Aš matau, kas bus

Anonimusas
+ 6 - 0
Автор: Eduardas Limonovas
Источник: http://versijos.lt/as-matau-kas-bus/...
7535-01-23 (2017 г.), читали 2095
0

Šešiuose šimtuose miestų, kaip mums pasakė, į gatves išėjo moterys protestuoti prieš Trampą. Nuo Australijos iki velniai žino kur, berods netgi iki Antarktidos, nors ten tik mokslininkai bastosi.

Aš tikiu, kad tiek daug moterų piktinasi.

Moterys (visokios: senos ir bjaurios, nemažai nutukusių, jaunų ir netgi gražių, tegu ir diriguoja ten joms visoms isteriškos lesbietės) pajuto, kad jų laikams ateina pabaiga, kad demokratija ir laisvas moteriškas gyvenimėlis Europoje ir Amerikoje baigiasi. Kad pasaulis skubiai persitvarko iš tokio patogaus joms moteriško pasaulio į vyrišką.

reklama

Negaliu teigti, kad matriarchatą keičia patriarchatas, kadangi per paskutinius 50 metų viešpatavo ne matriarchatas (kadangi dominavo ne motinos), tačiau patogus moterims laisvo elgesio, palaidas, chaotiško poravimosi pasaulis.

Naujas pasaulis bus patriarchališkas.

Kodėl? Čia visai ne Trampas kaltas, Trampas – viso labo pasekmė. Patriarchaliniu euroamerikietiškas pasaulis virsta priverstinai, spaudžiamas migrantų ir Kalifato.

Sirijoje atkakli Islamo Valstybės pabaisa kiekvieną dieną įrodinėja vyriško pasaulio pranašumą, pasaulio, kuriame moteris užima ganėtinai kuklią vietą.

Europa ir Amerika neturi mirtininkų, mielos moterys! Yra tik įprasti politkorekcijos užguiti kareiviai. Kad jus apgintų, europietis ir amerikietis turi tapti vyrais savo dvasia.

Štai ir virsta.

O jūs net užkimusios priešinatės šiam virsmui.

Trampas siūlo dar tik pirmą, iš pažiūros jau pasenusį naujos moters modelį – gražuolę Melaniją, paklusnią galingam raudonplaukiam vyrui.

Sekantys modeliai jums išvis nepatiks.

Tačiau jums visgi teks vaikščioti, kukliai nuleidus akis žemyn, pažabojus savo nepasotinamus apetitus.

Aš matau, kas bus.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают