų juos užfikavo buitinėm kamerom… šokančius ant autobusiuko stogo.

Vilniaus baltarusių jaunimo klubo Siabryna vadovas Romanas Voinickis sugebėjo pats save sumušti, tada pats susirišo sau rankas, pats įkišo jas į elektros lizdą ir sukalbėjo “Tėve mūsų” paskutinįsyk gyvenime. Tai – prokuratūros išmintis. Pirma spaudoje buvo kalbėta, esą mirtis – smurtinė, toliau teisingoji spauda nutilo. Anot niekada neklystančios Delfi vyr. redaktorės M. Budrienės, “pareigūnai taip pat rado įrodymų, kad R. Voinickis pats nusipirko lipniosios juostos, kuria rūsyje buvo užklijuota jo burna, kad atrodytų, kaip nužudymas. Taip pat buvo viela suraizgytos kojos, viela įkišta į elektros kištuką, tarsi bylotų apie kankinimus”. Tai kur tie įrodymai, gerbiami tyrėjai? Ar Monikutė neišdrįso pasiteirauti? Kokie tai įrodymai? Lipnios juostos pirkimo čekis Mindaugo Maximoj? Ar velionis pirko juostą internetu? Prokuratūra žudikų nerado. Kas galėtų paneigti, jog šita galimai žmogžudystė nesusijusi su jaunimėliu, kuris tais pačiais metais, kai buvo rastas „nusižudęs“ R. Voinickis, rengėsi gaminti Molotovo koktelius ir kelti neramumus Lietuvos sostinėje? Apie tai rašė Karštas komentaras.

Susumavus, kas pasakyta viršuj, kas galėtų paneigti, kad Lietuvėlė nepaversta visokio plaukio teroristų ir narkobaronų užuovėja? Apie tai amžinajam URM karaliui L. Linkevičiui neseniai į veidą tėškė Turkijos prezidentas, ir Linukas neturėjo kur akių dėti.

O V. Bakas su L. Linkevičium tegul patyli – neva A. Lukašenka kreipia „šita nesąmone“ dėmesį nuo Baltarusijos vidaus problemų. Nesijaudinkit, vyručiai, valstybių vidaus neramumai ir išnaudojami dirbtinių „demokratinių riaušių“ sukėlimui. Palaukit, ar tik ne V. Bakas lygtais Lietuvos pareigūnų gynėjas?

Jeigu tokie reikalai, galbūt derėtų prisiminti Popiežiaus žodžius: „Gal 2016 m. Šv. Kalėdos bus paskutinės“?

https://becenzuros.com/2017/03/22/first-blog-post/


94% Плюс 94% Plus
6% Минус 6% Minus
17   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают