Du kvaili kvailo muzikanto klausimai: apie alkoholį ir apie partijas

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: Aleksandras Makejevas
Источник: https://www.facebook.com/aleksandras.makejevas...
7534-10-27 (2016 г.), читали 2819
0

Pirmas. Kodėl dėl bet kokių alkoholio vartojimo ir įsigijimo pokyčių labiausiai purkštauja išsilavinę ir pasiturintys žmonės?

Juk jie puikiai suvokia ardomąjį šio haliucinogeno poveikį, bet vos palietus šį klausimą kyla aršios diskusijos ir susidaro toks įspūdis, jog visi mes taip priklausomi nuo alkoholio, kad pasiruošę jį ginti tarsi didžiausią žmonijos pasiekimą. Ir Karbauskis čia ne prie ko. Kažkas su visais mumis negerai, jeigu bijome prarasti širdžiai mielą butelių blizgesį kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje.

Stovi mokinukas eilėje, perka bandelę ir sulčių pakelį, o šalia svirduliuoja jau linksmas inteligentiškos išvaizdos dėdulė su brendžio buteliu. Aš jau nekalbu apie kitokios išvaizdos kontingentą. Kasdienis vaizdelis, bet jeigu ką - mes už ateitį, mes už vertybes! Alkoholio nelieskit!

reklama

Ir aš, pats senas alkoholikas, nepamokslauju, tik konstatuoju faktą. Juokingai atrodom, dėdės ir tetos, savo protingų minčių fone. Aš tik vyno taurę draugų kompanijoje... Aha, žinau aš mus visus kaip nuluptus, geriam ir nesąmones darom, ir sušiktas elitas, ir benamiai prie konteinerių.

Bet juk linksma, aš juk moku gerti ir alkoholis suteikia sparnus!

Antras. Velniam Lietuvai partijos?

Kuo toliau, tuo labiau visos partijos man primena organizuotas nusikalstamas grupuotes. Plėšo Lietuvą į gabalus, draskosi tarpusavyje. Partijos interesai virš visko, tik po to kai išsidalinamas grobis prisimenama, kad yra toks žodis - Tėvynė.

Diržus veržkitės, eiliniai durneliai, mes ateinam jūsų gelbėti! Dar krutat, dar kvėpuojat? Mieli partiniai kolegos, manau, laikas įvesti kvėpavimo mokestį šiai avinų bandai, Lietuvoj mužikai kantrūs!


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают