Dokumentas su grifu „visiškai slaptai“: P. Griškevičių planavo išsiųsti į kosmosą

Anonimusas
+ 5 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/dokumentas-su-grifu...
7535-02-09 (2017 г.), читали 1714
0

Ne ne. Nebuvo ketinimo siųsti Griškevičių į kosmosą. Noriu parodyti kaip yra kuriamas straipsnis iš nieko ir apie nieką. Štai citatos:

 PIRMA

 Anot CŽV ataskaitos, į Petro Griškevičiaus gyvybę buvo pasikėsinta 1976 metais. Deja, minėtoje ataskaitoje, kuri pakliuvo į Virginijaus Savukyno rankas, daugiau duomenų nėra.

ANTRA

Žodžiu, CŽV patikimų šaltinių neturėjo, nebuvo patikimų kanalų, kuriais būtų galėjusi atkeliauti informacija apie tai, kaip gyvena nomenklatūra. Į Vakarus galėjo nukeliauti gandai. CŽV tokios informacijos negalėjo patikrinti. Tad jie galėjo tenkintis tik nuogirdomis.

reklama

TREČIA

„Nieko panašaus aš iš jo negirdėjau. Na, ir iš tų, kurie dirbo šalia jo – Lionginas Šepetys, Algirdas Brazauskas, Vytautas Astrauskas. Iš jų niekad net mažiausios užuominos negirdėjau, kad toks pasikėsinimas buvo“, - teigia Justas Vincas Paleckis.

KETVIRTA

Goda Ferensienė galimą pasikėsinimo versiją taip pat neigia, tačiau prisimena medžioklę, kuri galėjo tapti ankstinu gandui apie pasikėsinimą: „Žinoma, buvo nelaimingų atsitikimų medžioklėje, tačiau ne pats Griškevičius buvo sužeistas. Griškevičius manė, kad šernas ir iššovė L. Šepečiui į akį“.

Nėra jokių dokumentų įrodymų ar nuotraukų. Paaiškėja, kad Griškevičius pats šovė ir sužeidė savo partietį. Bet didis istorikas įžymus žurnalistas gabus analitikas talentingas teoretikas Savukynas sukuria straipsnį apie pasikėsinimą į Griškevičių jį parduoda Monikai, o delfis jį pateikia skaitytojams. Skaitytojai komentuoja minusuoja laikina daro
reitingus portalui... Genialu.

Kosmosas prie ko? Istorikas galėjo vietoj "pasikėsinimo" sukurpti straipsnį apie kelionę į Mėnulį. Manau komentarų būtų buvę daug daugiau.

Noriu priminti: nebeskaitau Užkalnio, neklausau Valatkos. Po jais nekomentinu, nelaikinu, komentarų neminusuoju. Jaučiuosi geriau. Tikrai.

REKOMENDUOJU IR JUMS taip daryti.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают